بزرگنمایی:
معاون وزیر علوم گفت: وزارت علوم آمادگی دارد راهکارهای ارتباط میان صنعت و دانشگاه را دریافت کند تا بر اساس آن مکانیزم های اجرایی را تعریف کنیم.
به گزارش تبسم مهر دکتر مسعود برومند در نشست مدیران دفاتر ارتباط با صنعت دانشگاهها و مراکز پژوهشی که با حضور وزیر علوم، تحقیقات و فناوری و رئیس سازمان حفاظت محیط زیست برگزار شد، گفت: ارتباط بین صنعت و دانشگاه یکی از مباحث قدیمی و پرچالشی است که بسیاری از مدیران کشور آن را غیر قابل حل می دانند اما اینگونه نیست.
وی افزود: برگزاری این نشست برای بررسی چالشهای این حوزه برگزار می شود.
برومند با بیان اینکه پروژههای صنعتی هستند که در دانشگاهها اجرایی می شوند بیان کرد: ما مدلهای موفقی در زمینه ارتباط با صنعت داریم که این نشان از اهمیت موضوع است.
معاون وزیر علوم گفت: اما همواره در موضوع ارتباط صنعت و دانشگاه چالش هایی وجود دارد.
وی گفت: یکی از این چالش ها رویکرد غیرتخصصی نسبت به ارتباط میان صنعت و دانشگاه است؛ همچنین نیازهای آتی بخشهای صنعتی از دیگر چالشهای مطرح در این زمینه به شمار می رود در حالی که دانشگاهها در دورههای تحصیلات تکمیلی به نیازهای مدتدار صنایع توجه میکنند.
وی با بیان اینکه صنایع دارای نیازهای آنی هستند، گفت: همین موضوع باعث تصور صنایع از نتوانستن دانشگاه ها برای رفع نیازشان باشد.
برومند با بیان اینکه رفع این چالش نیازمند تعریف مکانیزمهایی است که در آن چندین فاکتور هدف گذاری شود، افزود: حضور دانشگاهها در جامعه و صنعت از جمله فاکتورهایی است که می بایست به آن توجه شود.
معاون پژوهشی وزیر علوم گفت: بخشهای صنعتی باید نگاه آیندهنگری داشته باشند که برای تحقق این امر باید برنامههای سازمانها و بخشهای دولتی به پروژههای تخصصیتر تبدیل شود.
برومند گفت: انتظار داریم بخشهای صنعتی گامهایی برای تصمیمگیریهای آتی و اجرای پروژههای مدت دار بردارند.
وی گفت: وزارت علوم آمادگی دارد راهکارهای ارتباط میان صنعت و دانشگاه را دریافت کند تا بر اساس آن مکانیزم های اجرایی را تعریف کنیم.