بزرگنمایی:
فاز اول پروژه نصب ۱۸۷۹ دوربین ثبت تخلف سرعت در جادههای شریانی کشور تا خرداد ماه ۹۸ نهایی میشود.
به گزارش تبسم مهر، در راستای کاهش سوانح رانندگی و از آن منظر که درصد بالایی از سوانح رانندگی به دلیل سرعت بالا در جادهها رخ میدهد، وزارت راه و شهرسازی و سازمان راهداری و حمل و نقل جادهای تصمیم گرفتند، دوربینهای ثبت تخلف سرعت و ثبت سرعت میانگین را در جادههای کشور نصب کنند.
حسین بذرافشان مدیرعامل شرکت گسترش الکترونیک مبین ایران وابسته به ستاد اجرایی فرمان حضرت امام خمینی (ره)، در این باره میگوید: از سال 94 به پروژه تجهیز راههای اصلی کشور به دوربین کنترل سرعت و تخلفات وارد شدهایم.
وی افزود:در فاز اول 1879 دوربین در 34 هزار کیلومتر از محورهای شریانی کشور نصب میشود که این پروژه تا خرداد 98 به پایان میرسد و سال آینده همه این دوربینها تحویل سازمان راهداری خواهد شد.
وی ادامه داد: با توجه به موفقیت این سامانهها پلیس راه و سازمان راهداری به دنبال اجرای فاز دوم این پروژه هستند.
مدیرعامل شرکت گسترش الکترونیک مبین ایران با بیان اینکه در فاز دوم این پروژه 2 هزار دستگاه سامانه ثبت تخلف سرعت در جادهها نصب میشود،گفت: در فاز دوم تخلفات جدیدی نیز در این سامانه شناسایی و ثبت خواهد شد.
وی درباره نحوه تأمین این سامانهها توضیح داد: برخی از قطعات را از خارج کشور وارد میکنیم، اما عموماً نرمافزارهای این سامانه از داخل تأمین میشود و برخی قطعات سختافزاری نیز از کشورهای خارجی میآید، اما ما شرکت دانشبنیان داخلی در این حوزه داریم که فعالیت میکنند.
وی اظهار داشت: در نصب این دوربینهای ثبت تخلف سرعت در فاز دوم که 2 هزار دستگاه سامانه خواهد بود، پیشبینی هزینه هزار میلیارد تومان است که در قالب BOT خواهد بود.
بذرافشان افزود: در فاز اول پروژه که 1879 دوربین در 34 هزار کیلومتر در جادههای شریانی نصب شد رقم قرارداد 535 میلیارد تومان بود.
وی با بیان اینکه سازمان راهداری و وزارت راه در پرداختها همکاری مناسبی با ما دارند، گفت: برای تأمین تجهیزات این سامانهها ارز آزاد خریداری کردیم و دلار نیما نگرفتیم.
وی اظهار داشت:دادههای این سامانههای هوشمند در اختیار پلیس راه و سازمان راهداری و حمل و نقل جادهای قرار میگیرد.
بنابراین گزارش همچنین وزیر راه و شهرسازی امروز از پروژه ملی تجهیز شبکه راههای شریانی کشور به سامانههای ثبت تخلفات عبور و مرور بازدید کرد.