غرب با تمام قوا به جنگ دین و فرهنگ جهاد آمده است
فرهنگی و هنری
بزرگنمایی:
امام جمعه موقت تهران گفت: دنیای غرب با تمام قدرت به جنگ دین و فرهنگ جهاد آمده و تمام رسانه های خود را در این راستا بسیج کرده است.
حجت الاسلام کاظم صدیقی امروز سه شنبه در گفتگو با رادیو اربعین تصریح کرد: عشق و محبت امام حسین عامل جمع شدن مردم از سراسر جهان در این همایش بزرگ است.
وی افزود: شرکت مردم در همایش بزرگ اربعین حسینی نشان دهنده قدرت محبت امام حسین است.
امام جمعه موقت تهران ادامه داد: ملت ایران در اوج ناجوانمردی دنیای غرب برای ایجاد تحریم ها و تبلیغات کذب با عشقی که به سید الشهداء دارند هر سال پر شور تر در این مراسم شرکت می کنند.
حجت الاسلام کاظم صدیقی گفت: عشق امام حسین(ع) قدرتی دارد که با وجود تلاش های دنیای غرب مردم دنیا را در کنار مردم ایران قرار داده و هر روز عشق به امام حسین در جهان شعله ورتر می شود.
وی ادامه داد: محبت امام حسین(ع) آنچنان قدرتمند است که همه مذاهب و ادیان و حتی تمام ملت ها و نژاد ها را در کنار هم قرار داده است.