آخرین مطالب

آخرین وضعیت «مشکل بزرگ» باشگاه پرسپولیس ورزشی

آخرین وضعیت «مشکل بزرگ» باشگاه پرسپولیس

  بزرگنمایی:
مدیرعامل باشگاه پرسپولیس ضمن تشریح آخرین وضعیت مالی این باشگاه که بزرگترین معضل سرخپوشان است، از شکایت و احکامی جدیدی خبر داد که برای دریافت مطالبات بازیکنان و مربیان صادر شده است.

به گزارش تبسم مهر محمدحسن انصاریفرد در تشریح آخرین وضعیت مالی باشگاه پرسپولیس گفت: بعد از تبدیل برخی تهدیدها به فرصت و حل و فصل بحران‌ها تلاش می‌کنیم مشکلات مالی عدیده تیم را هم رفع کنیم و برنامه‌هایی در دستور کار داریم. ما اکنون امیدواریم که پس از رفع یک مانع و رسمی شدن قرارداد جدید نوید افزایش درآمدها را بدهیم و بتوانیم جبران مافات کنیم، ضمن اینکه هفته آتی به تیم پرداختی خواهیم داشت اما بطور کلی باشگاه علاوه بر تیم، بدهی‌های سنگینی دارد و چالش‌های سختی خواهیم داشت.

وی افزود: باشگاه مشکل مالی دارد و بروز این مشکلات علل مختلفی داشته. باشگاه با بدهی‌های سنگینی مواجه است که بزودی با احکام صادره بیشتر از قبل گریبانگیر باشگاه خواهد شد. بخشی از درآمدهای این فصل باشگاه هزینه شده و از طرفی هزینه‌ها نسبت به فصول گذشته افزایش داشته و در این وضعیت اقتصادی که شرکت‌ها ورود و سرمایه گذاری نمی‌کنند هم چالش‌ها برای افزایش درآمد داریم اما سخت به اتفاق همکاران و بخش اقتصادی باشگاه در حال تلاش هستیم.

او ادامه داد: زمانی که بنده مدیرعامل باشگاه شدم با شرایطی که گفتم کادر فنی و بازیکنان ریالی دریافتی نداشتند. این دریافتی را به 35 درصد به تیم و پرداخت قسط اول کالدرون و همکارانش رسانده‌ایم تا در نیم‌فصل تیم در آرامش به کار خود ادامه دهد و برخی بدهی‌های قدیمی را هم پرداخت کرده ایم. متأسفانه اغلب بازیکنان 10 تا 35 درصد از فصل گذشته هم طلب دارند و بابت امسال نیز قرار بود در شروع مسابقات نیم‌فصل دوم پرداختی‌ها را به 50 درصد برسانیم که این اتفاق متأسفانه با بهم خوردن برخی معادلات ما محقق نشد. بازیکنان تیم همکاری کرده‌اند و ما در تلاش هستیم که جبران مافات کنیم‌.

انصاری‌فرد گفت: بدون تعارف باید بگویم که روزها و جلسات چندین ساعته زیادی برای بازگشت کالدرون، جذب کادر فنی و بازیکن جدید و حل و فصل بحران‌های مربوط به لیگ قهرمانان وقت صرف کردیم. این انرژی باشگاه را گرفت. البته در کنار آن پیگیری‌های ما برای نتیجه دادن مباحث اقتصادی و درآمدزایی نیز ادامه داشت اما تمرکز اصلی ما روی مدیریت دیگر بحران‌ها بود و شکر خدا توانستیم این تهدیدها را ضمن حل بحران در برخی موارد به فرصت تبدیل کنیم اما همین عملاً موجب شد رایزنی‌های ما برای حل و فصل چالش‌های مالی و امور درآمدزا کمتر از میزانی باشد که می‌توانست تاثیرگذارتر باشد.

مدیرعامل باشگاه پرسپولیس تأکید کرد: اکنون از کارگزار برند و همینطور اپلیکیشن باشگاه پرسپولیس رونمایی کرده‌ایم و ایمان دارم که باشگاه در سایه همکاری‌های متعدد با کارگزار برند پرسپولیس از یک درآمد پایدار و خوب بهره‌مند خواهد شد و هرچه بگذرد این درآمد بیشتر و بیشتر می‌شود. شما خواهید دید که با مشارکت هواداران به آنها سرویس و خدمات زیادی هم داده خواهد شد. بنده ایمان دارم با اقداماتی که انجام می‌دهیم ماه به ماه درآمدهای باشگاه افزایش می‌یابد و بحران کنونی را هم انشالله با سخت کوشی رفع و رجوع خواهیم کرد. ما بخشی از مطالبات بازیکنان را طی هفته آتی پرداخت می‌کنیم و امیدوارم لطف آنها را جبران کنیم.

