انتظارات از برخی فرنگیکاران خیلی بیشتر بود/ نباید ناامید شویم
ورزشی
بزرگنمایی:
عضو شورای فنی تیمهای ملی کشتی فرنگی معتقد است انتظار موفقیت از برخی ملیپوشان ناکام در رقابتهای جهانی بسیار بیشتر از این بوده است.
رحیم علی آبادی، با بیان اینکه ناکامی در رقابتهای جهانی دلایل مختلفی داشته است، گفت: به هیچ عنوان نباید این شکست توجیه شود و مطمئنا باید برای برطرف کردن این نواقص و کاستی ها با جدیت عمل کرد. متاسفانه برخی از بچه های ما اصلا در حد انتظار ظاهر نشدند و نتیجه کشتی را در لحظه آخر واگذار کردند. ضمن اینکه برخی اشتباهات کوچک نیز باعث حذف برخی از آنها شد.
نایب قهرمان المپیک 1972 مونیخ تصریح کرد: نباید به سادگی از کنار این نتایج ضعیف گذشت، اما این ناکامی چندان هم بی سابقه نبوده و حتی در سالهای گذشته و زمان ملی پوش بودن ما هم شاهد چنین افت و خیزهایی بودیم. مهم این است که بتوانیم نقاط ضعف را شناسایی و برطرف کنیم تا دوباره شاهد چنین نتایجی نباشیم.
وی ادامه داد: تیم ما یک ماه قبل از حضور در رقابتهای جهانی در بازیهای آسیایی شرکت کرد و بلافاصله راهی رقابتهای جهانی شد. ضمن اینکه ما زمان زیادی را در فاصله این دو میدان آسیایی و جهانی بنا به دلایل مختلفی از جمله تغییر احتمالی کادر فنی از دست دادیم که نباید اینگونه می شد.
علی آبادی افزود: ورزش حرفه ای همواره دارای دو وجهه است. یکی باخت و یکی پیروزی که البته تمام ورزشکاران به دنبال پیروزی هستند. در نتیجه نباید با یک افت و ناکامی به ناامیدی و پایان راه برسیم. همانطور که نباید به مدال آوری و موفقیت ستاره هایمان عادت کنیم. به هر حال این فراز و فرودها در تمامی کشورهای صاحب نام کشتی وجود داشته و دارد. مهم این است که بتوانیم بعد از این اتفاقات دوباره بایستیم و با قدرت پیش برویم.
پیشکسوت کشتی کشورمان در پایان گفت: مهمترین اتفاق پیش روی کشتی ایران، المپیک 2020 است که باید برای این رویداد بزرگ به خوبی نواقص خودمان را برطرف کنیم. ما باید از تمامی داشته های خودمان، از کشتی گیر گرفته تا مربی باتجریه و کاردان استفاده کنیم تا بتوانیم به روزهای اوج بازگردیم.