بزرگنمایی:
نخستین همایش بینالمللی قوای محرکه نوین با هدف بررسی سیاستها و زیرساختهای توسعه خودروهای برقی در کشور، اسفندماه امسال در دانشگاه علم و صنعت ایران برگزار می شود.
به گزارش تبسم مهر نخستین همایش بینالمللی قوای محرکه نوین با کارکردهای جادهای، ریلی، هوایی، دریایی و ایستگاهی و با محوریت بررسی انواع خودروهای برقی (هیبریدی، باتری، پیل سوختی، سلول خورشیدی) با هدف ایجاد همافزایی میان متخصصان داخلی این حوزه و آشنا کردن آنها با مراکز پیشروی بین المللی در این زمینه، 7 و 8 اسفند ماه امسال در دانشکده مهندسی خودروی دانشگاه علم و صنعت ایران برگزار میشود.
بررسی سیاستها و زیرساختهای توسعه خودروهای برقی، طراحی، مدلسازی و کنترل، مدیریت انرژی و حرارت، سیستمهای ذخیرهساز انرژی، محرکههای الکتریکی، الکترونیک و تشعشعات در خودروهای برقی، خودروهای برقی پیل سوختی و خورشیدی، موتورهای نوین احتراقی در خودروهای هیبرید برقی، سوختهای جایگزین و سیستمهای محرکه الکتریکی غیرخودرویی از جمله محورهای برگزاری این همایش بین المللی است.
این همایش در دانشکده و پژوهشکده مهندسی خودروی دانشگاه علم و صنعت ایران برگزار میشود و علاوه بر ارائه مقالات، برپایی نمایشگاه جانبی، کارگاههای تخصصی، سخنرانیهای کلیدی و پنل صنعتی در حاشیه آن برگزار خواهد شد.
محققان، اساتید، دانشجویان و صنعتگران برای ارسال مقالات و دستاوردهای پژوهشی خود به این همایش تا 6 بهمن امسال زمان دارند و تمام مقالات در حوزه مهندسی شامل خودرو، مکانیک، شیمی، صنایع، کامپیوتر و ... در این همایش پذیرفته می شود. اعلام نتایج داوری نیز 27 بهمن ماه خواهد بود.
مقالات انگلیسی ارسالی به این کنفرانس علمی در International Journal of Automatic Engineering و مقالات فارسی نیز در نشریه علمی- پژوهشی مهندسی مکانیک مدرس به چاپ خواهد رسید.
شرکتهای فعال حوزه خودروهای برقی، مرکز تحقیقات شرکتهای خودروسازی و شرکتهای دانشبنیان این بخش، آخرین دستاوردهای خود در زمینه خودروهای سبز را در نمایشگاه جانبی این همایش ارائه می دهند.
فهرست کارگاههای این همایش در این نشانی اطلاعرسانی خواهد شد.
در نخستین همایش بینالمللی قوای محرکه نوین مدعوین بینالمللی و شاخص در عرصه خودرو نیز حضور خواهند داشت. گفته شده است که برای حضور در این همایش بینالمللی از کشورهای اروپایی نظیر نروژ و شرکت تسلا در ایالاتمتحده امریکا دعوت شده تا ضمن شرکت در این همایش، سخنرانی نیز داشته باشند. همچنین نمایندگانی از کشور ژاپن نیز به دلیل آنکه در حوزه حملونقل پیشرفته فعالیت داشته و دغدغه محیط زیستی در این کشور نیز وجود دارد، در این همایش تجربیات خود را ارائه می دهند.