بزرگنمایی:
معاون توسعه مدیریت و منابع دانشگاه علوم پزشکی قزوین گفت: با اجرای طرحهای توسعه زیرساختهای حوزه سلامت در استان قزوین سرانه درمانی و تخت بیمارستانی در استان به حد استاندارد خواهد رسید.
مهدی یوسفی روز چهارشنبه در جمع خبرنگاران استان قزوین که در تور رسانه ای حوزه سلامت شرکت کرده بودند در محل دانشکده دندانپزشکی قزوین اظهارداشت: در قزوین در سالهای گذشته در حوزه درمانی دچار یک نوع عقب ماندگی شدید بودیم که جبران آن هم به یک عزم جدی و هماهنگی دستگاههای مرتبط و اعتبارات زیادی نیاز داشت.
وی افزود: در عرصه دانشگاه پزشکی باید عقب ماندگی و کمبودهای گذشته جبران شود که شاید یکی از علتها این بود که مطالبات هدفمند انجام نشده بود.
یوسفی نبود انسجام مدیریتی را از دیگر مشکلات حوزه درمان استان دانست و یادآورشد: خوشبختانه با ریسک پذیری و جسارت رئیس دانشگاه علوم پزشکی و نیت خالصانه همکاران و مدیران مبنی بر ارائه خدمت ماندگار به مردم برخی پروژه هایی کلید خورد که در گام نخست هیچکدام مصوبه و ردیف اعتباری نداشت و شاید کمتر کسی فکر می کرد این کارها به سرانجام برسد.
وی بیان کرد: طرح های زیربنایی تعریف شده در حوزه سلامت استان با عزم و اراده ای وصف ناشدنی آغاز شد و متاسفانه در خیلی از حوزه ها رفت و امد مدیریتی می شود اما کاری پیش نمی رود لذا در اجرا دچار چالش های جدی هستیم.
معاون توسعه مدیریت و منابع دانشگاه علوم پزشکی قزوین تصریح کرد: در شروع کار در چهار سال گدشته 900 تخت دولتی داشتیم که 250 تخت نوساز بود و در تاکستان هم 90 تخت مناسب داشتیم اما بیش از 50 درصد تختها قدیمی بود و نوسازی آنها ضروری و هزینه بر بود که دکتر مهرام ریاست دانشگاه با دست خالی و نیت خدمتگذاری زیربار این مسئولیت سنگین رفت و پروژه های جدیدی کلید خورد.
12 پروژه زیرساختی در حوزه سلامت در حال اجراست
یوسفی گفت: بیمارستان شهید رجایی با توجه به موقعیت استان و مراجعات متعدد نیازمند توسعه و گسترش بود و ترومای شهید رجایی در دستور کار قرار گرفت و 13 هزار مترمربع مساحت و زیربنا در شش طبقه با جایگاه فرود چرخبال شروع شد که این کار از سال 95 آغاز شده و به مرحله اسکلت فلزی و عرشه فولادی رسیده و در فاز اول 80 میلیارد ریال هزینه شده و 10 میلیارد ریال هم برای کارهای دیگر صورت گرفته
و برای تکمیل 75 میلیارد تومان اعتبار دیگر لازم دارد.
وی اظهارداشت: در سالهای گذشته هر تخت بیمارستانی حدود 700 میلیون تومان لازم داشت و امروز با نوسانات قیمتها راه اندازی هر تخت بیمارستانی معمولی یک میلیارد تومان و تخت ویژه بیش از یک میلیارد و 200 میلیون تومان اعتبار نیاز دارد و هزینه ها بسیار سنگین شده است.
یوسفی یادآورشد: با اجرای بیش از 12 پروژه مهم زیربنایی و زیرساختی که با اعتباری بالغ بر 735 میلیارد تومان در دست ساخت است چشم انداز روشنی در افق 1400 در حوزه سلامت استان ترسیم خواهد شد و می توانیم در یکی دوسال آینده به نیازهای درمانی پاسخ داده و کمبودها را برطرف کرده و از نظر شاخص های سلامت به روز شویم.
چهارمین اردوی رسانه ای حوزه سلامت روز چهارشنبه با بازدید تعدادی از خبرنگاران از پروژه های زیرساختی و توسعه ای و مراکز درمانی شهرستان قزوین برگزار شد.
خبرنگاران از بخش الحاقی بیمارستان شهید رجایی، کلینیک تخصصی قزوین، مرکز در دست ساخت رادیوتراپی در بیمارستان ولایت، مراکز آموزش مهارت های بالینی، ساختمان آموزش و پژوهش پردیس، ساختمان الحاقی دانشکده دندانپزشکی، بازدید کردند و با پیشرفت فیزیکی این پروژه ها آشنا شدند.