آخرین مطالب

پرداخت تنها 35 درصد از بودجه کمیته ملی پارالمپیک ورزشی

پرداخت تنها 35 درصد از بودجه کمیته ملی پارالمپیک

  بزرگنمایی:
دبیر اجرایی کمیته ملی پارالمپیک گفت: با وجود این که بودجه پیش‌بینی شده کمیته ملی پارالمپیک از سوی سازمان برنامه و بودجه در سال جاری ۲۹ میلیارد تومان است، اما تا به امروز تنها ۳۵درصد بودجه خود را دریافت کرده‌ایم.

به گزارش تبسم مهر هادی رضایی ، با اشاره به اختصاص تنها 35 درصد بودجه کمیته ملی پارالمپیک از سوی سازمان برنامه و بودجه از 29 میلیارد بودجه پیش‌بینی شده در سال جاری افزود: هرچند بودجه تخصیص یافته به کمیته ملی پارالمپیک از ابتدای سال تا به الان ناچیز و جوابگوی برنامه‌های ما نیست، اما سعی کردیم بودجه خود را طوری مدیریت کنیم که در اعزام تیم‌ها به مسابقات کسب سهمیه پارالمپیک 2020 توکیو با کمترین مشکل مواجه شویم. البته در برخی اعزام‌ها سخت‌گیریهای زیادی انجام می‌دهیم که احتمال دارد این سخت‌گیریها در آینده آسیب زیادی را متوجه تیم‌ها کند.

وی گفت: به این مساله باور داریم که با توجه به شرایط اقتصادی کشور سازمان برنامه و بودجه تلاش زیادی انجام می‌دهد تا تاخیری در تخصیص بودجه کمیته ملی پارالمپیک نداشته باشد، اما با توجه به این که در سال قبل بازیهای المپیک و پارالمپیک قرار داریم و فشار کاری ما در 6 ماه دوم سال بیشتر از 6 ماه اول سال است، تاخیر در واریز بودجه سبب می‌شود تا در اجرای برنامه‌ها با مشکلات زیادی روبرو شویم.

دبیر اجرایی کمیته ملی پارالمپیک با تاکید به این نکته که انتظار کسب 19 سهمیه از تیم دوومیدانی اعزامی به مسابقات جهانی امارات را داریم، تصریح کرد: با توجه به این که 19 ورزشکار اعزامی معلولان و نابینایان و کم‌بینایان به مسابقات جهانی همه رنکینگ اول تا چهارم جهان را دارند و مدال آوران پارالمپیک دوره قبل هستند، انتظار داریم که تمام نفرات اعزامی روی سکو قرار بگیرند و 19 سهمیه از این تورنمنت در رشته دوومیدانی کسب کنیم.

رضایی در پاسخ به این پرسش که آیا تیم والیبال نشسته و بسکتبال با ویلچر بانوان به مسابقات کسب سهمیه پارالمپیک 2020 توکیو اعزام می‌شوند یا خیر؟ خاطرنشان کرد: اعزام این دو تیم بستگی به صلاحدید فدراسیون جانبازان و معلولان دارد. این دو تیم چون در سیاست مدال آوری ما قرار ندارند، ما مسوولیتی در برابر آنها نداریم و فدراسیون خود باید تصمیم بگیرد که این دو تیم را به مسابقات کسب سهمیه پارالمپیک توکیو اعزام کند یا خیر؟

وی با اشاره به عقد قرارداد مالی با مربیان تیم‌های والیبال نشسته مردان، جودو و تکواندو برای هدایت این تیم‌ها در پارالمپیک 2020 توکیو، گفت: به جز مربیان این 3 تیم با 30 نفر از ورزشکاران رشته‌های وزنه‌برداری، دوومیدانی، والیبال نشسته مردان، تکواندو و جودو که شانس کسب مدال طلا را در توکیو دارند قرارداد بستیم که حقوق 6 ماه اول مدال آوران طلا پرداخت شده و در 6 ماه دوم سال حقوق مدال آوران نقره و برنز نیز واریز خواهد شد.

دبیر اجرایی کمیته ملی پارالمپیک اظهار کرد: حقوق ورزشکاران بر مبنای عملکردشان در اردوها و وضعیت مدال آوری آنها در مسابقات برون مرزی در نظر گرفته می‌شود. به عنوان مثال؛ ورزشکاری که به صورت غیرمتمرکز تمرین می‌کند به جز 5 میلیون تومان حقوق در نظر گرفته شده روزی 250 هزار تومان برای 25 روز حضور در اردوی آماده‌سازی به حسابش واریز می‌شود که چیزی حدود یازده میلیون و دویست و پنجاه هزار تومان محاسبه می‌شود. یعنی یک ورزشکار طلایی در طی 6 ماه اول سال ششصت و هفت میلیون و پانصد هزار تومان دریافت کرده است. البته این میزان برای ورزشکارانی که اردوی متمرکز دارند متفاوت است، به طوری که کمیته ملی پارالمپیک روزی 350 هزار تومان بابت هزینه ورزشکار جهت شرکت در اردوها به حساب فدراسیون واریز می‌کند و 5 میلیون تومان به حساب ورزشکار واریز می‌کند.

