بازرسی فوقالعاده وزارت بهداشت از تمام کارخانههای غذایی که از ذرت استفاده میکنند
اجتماعی
بزرگنمایی:
مدیرکل امور فراوردههای غذایی و آشامیدنی سازمان غذا و دارو از بازرسی فوق العاده از تمامی واحدهایی که در تولید فراوردههای خود از ذرت استفاده میکنند، خبر داد و گفت: در صورت اثبات هرگونه عدم انطباق با مفاد قانونی، با متخلفان وفق مقررات برخورد میشود.
به گزارش تبسم مهر، وحید مفید با اشاره به انتشار برخی اخبار مبنی بر احتمال استفاده از ذرت دامی در فراوردههای غذایی، اظهار کرد: براساس مواد 9 و 16 قانون مواد خوردنی، آشامیدنی، آرایشی و بهداشتی و همچنین دستورالعملهای اجرایی صدور پروانههای بهداشتی (ساخت، تولید، قراردادی و ...) و کارگاهی، کلیه مواد اولیه مصرفی باید از مراکز و مؤسساتی که دارای پروانه ساخت معتبر یا پروانه بهداشتی ورود از وزارت بهداشت درمان و آموزش پزشکی /سازمان غذا و دارو باشند، تهیه شود.
بنابر اعلام روابط عمومی سازمان غذا و دارو، وی افزود: ظرف مدت حداکثر 15 روز از تاریخ صدور این ابلاغیه نسبت به بازرسی فوق العاده از تمامی کارخانهها و کارگاههای تولیدی تحت نظارت که از ذرت در تولید فراوردههای خود استفاده میکنند، بازرسی خواهد شد.
مدیرکل امور فراوردههای غذایی و آشامیدنی سازمان غذا و دارو تصریح کرد: بر این مبنا گزارشی از وضعیت انطباق ذرت مصرفی توسط کارخانهها و کارگاههای تولیدی با استانداردهای ملی 10690 و 5925 طی یک سال گذشته به همراه هرگونه مکاتبات و اقدامات قانونی صورت گرفته در این زمینه حداکثر تا 15 دیماه به این اداره کل ارسال خواهد شد و پس از بررسی، در صورت مشاهده هرگونه موارد عدم انطباق در واحدهای تولیدی و صنعتی به استناد مفاد قانونی و مطابق ضوابط مربوطه اقدامات قانونی انجام خواهد گرفت.
- سه شنبه ۲۷ آذر ۱۳۹۷ - ۱۵:۵۵:۳۰
- منبع: ایسنا