آخرین مطالب

دادستان تهران مطرح کرد آخرین وضعیت شناسایی اموال سلطان سکه اقتصادی

دادستان تهران مطرح کرد آخرین وضعیت شناسایی اموال سلطان سکه

  بزرگنمایی:
دادستان تهران آخرین وضعیت شناسایی اموال وحید مظلومین را تشریح کرد.

به گزارش تبسم مهر و به نقل از قوه قضاییه، عباس جعفری دولت آبادی در حاشیه نشست با مدیران رسانه‌ها در رابطه با آخرین وضعیت شناسایی اموال وحید مظلومین اظهار کرد: پلیس گزارش مبسوطی از شناسایی اموال مظلومین ارائه کرده که حداقل 17 ملک و تعدادی خودروهای گران قیمت از جمله یک دستگاه BMW 2018 که در یک برج‌ مسکونی مخفی شده بود و همچنین املاکی در کیش شناسایی گردیده است.

وی افزود: قرار شده است پلیس ظرف یک هفته آینده گزارش را تکمیل کند، از آنجایی که دادگاه حکم به ضبط کلیه اموال ناشی از جرم وحید مظلومین داده است ولی در زمانی که پرونده به دادگاه رفت برخی از این اقدامات ناقص مانده بود که این کارها ظرف یک ماه گذشته به سرعت انجام شد و هفته قبل نیز متهمی را از کیش به تهران منتقل کردند. در مجموع پیشرفت خوبی صورت گرفته و امیدوارم ظرف یک هفته و ده روز آینده گزارش نهایی پرونده مظلومین ارائه شود.

وی در پاسخ به سوالی درباره پرونده دلالان فوتبال نیز گفت: هفته گذشته رئیس فدراسیون نامه‌ای را به دادسرای فرهنگ و رسانه مرقوم می‌دارد که بر اساس اسامی 22 نفر را اعلام کرده و عنوان می‌دارد که این افراد در این بخش فعالیت می‌کنند که موضوع به شعبه بازپرسی ارجاع شده و منتظر هستیم تحقیقات صورت گیرد و در مراحل اولیه کار است.

دادستان تهران در رابطه با مصوبات جلسه امروز در رابطه با پرونده‌های اقتصادی بیان داشت: جلسه شنبه این هفته طبق روال با ضابطین و قضات پرونده‌های شعب ویژه تشکیل و در مورد پرونده‌های اقتصادی گزارشات خوبی ارائه شد.

وی گفت: در پرونده پتروشیمی‌ها تا امروز 19 نفر دستگیر شدند که مربوط به پت‌ها بود که موجب گرانی مواد پلاستیکی در بازار شده بود که از میان دستگیرشدگان سه نفر از بخش دولتی و مابقی از بخش آزاد هستند.

وی با بیان این‌که «در پرونده کاغذ شش متهم دستگیر شدند»، در رابطه با اقدامات مجرمانه این افراد بیان داشت: دسته اول کسانی هستند که ارزهایی که گرفته بودند در بازار آزاد فروخته‌اند و یا کاغذهایی را با ارز دولتی وارد کرده بودند با فاکتورهای صوری به قیمت آزاد فروخته بودند و در هر دو مورد کالا با قیمت واقعی به دست مصرف کننده نرسیده بود.

دادستان تهران هم‌چنین با بیان این‌که «در پرونده خودرو، پلیس فتا گزارش بسیار جامعی در رابطه با تخلفات مرتبط با سایت ثبت سفارش ارائه کرد» افزود: به موجب این گزارش 46 هزار ثبت سفارش در 2 دوره محدودیت و ممنوعیت رخ داده که از مجموع این 46 هزار ثبت سفارش، در مورد حدود 9 هزار اتومبیل تخلف صورت گرفته است، قبلا گزارش ما در مورد 6500 عدد بود و نسبت به گزارش قبلی وزارت اطلاعات و وزارت صمت افزایش پیدا کرده است.  طی هفته اخیر دو نفر دیگر از متهمان در این رابطه دستگیر شدند و این پرونده به پایان تحقیقات نزدیک می‌شود. حدود 10 تا 15 کاربری که ادمین داشته اند شناسایی و برخی از آن‌ها دستگیر شده اند.

وی در رابطه با پرونده باقری درمنی گفت: مقدمات اجرای حکم باقری درمنی در حال انجام است.

وی در رابطه با آخرین وضعیت پرونده‌های اخیر اقتصادی با اشاره به صدور 10 کیفرخواست جدید در این زمینه افزود: یکی از این پرونده‌ها مربوط به یکی از صرافی‌ها بود که ارزش آن حدود 1300 میلیارد تومان بوده است. اخیرا بانک مرکزی حدود 240 مورد صرافی را معرفی و خواستار شده است که به وضعیت آن‌ها رسیدگی شود. این صرافی‌ها بدون مجوز کار می‌کنند و گزارشاتی که در پرونده‌های فساد اقتصادی به ویژه در شعب ویژه داشتیم نشان می‌دهد که بخشی از فسادها در صرافی‌ها شکل می‌گیرد که یا به گرانی ارز دامن می‌زنند و یا مجوز ندارند.

جعفری دولت آبادی با قدردانی بانک مرکزی برای ورود به این موضوع ادامه داد: از پلیس و سایر دستگاه‌ها خواسته‌ایم که تمام مجوزها را بررسی کنند.

