آخرین مطالب

تولید روزانه 20هزار لیتر مواد ضدعفونی در شرکت‌های شستا/ توزیع از هفته جاری اجتماعی

تولید روزانه 20هزار لیتر مواد ضدعفونی در شرکت‌های شستا/ توزیع از هفته جاری

  بزرگنمایی:
تبسم مهر - همزمان با شیوع ویروس کرونا در کشور و افزایش نیاز به مواد بهداشتی و ضدعفونی‌کننده برای پیشگیری از ابتلا به این بیماری، شرکت‌های گروه دارویی شستا در یک هفته گذشته توانستند تولید روزانه هزاران لیتر مواد ضدعفونی‌کننده را عملیاتی کنند.

تبسم مهر - همزمان با شیوع ویروس کرونا در کشور و افزایش نیاز به مواد بهداشتی و ضدعفونی‌کننده برای پیشگیری از ابتلا به این بیماری، شرکت‌های گروه دارویی شستا در یک هفته گذشته توانستند تولید روزانه هزاران لیتر مواد ضدعفونی‌کننده را عملیاتی کنند.


به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری تسنیم ، محمد رضوانی‌فر، مدیرعامل شرکت سرمایه‌گذاری تامین اجتماعی (شستا)، در نامه‌ای به محمد شریعتمداری، وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی، گزارشی از اقدامات صورت‌گرفته در راستای تولید محلول‌های ضدعفونی در هلدینگ‌های دارویی را اعلام کرد.
در نامه رضوانی‌فر به شریعتمداری آمده است: "نظر به تأکیدات ویژه حضرتعالی و با توجه به اخبار اپیدمی بیماری ویروس کرونا، هلدینگ دارویی تأمین از اوایل بهمن‌ماه ستادی برای آمادگی مقابله احتمالی با این بیماری سازماندهی کرد و در جلسات مکرر این ستاد، تدابیری برای تأمین دارو و ملزومات اندیشیده است".
طبق گزارشی که مدیرعامل شستا به وزیر کار ارائه کرده؛ از جمله این ملزومات، محلول‌های ضدعفونی‌کننده دست و سطوح است که بر اساس پروتکل‌های موردتأیید وزارت بهداشت ایران و سازمان جهانی بهداشت (WHO) تولید شده است.در نتیجه پیش‌بینی شرایط ورود به بحران و نیاز فوری و اضطراری کشور به حجم بالایی از مواد ضدعفونی‌کننده دست و سطوح بود که چند شرکت وابسته به هلدینگ دارویی شستا (تی‌پی‌کو) توانستند اقدامات پیش‌بینی‌شده را به‌سرعت و طی هفته جاری همزمان با اپیدمی کرونا عملیاتی و اجرایی کنند و این محصولات را به مرحله تولید و توزیع برسانند.
دراین‌باره، نامه مدیرعامل شستا به وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی حاکی از آن است که: "با همت شبانه‌روزی چهار شرکت تابعه هلدینگ دارویی تأمین، ظرف یک هفته اخیر این مهم عملیاتی شده و تاکنون و در فاز نخست، چندهزار لیتر ضدعفونی‌کننده سطوح و دست برای مصرف کارخانه‌های داروسازی و پرسنل گروه، تولید و توزیع شده است و از هفته آتی، با اخذ مجوزها و تأمین مواد و اقلام بسته‌بندی، ظرفیت تولید قابل‌توجهی وجود خواهد داشت که می‌تواند جوابگوی بخش عمده‌ای از نیازهای کشور باشد".
طبق آماری که در این نامه ارائه شده، شرکت "رهاورد تأمین" ظرفیت تولید روزانه 4000لیتر ضدعفونی‌کننده (پایه الکل) در بسته‌های 60 و 250سی‌سی و یک، چهار و 20لیتری را دارد. "زاگرس فارمد پارس" همین محصول را می‌تواند روزانه 3000 تا 6000لیتر (بسته به حجم ظرف) در بسته‌های 100سی‌سی و یک لیتری تولید کند. "شیمی دارویی داروپخش" سومین شرکت هلدینگ دارویی تامین است که روزانه 6000لیتر ضدعفونی‌کننده (پایه الکل) را به شکل لیتری تولید خواهد کرد. و شرکت چهارم هم، "کلر پارس" است که ضدعفونی‌کننده را از نوع "پایه آب اکسیژنه" روزانه 5000لیتر و در بسته‌بندی حجیم تولید خواهد کرد.
بدین ترتیب، این چهار شرکت از هفته آینده مجموعا تا 21هزار لیتر ماده ضدعفونی‌کننده را برای بسته‌بندی و توزیع در اختیار کارخانجات داروسازی و مواد بهداشتی قرار خواهند داد که این امر می‌تواند بخش مهمی از نگرانی‌ها درباره کمبود این مواد در بازار مصرف یا سوءاستفاده‌های احتمالی از نیازهای ضروری مردم را برطرف سازد.
تعطیلی مدارس به خاطر کرونا فقط مختص دانش‌آموزان؛ مدیران و معلمان باید به مدرسه بیایند
فیلم/پرستاری که برای مراقبت بیشتر از مبتلایان کرونا عروسی خود را لغو کرد
انتهای پیام/


نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield

lastnews

دوره های پاییزه ی موسسه تبسم مهر

آغاز تولید فیلم کوتاه چوپان با مجری طرحی موسسه فرهنگی هنری تبسم مهرنیکان

مدیرعامل صندوق اعتباری هنر خطاب به صدابردار سینمای ایران: دست های مهربانت را به گرمی می فشاریم/ تجلیل از یک عمر سخت‌کوشی همسر استاد شاهوردی

ادبیات آذری را جدا از ادبیات فارسی نمی‌دانیم/ حمایت از اصحاب فرهنگ و هنر را وظیفه خود می‌دانیم

مجارستان: ضدحملات اوکراین «حمام خون» به‌راه می‌اندازد

نه بیرانوند از پرسپولیس می‌رود نه بازیکن دیگری/ شرط ماندن یحیی

بدرقه تیم فوتبال نوجوانان با حضور امیر قلعه نویی و عنایتی

اسرائیل با نقص جدی کادر پزشکی و بیمارستانی روبروست

افزایش شمار جان‌باختگان تصادف قطار در هند به 288 نفر

دشمنان تلاش می‌کنند نسل جوان را نسبت به روحانیت بدبین کنند

انتخاب موقت اعضای هیات اجرایی کارگروه هنرمندان انجمن خادمان قرآن

قیمت سکه و طلا 10 خرداد 1402/ ریزش قیمت ادامه دارد

ایران کشوری کاملاً امن و مقصدی مطمئن و جذاب برای گردشگران است

تولید نفت ایران به 2 میلیون و 750 هزار بشکه در روز رسید

ورود منابع، کاهش نرخ ارز را همراه خواهد داشت

سریال ماورایی ده‌نمکی به‌زودی کلید می‌خورد/ در تدارک «رستگاری»

وجود 700 اسیر فلسطینی بیمار در زندان‌های رژیم صهیونیستی

ارائه وام عتبات عالیات به دانشجویان تا سقف 5 میلیون تومان

زلزله 4.8 ریشتری سرخس خراسان رضوی را لرزاند

افزایش رگبار باران در 10 استان کشور

واریز 20 درصد اضافه یارانه کالابرگ سه دهک کم‌درآمد از امروز

ترافیک نیمه‌سنگین در محور چالوس

آماده مقابله با هرگونه تعرض دشمنان به آرمان‌های امام (ره) هستیم

برگزاری دوره های آموزشی بازیگری با حضور استاد ارجمند آقای امید زندگانی

ارتش رژیم صهیونیستی به خودروی زرهی «ایتان »مجهز می‌شود

عالیترین مقام کشور ترکمنستان سه شنبه به تهران می‌آید

مخبر: ایران نگاه ویژه‌ای نسبت به مناسبات خود با عمان دارد

«بازی» ایرانی برگزیده جشنواره ایتالیایی شد

افزایش نرخ تاکسی‌های اینترنتی باید به تصویب شورای شهر برسد

دستگیری ماموران قلابی در تهران

برنامه‌ریزی دستگاه‌ها برای اوقات‌ فراغت جوانان

شناسایی 82 بیمار جدید کرونایی در کشور/ 2 نفر فوت شدند

قیمت سکه و طلا 7 خرداد 1402/سکه به 30میلیون و 600 هزار تومان رسید

تذکر فرمانده نیروی زمینی ارتش به همسایگان شرقی

کوروش زارعی در تدارک یک نمایش میدانی بزرگ/ اجرا در حوزه دفاع مقدس

شرط «یک سال رهن بودن سند خودرو» حذف شد

بانک‌ها اشتیاق به مال‌سازی دارند نه اعطای وام مسکن

سازمان لیگ: سهمیه تماشاگران استقلال و پرسپولیس برابر است

استقلال دست‌بردار داوری نیست/کنایه به پرسپولیس و فشار به فدراسیون

هادی ساعی برترین تکواندوکار المپیک 2008 پکن شد

مهاجم 16 ساله پورتو: الگوی من مهدی طارمی است

هوای تهران آلوده شد/ افزایش شاخص ذرات معلق

درخواست حجت الاسلام قرائتی از رییس جمهور

مهلت ثبت‌نام هنرمندان در سامانه نهضت ملی مسکن تمدید شد

توصیه‌های وزارت حج و عمره عربستان خطاب به میهمانان خانه خدا

انهدام ده‌ها مخفیگاه داعش در 3 استان عراق

یک مرزبان ایرانی در درگیری امروز با طالبان به شهادت رسید

کشف 250 هزار دلار غیرقانونی از یک شرکت خصوصی در سعادت آباد

با دستیاری به نام تاکو؛ تیک تاک با هوش مصنوعی پاسخ جستجوی کاربران را می دهد

رئیسی در دیدار دبیرکل اوپک: اعضای اوپک با تقویت انسجام مانع اختلاف‌اندازی غربی‌ها شوند