رضایی در پایان اضافه کرد: ورزشکارانی که در اردوهای داخلی دچار افت رکورد شوند یا مدال طلای آنها در مسابقات برون مرزی به مدال نقره تبدیل شود، مبلغ حقوق آنها از 5 میلیون به 2 میلیون تومان کاهش پیدا می‌کند که این مبلغ برای مدل آوران برنز یک میلیون و پانصد هزار تومان است. البته ورزشکارانی که عملکرد قابل توجهی در اردوهای آمادگی داشته باشند و در مسابقات مدال برنز آنها به نقره و یا طلا تبدیل شود، علاوه بر پرداخت پاداش حقوق معوقه آنها نیز پرداخت خواهد شد تا با انگیزه بیشتری خود را برای پارالمپیک توکیو آماده کنند.


نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield

lastnews

دوره های پاییزه ی موسسه تبسم مهر

آغاز تولید فیلم کوتاه چوپان با مجری طرحی موسسه فرهنگی هنری تبسم مهرنیکان

مدیرعامل صندوق اعتباری هنر خطاب به صدابردار سینمای ایران: دست های مهربانت را به گرمی می فشاریم/ تجلیل از یک عمر سخت‌کوشی همسر استاد شاهوردی

ادبیات آذری را جدا از ادبیات فارسی نمی‌دانیم/ حمایت از اصحاب فرهنگ و هنر را وظیفه خود می‌دانیم

مجارستان: ضدحملات اوکراین «حمام خون» به‌راه می‌اندازد

نه بیرانوند از پرسپولیس می‌رود نه بازیکن دیگری/ شرط ماندن یحیی

بدرقه تیم فوتبال نوجوانان با حضور امیر قلعه نویی و عنایتی

اسرائیل با نقص جدی کادر پزشکی و بیمارستانی روبروست

افزایش شمار جان‌باختگان تصادف قطار در هند به 288 نفر

دشمنان تلاش می‌کنند نسل جوان را نسبت به روحانیت بدبین کنند

انتخاب موقت اعضای هیات اجرایی کارگروه هنرمندان انجمن خادمان قرآن

قیمت سکه و طلا 10 خرداد 1402/ ریزش قیمت ادامه دارد

ایران کشوری کاملاً امن و مقصدی مطمئن و جذاب برای گردشگران است

تولید نفت ایران به 2 میلیون و 750 هزار بشکه در روز رسید

ورود منابع، کاهش نرخ ارز را همراه خواهد داشت

سریال ماورایی ده‌نمکی به‌زودی کلید می‌خورد/ در تدارک «رستگاری»

وجود 700 اسیر فلسطینی بیمار در زندان‌های رژیم صهیونیستی

ارائه وام عتبات عالیات به دانشجویان تا سقف 5 میلیون تومان

زلزله 4.8 ریشتری سرخس خراسان رضوی را لرزاند

افزایش رگبار باران در 10 استان کشور

واریز 20 درصد اضافه یارانه کالابرگ سه دهک کم‌درآمد از امروز

ترافیک نیمه‌سنگین در محور چالوس

آماده مقابله با هرگونه تعرض دشمنان به آرمان‌های امام (ره) هستیم

برگزاری دوره های آموزشی بازیگری با حضور استاد ارجمند آقای امید زندگانی

ارتش رژیم صهیونیستی به خودروی زرهی «ایتان »مجهز می‌شود

عالیترین مقام کشور ترکمنستان سه شنبه به تهران می‌آید

مخبر: ایران نگاه ویژه‌ای نسبت به مناسبات خود با عمان دارد

«بازی» ایرانی برگزیده جشنواره ایتالیایی شد

افزایش نرخ تاکسی‌های اینترنتی باید به تصویب شورای شهر برسد

دستگیری ماموران قلابی در تهران

برنامه‌ریزی دستگاه‌ها برای اوقات‌ فراغت جوانان

شناسایی 82 بیمار جدید کرونایی در کشور/ 2 نفر فوت شدند

قیمت سکه و طلا 7 خرداد 1402/سکه به 30میلیون و 600 هزار تومان رسید

تذکر فرمانده نیروی زمینی ارتش به همسایگان شرقی

کوروش زارعی در تدارک یک نمایش میدانی بزرگ/ اجرا در حوزه دفاع مقدس

شرط «یک سال رهن بودن سند خودرو» حذف شد

بانک‌ها اشتیاق به مال‌سازی دارند نه اعطای وام مسکن

سازمان لیگ: سهمیه تماشاگران استقلال و پرسپولیس برابر است

استقلال دست‌بردار داوری نیست/کنایه به پرسپولیس و فشار به فدراسیون

هادی ساعی برترین تکواندوکار المپیک 2008 پکن شد

مهاجم 16 ساله پورتو: الگوی من مهدی طارمی است

هوای تهران آلوده شد/ افزایش شاخص ذرات معلق

درخواست حجت الاسلام قرائتی از رییس جمهور

مهلت ثبت‌نام هنرمندان در سامانه نهضت ملی مسکن تمدید شد

توصیه‌های وزارت حج و عمره عربستان خطاب به میهمانان خانه خدا

انهدام ده‌ها مخفیگاه داعش در 3 استان عراق

یک مرزبان ایرانی در درگیری امروز با طالبان به شهادت رسید

کشف 250 هزار دلار غیرقانونی از یک شرکت خصوصی در سعادت آباد

با دستیاری به نام تاکو؛ تیک تاک با هوش مصنوعی پاسخ جستجوی کاربران را می دهد

رئیسی در دیدار دبیرکل اوپک: اعضای اوپک با تقویت انسجام مانع اختلاف‌اندازی غربی‌ها شوند