وی با تاکید بر این‌که «صرافی‌ها باید طبق مقررات بانک مرکزی فعالیت کنند»، ادامه داد: در مواردی که بانک مرکزی اعلام کند یک صرافی مجوز ندارد یا برخلاف مقررات فعالیت می‌کنند، بانک مرکزی طبق برنامه ششم باید اسامی آن‌ها را اعلام کند و دادستانی برای تک تک صرافی‌ها که بانک مرکزی اعلام کرده پرونده تشکیل نموده است.


نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield

lastnews

دوره های پاییزه ی موسسه تبسم مهر

آغاز تولید فیلم کوتاه چوپان با مجری طرحی موسسه فرهنگی هنری تبسم مهرنیکان

مدیرعامل صندوق اعتباری هنر خطاب به صدابردار سینمای ایران: دست های مهربانت را به گرمی می فشاریم/ تجلیل از یک عمر سخت‌کوشی همسر استاد شاهوردی

ادبیات آذری را جدا از ادبیات فارسی نمی‌دانیم/ حمایت از اصحاب فرهنگ و هنر را وظیفه خود می‌دانیم

مجارستان: ضدحملات اوکراین «حمام خون» به‌راه می‌اندازد

نه بیرانوند از پرسپولیس می‌رود نه بازیکن دیگری/ شرط ماندن یحیی

بدرقه تیم فوتبال نوجوانان با حضور امیر قلعه نویی و عنایتی

اسرائیل با نقص جدی کادر پزشکی و بیمارستانی روبروست

افزایش شمار جان‌باختگان تصادف قطار در هند به 288 نفر

دشمنان تلاش می‌کنند نسل جوان را نسبت به روحانیت بدبین کنند

انتخاب موقت اعضای هیات اجرایی کارگروه هنرمندان انجمن خادمان قرآن

قیمت سکه و طلا 10 خرداد 1402/ ریزش قیمت ادامه دارد

ایران کشوری کاملاً امن و مقصدی مطمئن و جذاب برای گردشگران است

تولید نفت ایران به 2 میلیون و 750 هزار بشکه در روز رسید

ورود منابع، کاهش نرخ ارز را همراه خواهد داشت

سریال ماورایی ده‌نمکی به‌زودی کلید می‌خورد/ در تدارک «رستگاری»

وجود 700 اسیر فلسطینی بیمار در زندان‌های رژیم صهیونیستی

ارائه وام عتبات عالیات به دانشجویان تا سقف 5 میلیون تومان

زلزله 4.8 ریشتری سرخس خراسان رضوی را لرزاند

افزایش رگبار باران در 10 استان کشور

واریز 20 درصد اضافه یارانه کالابرگ سه دهک کم‌درآمد از امروز

ترافیک نیمه‌سنگین در محور چالوس

آماده مقابله با هرگونه تعرض دشمنان به آرمان‌های امام (ره) هستیم

برگزاری دوره های آموزشی بازیگری با حضور استاد ارجمند آقای امید زندگانی

ارتش رژیم صهیونیستی به خودروی زرهی «ایتان »مجهز می‌شود

عالیترین مقام کشور ترکمنستان سه شنبه به تهران می‌آید

مخبر: ایران نگاه ویژه‌ای نسبت به مناسبات خود با عمان دارد

«بازی» ایرانی برگزیده جشنواره ایتالیایی شد

افزایش نرخ تاکسی‌های اینترنتی باید به تصویب شورای شهر برسد

دستگیری ماموران قلابی در تهران

برنامه‌ریزی دستگاه‌ها برای اوقات‌ فراغت جوانان

شناسایی 82 بیمار جدید کرونایی در کشور/ 2 نفر فوت شدند

قیمت سکه و طلا 7 خرداد 1402/سکه به 30میلیون و 600 هزار تومان رسید

تذکر فرمانده نیروی زمینی ارتش به همسایگان شرقی

کوروش زارعی در تدارک یک نمایش میدانی بزرگ/ اجرا در حوزه دفاع مقدس

شرط «یک سال رهن بودن سند خودرو» حذف شد

بانک‌ها اشتیاق به مال‌سازی دارند نه اعطای وام مسکن

سازمان لیگ: سهمیه تماشاگران استقلال و پرسپولیس برابر است

استقلال دست‌بردار داوری نیست/کنایه به پرسپولیس و فشار به فدراسیون

هادی ساعی برترین تکواندوکار المپیک 2008 پکن شد

مهاجم 16 ساله پورتو: الگوی من مهدی طارمی است

هوای تهران آلوده شد/ افزایش شاخص ذرات معلق

درخواست حجت الاسلام قرائتی از رییس جمهور

مهلت ثبت‌نام هنرمندان در سامانه نهضت ملی مسکن تمدید شد

توصیه‌های وزارت حج و عمره عربستان خطاب به میهمانان خانه خدا

انهدام ده‌ها مخفیگاه داعش در 3 استان عراق

یک مرزبان ایرانی در درگیری امروز با طالبان به شهادت رسید

کشف 250 هزار دلار غیرقانونی از یک شرکت خصوصی در سعادت آباد

با دستیاری به نام تاکو؛ تیک تاک با هوش مصنوعی پاسخ جستجوی کاربران را می دهد

رئیسی در دیدار دبیرکل اوپک: اعضای اوپک با تقویت انسجام مانع اختلاف‌اندازی غربی‌ها شوند