بزرگنمایی:
معاون فنی و آماری سازمان سنجش گفت: رتبه های اول تا پانزدهم المپیاد بدون شرکت در آزمون کارشناسی ارشد در مقطع ارشد پذیرفته می شوند و همچنین نفرات اول تا پانزدهم این المپیاد می توانند در مصاحبه دکتری امتیازاتی داشته باشند.
به گزارش تبسم مهر، مراسم تقدیر از نفرات برتر بیست و سومین دوره المپیاد علمی دانشجویی کشور با حضور وزیر علوم و رئیس سازمان سنجش آموزش کشور بعد ازظهر امروز در دانشگاه تربیت مدرس برگزار شد.
محمدتقی احمدی رئیس دانشگاه تربیت مدرس گفت: دانشگاه تربیت مدرس از نظر انتشارات علمی رده دوم علمی را در میان دانشگاه های جامع کشور به خود اختصاص داده است.
وی ادامه داد: ما میزبان دانشجویان المپیادی بودیم، برخی ادامه تحصیل در دانشگاه را برگزیده و افتخارات جهانی برای ما به ارمغان آورده اند.
رئیس دانشگاه تربیت مدرس گفت: امیدواریم بتوانیم از دانشجویان حمایت کنیم، دانشگاه تربیت مدرس در مقاطع تحصیلات تکمیلی آمادگی خدمت در زمینه تعیین رشته را دارد.
ناصر جمالی معاون فنی و آماری سازمان سنجش آموزش کشور نیز گفت: اولین دوره المپیاد دانشجویی در سال 75 برگزار شد و بیست و سه دوره برگزار شد، اولین دوره با 6 رشته شروع شد و امروز با 23 رشته در حال برگزاری است. طی سال های مختلف تغییر و تحولاتی در زمینه حمایت و برگزاری این المپیاد رخ داده است.
وی ادامه داد: براساس مصوبه شورای انقلاب فرهنگی، سازمان سنجش موظف است المپیاد های ملی و دانشجویی را برگزار کند.
معاون فنی و آماری سازمان سنجش با اشاره به اهداف المپیادهای علمی دانشجویی گفت: شناسایی و معرفی استعداد های برتر، تشویق و ماندگاری دانشجویان برای ادامه تحصیل و حمایت مادی و معنوی از آنان از جمله اهداف المپیاد ها است.
امسال سه رشته شامل روانشناسی، مهندسی صنایع به صورت کامل و رشته بین رشته ای علوم فناوری و مهندسی بافت به رشته های المپیاد اضافه شده اند.
وی در زمینه شیوه برگزاری المپیاد در دوره بیست سوم گفت: داوطلبان می توانستند از طریق شرکت در آزمون کارشناسی ارشد شرکت کنند که تعداد آن 307 هزار و 355 نفر بود و 377 نفر برگزیده شدند. همچنین داوطلبان میتوانستند از طریق انتخاب برگزیدگان هر دانشگاه و معرفی به منطقه مربوط در این المپیاد شرکت کنند که بیش از 981 نفر در آن شرکت کرده که بیش از 800 نفر به سازمان سنجش معرفی شدند. اواخر تیرماه 979 نفر در مرحله نهایی المپیاد به رقابت پرداختند، 95 دانشگاه حداقل یک دانشجوی برتر را در این المپیاد داشتند. شورای المپیاد 79 نفر مدال دریافت کردند.
وی اظهار داشت: دانشگاه شریف با 3 مدال طلا، 8 مدال نقره و 3 مدال برنز دانشگاهی است که بیشترین مدال المپیاد را دریافت کرده و پس از آن دانشگاه تهران و فردوسی مشهد قرار داشتند.
جمالی گفت: رتبه های اول تا 15 این المپیاد بدون شرکت در آزمون کارشناسی ارشد در مقطع ارشد پذیرفته می شوند. همچنین نفرات اول تا پانزدهم این المپیاد می توانند در مصاحبه دکتری امتیازاتی را داشته باشند.