وزیر ارشاد:
قاچاق محصولات فرهنگی به مالکیت معنوی ضربه میزند
اجتماعی
بزرگنمایی:
تبسم مهر - تهران- ایرنا- وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی گفت: مقابله با قاچاق محصولات فرهنگی موضوعی بسیار مهم است چرا که به مالکیت معنوی، دست رنج پدیدآورندگان فرهنگی، نویسندگان و اقتصاد فرهنگ و هنر ضربه و صدمه وارد میکند.
تبسم مهر - تهران- ایرنا- وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی گفت: مقابله با قاچاق محصولات فرهنگی موضوعی بسیار مهم است چرا که به مالکیت معنوی، دست رنج پدیدآورندگان فرهنگی، نویسندگان و اقتصاد فرهنگ و هنر ضربه و صدمه وارد میکند.
به گزارش خبرنگار ایرنا سید عباس صالحی روز شنبه در حاشیه گردهمایی معاونان اجتماعی نیروی انتظامی افزود: در این ارتباط همکاریهای خوبی با نیروی انتظامی داشته ایم که نمونه آن کشفیات چند ماه گذشته بود که بیش از یک میلیون جلد کتاب قاچاق توسط کار مشترکی که صورت گرفت، کشف و ضبط شد.
وی اظهار داشت: مسیری که نیروی انتظامی در همکاری با صنوف نشر و وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی به انجام میرساند قابل توجه است. نیروی انتظامی در مقابله با قاچاق کتاب فعالیت زیادی دارد.
* 70 درصد واژههای تبلیغاتی فارسی باشد
وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی درباره عملکرد کانونهای تبلیغاتی گفت: کانونهای تبلیغاتی موظفند قانون منع استفاده از اصطلاحات بیگانه را به کار ببرند و وزارت ارشاد بر عملکرد و فعالیت آنها نظارت دارد.
وی اضافه کرد: اگر در این ارتباط تخلفی صورت بگیرد، با آن برخورد قانونی میشود؛ زیرا طبق قانون 70 درصد از واژهها در حوزه محصولات به خصوص در بیلبوردها و تابلوهای تبلیغاتی باید به صورت فارسی باشد.
* تبلیغات کنکور به حداقل رسید
صالحی اظهار داشت: در خصوص مسائل تبلیغاتی کنکور نیز هماهنگی هایی با وزارت آموزش و پرورش و دیگر دست اندرکاران مربوطه به عمل آمده است تا یک کار چندجانبه به انجام برسانیم و بتوانیم یک نگاه مدیریت شده به آن داشته باشیم.
این عضو کابینه دوازدهم اضافه کرد: همانگونه که مطلع هستید در فضای صدا و سیما و دیگر رسانهها بحث تبلیغات کنکور به حداقل رسیده و تبلیغات در این حوزه مدیریت شده است.
وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی افزود: در خصوص حوزه انتشار کتابهای کمک درسی به ویژه نشر کتب کمک آموزشی کنکور، تاکنون جلسات مشترکی با وزارت آموزش و پرورش در حوزه کارشناسی برگزار کرده ایم.
* نقش مشاورههای کلانتری در پیشگیری از جرم
این عضو شورای عالی انقلاب فرهنگی درباره مشاوره در کلانتریها گفت: هم اکنون شاهد یک پلیس تخصصی و کلانتری تخصصی هستیم که در خصوص پیشگیری از جرم نقش بسزایی دارند.
وی افزود: تلاش داریم در ارتباط با رسانهها و مولدان هنری در شاخههای مختلف بتوانیم کارکرد کلانتریها را برای تخصصی کردن امور مشاوره معرفی کنیم و مردم با اطلاع رسانی بتوانند هرچه بهتر از ظرفیت و فضای تخصصی به وجود آمده برای پیشگری از جرم، اختلافات یا رفع آن استفاده بهینه کنند.
به گزارش ایرنا سردار احمد نوریان معاون اجتماعی ناجا ماه گذشته از تجهیز نیمی از کلانتریها به مراکز مشاوره و مددکاری خبر داده و گفته بود تا اوایل سال آینده همه کلانتریها از مراکز مشاوره بهره مند خواهند شد.
وی راه اندازی مراکز مشاوره و مددکاری اجتماعی تخصصی در نظام جمهوری اسلامی را در مقیاس بین المللی کار بی نظیری دانست و گفت: تاکنون هفت هزار مددکار اجتماعی در کلانتریها مشغول به کار شده اند و سالانه 400 هزار نفر از مردم از خدمات آنان بهره مند میشوند و 70 درصد پروندههای ارجاعی به مددکاران اجتماعی به مصالحه ختم میشود.
کاهش بار قضایی، کمک به مراجعان کلانتری ها، تغییر نگرش جامعه به کلانتری، صرفه جویی وقت در قوه قضاییه و کمک به بهداشت روانی جامعه از اهداف تشکیل مراکز مددکاری اجتماعی و مشاوره و روانشناسی است.
اجتمام*1933*2181*1834
انتهای پیام /*