آخرین مطالب

نامه وزارت ارتباطات درباره فیلترینگ استارت آپهای گردشگری

نامه وزارت ارتباطات درباره فیلترینگ استارت آپهای گردشگری

  بزرگنمایی:
معاون وزیر ارتباطات از ارسال نامه ای برای حل موانع و مشکلات استارت آپ های گردشگری که به تازگی فیلتر شده اند به معاون حقوقی رئیس جمهور خبر داد.

به گزارش تبسم مهر روز گذشته بیش از 60 وب سایت گردشگری و استارت آپ نوپا که خدمات اقامتگاه های غیرهتلی را ارائه می دادند، از سوی شرکت مادر تخصصی توسعه جهانگردی وابسته به سازمان میراث فرهنگی فیلتر شدند.

امیر ناظمی در توئیتر نوشت: در دفاع از استارت آپ های گردشگری امروز نامه ای را به معاون حقوقی رئیس جمهور و رئیس کارگروه کاهش موانع کسب و کارهای مجازی ارسال کردم.

وی با بیان اینکه پارسال نه کارگروهی بود و نه شیوه نامه ای که برای دفاع از استارت آپ ها به آن استناد کنیم، خاطرنشان کرد: اصلاح و بازسازی دولت به اتکای حقوق، زمان می برد اما پایدارتر است. امیدوارم نتیجه اتکا به قوانین و مقررات را به چشم ببینیم.

در این نامه که از سوی معاون وزیر ارتباطات به دکتر جنیدی معاون حقوقی رئیس جمهور و رئیس کارگروه کاهش موانع کسب و کارهای مجازی ارسال شده، آمده است: «بنا بر اخبار موثق دریافت شده، شرکت مادر تخصصی توسعه ایرانگردی و جهانگردی وابسته به سازمان میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری، برخلاف احکام شیوه نامه تشکیل و نحوه عمل کارگروه کاهش موانع کسب و کارهای مجازی از طریق ساماندهی و کاهش شکایت دستگاه ها به طرفیت آنها، درخواست محدودسازی درگاه های خدمات رسانی (فیلترینگ) بیش از 60 وب سایت گردشگری را که به صورت کسب و کارهای نوپا (استارت آپ) اداره می شوند داده است.

بر اساس ماده 3 شیوه نامه، این شرکت باید درخواست کتبی خود را برای رسیدگی به کمیته تخصصی ارائه و ادله خود را برای فیلترینگ بیان کند تا در کمیته تخصصی، تصمیم گیری لازم انجام و در صورت عدم حصول نتیجه امر به کارگروه ماده 2 ارجاع شود.

همچنین در صورت درخواست و اصرار بر فیلترینگ، دستگاه دولتی باید بر اساس مواد 7 و 8 شیوه نامه عمل کرده و دلایل مستند خود را برای این تصمیم ارائه کند. همچنین باید امکانات دفاع نماینده صنف مطابق تبصره ماده 9 فراهم شود که متاسفانه این امور اتفاق نیفتاده است.»

در ادامه این نامه نیز معاون وزیر ارتباطات خطاب به معاون حقوقی رئیس جمهور آورده است: «با عنایت به اینکه مطابق ماده 10 باید برای شکایت تصمیم نامه اخذ شود و عدم رعایت تشریفات فوق منجر به وقوع تخلف اداری موضوع ماده 12 می شود، این اقدام نه تنها برخلاف تصویب نامه  هیات وزیران است، بلکه می تواند موجب عدم هماهنگی دستگاه های دولتی در مواجه با کسب و کارهای نوپا باشد. همچنین باعث می شود تا شکاف میان استارت آپ ها و بدنه دولت بیش از پیش عمیق تر شده و نارضایتی های مدنی مرتبط با توسعه استارت آپ ها را دامن بزند.

همچنین در صورت فیلتر شدن چنین کسب و کارهایی به علت ناکارآمدی کارگروه تعیین مصادیق مجرمانه و طولانی بودن رسیدگی قضایی، عملا بسیاری از کسب و کارهای ایجاد شده از ادامه فعالیت ساقط خواهند شد.»

امیر ناظمی به عنوان نماینده وزارت ارتباطات در کارگروه کاهش موانع کسب و کارهای مجازی در دولت در این نامه از معاون حقوقی رئیس جمهور درخواست کرد تا با قید فوریت و با استفاده از ظرفیت های قانونی موجود و تعامل میان دستگاه های دولتی و ذینفعان و همچنین با دعوت از نمایندگان بخش خصوصی در خصوص فیلترینگ درگاه های اینترنتی حوزه اقامتگاه های غیرهتلی تصمیمات مقتضی پیش از فیلترینگ را اخذ کند.


نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield

lastnews

دوره های پاییزه ی موسسه تبسم مهر

آغاز تولید فیلم کوتاه چوپان با مجری طرحی موسسه فرهنگی هنری تبسم مهرنیکان

مدیرعامل صندوق اعتباری هنر خطاب به صدابردار سینمای ایران: دست های مهربانت را به گرمی می فشاریم/ تجلیل از یک عمر سخت‌کوشی همسر استاد شاهوردی

ادبیات آذری را جدا از ادبیات فارسی نمی‌دانیم/ حمایت از اصحاب فرهنگ و هنر را وظیفه خود می‌دانیم

مجارستان: ضدحملات اوکراین «حمام خون» به‌راه می‌اندازد

نه بیرانوند از پرسپولیس می‌رود نه بازیکن دیگری/ شرط ماندن یحیی

بدرقه تیم فوتبال نوجوانان با حضور امیر قلعه نویی و عنایتی

اسرائیل با نقص جدی کادر پزشکی و بیمارستانی روبروست

افزایش شمار جان‌باختگان تصادف قطار در هند به 288 نفر

دشمنان تلاش می‌کنند نسل جوان را نسبت به روحانیت بدبین کنند

انتخاب موقت اعضای هیات اجرایی کارگروه هنرمندان انجمن خادمان قرآن

قیمت سکه و طلا 10 خرداد 1402/ ریزش قیمت ادامه دارد

ایران کشوری کاملاً امن و مقصدی مطمئن و جذاب برای گردشگران است

تولید نفت ایران به 2 میلیون و 750 هزار بشکه در روز رسید

ورود منابع، کاهش نرخ ارز را همراه خواهد داشت

سریال ماورایی ده‌نمکی به‌زودی کلید می‌خورد/ در تدارک «رستگاری»

وجود 700 اسیر فلسطینی بیمار در زندان‌های رژیم صهیونیستی

ارائه وام عتبات عالیات به دانشجویان تا سقف 5 میلیون تومان

زلزله 4.8 ریشتری سرخس خراسان رضوی را لرزاند

افزایش رگبار باران در 10 استان کشور

واریز 20 درصد اضافه یارانه کالابرگ سه دهک کم‌درآمد از امروز

ترافیک نیمه‌سنگین در محور چالوس

آماده مقابله با هرگونه تعرض دشمنان به آرمان‌های امام (ره) هستیم

برگزاری دوره های آموزشی بازیگری با حضور استاد ارجمند آقای امید زندگانی

ارتش رژیم صهیونیستی به خودروی زرهی «ایتان »مجهز می‌شود

عالیترین مقام کشور ترکمنستان سه شنبه به تهران می‌آید

مخبر: ایران نگاه ویژه‌ای نسبت به مناسبات خود با عمان دارد

«بازی» ایرانی برگزیده جشنواره ایتالیایی شد

افزایش نرخ تاکسی‌های اینترنتی باید به تصویب شورای شهر برسد

دستگیری ماموران قلابی در تهران

برنامه‌ریزی دستگاه‌ها برای اوقات‌ فراغت جوانان

شناسایی 82 بیمار جدید کرونایی در کشور/ 2 نفر فوت شدند

قیمت سکه و طلا 7 خرداد 1402/سکه به 30میلیون و 600 هزار تومان رسید

تذکر فرمانده نیروی زمینی ارتش به همسایگان شرقی

کوروش زارعی در تدارک یک نمایش میدانی بزرگ/ اجرا در حوزه دفاع مقدس

شرط «یک سال رهن بودن سند خودرو» حذف شد

بانک‌ها اشتیاق به مال‌سازی دارند نه اعطای وام مسکن

سازمان لیگ: سهمیه تماشاگران استقلال و پرسپولیس برابر است

استقلال دست‌بردار داوری نیست/کنایه به پرسپولیس و فشار به فدراسیون

هادی ساعی برترین تکواندوکار المپیک 2008 پکن شد

مهاجم 16 ساله پورتو: الگوی من مهدی طارمی است

هوای تهران آلوده شد/ افزایش شاخص ذرات معلق

درخواست حجت الاسلام قرائتی از رییس جمهور

مهلت ثبت‌نام هنرمندان در سامانه نهضت ملی مسکن تمدید شد

توصیه‌های وزارت حج و عمره عربستان خطاب به میهمانان خانه خدا

انهدام ده‌ها مخفیگاه داعش در 3 استان عراق

یک مرزبان ایرانی در درگیری امروز با طالبان به شهادت رسید

کشف 250 هزار دلار غیرقانونی از یک شرکت خصوصی در سعادت آباد

با دستیاری به نام تاکو؛ تیک تاک با هوش مصنوعی پاسخ جستجوی کاربران را می دهد

رئیسی در دیدار دبیرکل اوپک: اعضای اوپک با تقویت انسجام مانع اختلاف‌اندازی غربی‌ها شوند