بزرگنمایی:
رئیس دانشگاه لرستان گفت: مهارت آفرینی باید در تناسب با بازار کار باشد.
به گزارش تبسم مهر دکتر خسرو عزیزی در نشست شورای عمومی دانشکده ادبیات و علوم انسانی دانشگاه لرستان، اظهار کرد: تشکیل چنین شوراهایی یک گام در جهت استفاده از خرد جمعی برای پیشبرد امور و رفع نقصها و مشکلات است.
وی تصریح کرد: ما از هرگونه انتقاد سازنده استقبال میکنیم و هیچگاه هم ادعا نکردهایم که همه تصمیماتمان، صددرصد، درست هستند.
رئیس دانشگاه لرستان خاطرنشان کرد: خوشبختانه سیاستهای وزارت علوم براساس ارتقای کیفیت آموزش بوده و در این راستا، اقدامات خوبی در سطح دانشگاهها از جمله این دانشگاه صورت گرفته است.
عزیزی اضافه کرد: رویکرد کاری این است که دانشگاهها به سمت دانشگاه جامعه محور حرکت کنند که نوعی دانشگاه بروننگر است؛ در دانشگاه جامعه محور، آموزش و پژوهش در جهت رفع مشکلات و چالشهای جامعه است.
وی بیان کرد: از تحقیقات و پژوهشهای کاربردی، بیش از پیش، باید حمایت کرد.
رئیس دانشگاه لرستان ادامه داد: خوشبختانه در این دانشگاه نیز اقدامات خوبی از جمله خرید تجهیزات آزمایشگاهی و حمایت از تحقیقات و پژوهشهای کاربردی صورت گرفته است که باید تداوم یابد و تقویت شود.
عزیزی عنوان کرد: در سال 93 تعداد اعضای هیئت علمی دانشگاه لرستان 252 نفر بود در حالیکه الان به تعداد 320 نفر افزایش یافته است و بهزودی به تعداد 330 نفر خواهد رسید.
وی اظهار کرد: دورههای مهارت آفرینی را باید تقویت کنیم و در این زمینه هم اقدامات خوبی صورت گرفته است.
رئیس دانشگاه لرستان تصریح کرد: مهارت آفرینی باید در تناسب با بازارکار باشد تا دانشجو بعد از دانش آموختگی بتواند برای خودش، اشتعالزایی و کارآفرینی کند.
در این نشست که با حضور دکتر داریوش یاراحمدی، رئیس دانشکده ادبیات و علوم انسانی دانشگاه لرستان برگزار شد، اعضای هیئت علمی حاضر در نشست، دیدگاهها و پرسشهای خود را درباره موضوعات مختلف بیان کردند و رئیس دانشگاه نیز پاسخهای لازم را ارائه کرد.
دکتر احسان رشیدیان، معاون آموزشی و تحصیلات تکمیلی دانشگاه لرستان نیز در این نشست حضور داشت.