محمدحسن انصاریفرد خاطرنشان کرد: بنده هم از برخی مصاحبه‌ها دلخور نمی‌شوم و می دانم بازیکن با بهم خوردن معادلات مالی خود در زندگی با چالش‌ها و دردسرهایی مواجه می‌شود و بنده به سهم خود شرمنده آنها و کادر فنی جدید هستم و از آنها عذر می‌خواهم. آقای گل‌محمدی و همکارانش هم ریالی نگرفته اند و می دانم به واسطه عدم تحقق پرداختی‌ها به تیم کار برای ایشان سخت‌تر هم شده است.

او در ادامه گفت: خوشحالم که بگویم برای افزایش درآمدهای باشگاه یک اقدام ویژه انجام داده‌ایم که اگر خدا بخواهد طی دو سه روز آینده نهایی خواهد شد. با این طرح باشگاه وارد فاز جدیدی از درآمدزایی خواهد شد و بخشی از مشکلات برطرف می‌شود. ما در تلاش هستیم که این توافق را نهایی و رسمی کنیم. انشالله اگر مشکلی پیش نیاید به زودی از این اتفاق رونمایی خواهیم کرد. ما در دیگر حوزه‌ها از جمله آموزش هم بسترسازی لازم برای افزایش فعالیت‌های ورزشی و درآمدزا را داشته ایم.

وی افزود: دغدغه ما این است که باشگاه باید پرداختی‌های زیادی طی یک ماه پیش رو داشته باشد. انشالله بتوانیم به حل و فصل عمده آنها امیدوار باشیم. ما با صفر ریال نقدینگی وارد بازار نقل و انتقالات شدیم و خدا را شکر توانستیم تیم را تقویت کنیم و انشالله مشکلات مالی در کوتاه مدت را هم حل و فصل خواهیم کرد.‌

انصاری‌فرد گفت: از برخی طلبکاران باشگاه مثل آژانس هواپیمایی، ریحان فیلم، نیلسون، گابریل، برخی بازیکنان قدیمی و شرکت برهان مبین که آنها هم برای بلیط فروشی حکم گرفته اند و یا تیم‌های پایه که سیزده ماه دریافتی نداشته اند هم ممنونیم که صبوری کرده اند. اینها بخشی از بدهی‌های سنگین باشگاه است.

مدیرعامل پرسپولیس درباره شرایط مالی باشگاه ادامه داد: علاوه بر اینها باشگاه دیونی به برانکو و همکارانش دارد و بودیمیر هم شکایت کرده و چالش‌هایی با کالدرون هم خواهیم داشت و یا بدهی سنگینی از قدیم به بانک تجارت دارد و حتی درآمدها در سازمان لیگ هم پیش خور شده و باشگاه بدهکار شده و همه اینها باید مدیریت یا پرداخت شود

انصاری فرد گفت: شرمنده بازیکنان و کادر تیم هستیم‌. بنده سخت کار خواهم کرد تا جبران مافات کنیم از تک تک آنها به سهم خود عذر می‌خواهم. از بشار که به عنوان بازیکن خارجی و به رغم برخورداری از حق فسخ خلاف بودیمیر، گولچ، کالدرون و برخی دیگر به رغم عدم تحقق قول‌های ما دست به چنین کاری نزد ممنونیم. برخی نفرات دیگر مثل رادو یا بازیکنان ایرانی هم طبق قرارداد می‌توانستند فسخ کنند اما چنین نکردند.

وی افزود: ما این لطف کادر فنی و بازیکنان عزیز را جبران می‌کنیم و بار دیگر خطرها و چالش‌های موجود را به لطف خدا و دعای هواداران عزیز و با سخت کوشی و تلاش به فرصت و امید تبدیل خواهیم کرد. اینجا باید بگویم یک منبع مالی که طی روزهای آتی وصول می‌شود را برای پرداخت بخشی از طلب بشار و برخی منابع دیگر را برای پرداختی به تیم اختصاص داده ایم و پیگیر تحقق و وصول آنها هستیم و نماینده بشار و بزرگترهای تیم را هم در جریان گذاشته ایم.

محمدحسن انصاریفرد در پایان گفت: در مجموع باشگاه پرسپولیس با این بدهی‌ها و تعهدات در این شرایط اقتصادی چالش سنگینی در پیش رو دارد اما ایمان دارم به لطف خدا، اقدامات انجام شده و کار شبانه روزی می‌توان به رفع مشکلات تیم امیدوار بود و برای پرداخت بدهی‌ها هم باید چاره اندیشی کرد.


نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield

lastnews

دوره های پاییزه ی موسسه تبسم مهر

آغاز تولید فیلم کوتاه چوپان با مجری طرحی موسسه فرهنگی هنری تبسم مهرنیکان

مدیرعامل صندوق اعتباری هنر خطاب به صدابردار سینمای ایران: دست های مهربانت را به گرمی می فشاریم/ تجلیل از یک عمر سخت‌کوشی همسر استاد شاهوردی

ادبیات آذری را جدا از ادبیات فارسی نمی‌دانیم/ حمایت از اصحاب فرهنگ و هنر را وظیفه خود می‌دانیم

مجارستان: ضدحملات اوکراین «حمام خون» به‌راه می‌اندازد

نه بیرانوند از پرسپولیس می‌رود نه بازیکن دیگری/ شرط ماندن یحیی

بدرقه تیم فوتبال نوجوانان با حضور امیر قلعه نویی و عنایتی

اسرائیل با نقص جدی کادر پزشکی و بیمارستانی روبروست

افزایش شمار جان‌باختگان تصادف قطار در هند به 288 نفر

دشمنان تلاش می‌کنند نسل جوان را نسبت به روحانیت بدبین کنند

انتخاب موقت اعضای هیات اجرایی کارگروه هنرمندان انجمن خادمان قرآن

قیمت سکه و طلا 10 خرداد 1402/ ریزش قیمت ادامه دارد

ایران کشوری کاملاً امن و مقصدی مطمئن و جذاب برای گردشگران است

تولید نفت ایران به 2 میلیون و 750 هزار بشکه در روز رسید

ورود منابع، کاهش نرخ ارز را همراه خواهد داشت

سریال ماورایی ده‌نمکی به‌زودی کلید می‌خورد/ در تدارک «رستگاری»

وجود 700 اسیر فلسطینی بیمار در زندان‌های رژیم صهیونیستی

ارائه وام عتبات عالیات به دانشجویان تا سقف 5 میلیون تومان

زلزله 4.8 ریشتری سرخس خراسان رضوی را لرزاند

افزایش رگبار باران در 10 استان کشور

واریز 20 درصد اضافه یارانه کالابرگ سه دهک کم‌درآمد از امروز

ترافیک نیمه‌سنگین در محور چالوس

آماده مقابله با هرگونه تعرض دشمنان به آرمان‌های امام (ره) هستیم

برگزاری دوره های آموزشی بازیگری با حضور استاد ارجمند آقای امید زندگانی

ارتش رژیم صهیونیستی به خودروی زرهی «ایتان »مجهز می‌شود

عالیترین مقام کشور ترکمنستان سه شنبه به تهران می‌آید

مخبر: ایران نگاه ویژه‌ای نسبت به مناسبات خود با عمان دارد

«بازی» ایرانی برگزیده جشنواره ایتالیایی شد

افزایش نرخ تاکسی‌های اینترنتی باید به تصویب شورای شهر برسد

دستگیری ماموران قلابی در تهران

برنامه‌ریزی دستگاه‌ها برای اوقات‌ فراغت جوانان

شناسایی 82 بیمار جدید کرونایی در کشور/ 2 نفر فوت شدند

قیمت سکه و طلا 7 خرداد 1402/سکه به 30میلیون و 600 هزار تومان رسید

تذکر فرمانده نیروی زمینی ارتش به همسایگان شرقی

کوروش زارعی در تدارک یک نمایش میدانی بزرگ/ اجرا در حوزه دفاع مقدس

شرط «یک سال رهن بودن سند خودرو» حذف شد

بانک‌ها اشتیاق به مال‌سازی دارند نه اعطای وام مسکن

سازمان لیگ: سهمیه تماشاگران استقلال و پرسپولیس برابر است

استقلال دست‌بردار داوری نیست/کنایه به پرسپولیس و فشار به فدراسیون

هادی ساعی برترین تکواندوکار المپیک 2008 پکن شد

مهاجم 16 ساله پورتو: الگوی من مهدی طارمی است

هوای تهران آلوده شد/ افزایش شاخص ذرات معلق

درخواست حجت الاسلام قرائتی از رییس جمهور

مهلت ثبت‌نام هنرمندان در سامانه نهضت ملی مسکن تمدید شد

توصیه‌های وزارت حج و عمره عربستان خطاب به میهمانان خانه خدا

انهدام ده‌ها مخفیگاه داعش در 3 استان عراق

یک مرزبان ایرانی در درگیری امروز با طالبان به شهادت رسید

کشف 250 هزار دلار غیرقانونی از یک شرکت خصوصی در سعادت آباد

با دستیاری به نام تاکو؛ تیک تاک با هوش مصنوعی پاسخ جستجوی کاربران را می دهد

رئیسی در دیدار دبیرکل اوپک: اعضای اوپک با تقویت انسجام مانع اختلاف‌اندازی غربی‌ها شوند