بزرگنمایی:
یک فعال سیاسی مبنای واکنشهای دولت آمریکا به ایران را از روی ضعف و عصبانیت تحلیل کرد، و گفت: حتی اگر به صورت ترامپ در زمان امضای موضوع یا بیان اتفاقی دقت کنید متوجه میشوید کاملا عصبانی است و شبیه یک آدم روانی عمل میکند.
به گزارش تبسم مهر محمد هاشمی در تحلیل حضور رئیسجمهور ایران در اجلاس سالانه سازمان ملل متحد و نحوه صدور ویزا توسط دولت ایالت متحده آمریکا برای هیات ایرانی، اظهار کرد: آمریکاییها در برابر جمهوری اسلامی ایران به واکنش افتادهاند. زمانی بود آمریکاییها با قدرت عمل میکردند و آنها "تک" یا حمله می کردند و جمهوری اسلامی پاتک می زد.
وی ادامه داد: با وجود آنکه به نظر من همیشه آمریکاییها در انفعال بودند؛ بعد از تصویب برجام و حضور ایران در یک توافقنامه معتبر بینالمللی منفعلتر شدند؛ چراکه جایگاه ایران نسبت به گذشته تفاوت کیفی بیشتری پیدا کرد.
این فعال سیاسی گفت: وقتی ترامپ برجام را بهم زد و از این تعهدنامه بیرون آمد همه دنیا این حرکت غیرمعقولانه را تقبیح کردند و از او انتقاد کردند.
این عضو سابق مجمع تشخیص مصلحت نظام یادآور شد: الان ترامپ و دولت آمریکا در موضع ضعف هستند. آنها قوانین و شرایط بینالمللی را زیر پا گذاشتند و در موضع پایینتری نسبت به جمهوری اسلامی ایران که در توافقنامه باقی ماند، قرار گرفتند. الان رفتار آنها در موضوعاتی مثل روابط با چین، مکزیک و اروپا هم همینطور غیر منطقی است.
هاشمی در ادامه این گفتوگو در تبیین رفتار و منش سیاسی دولت ترامپ گفت: واکنشهای این دولت از جهت ضعف و عصبانیت است. حتی اگر به صورت ایشان در زمان امضا موضوع یا بیان اتفاقی دقت کنید متوجه میشوید کاملا عصبانی است و شبیه یک آدم روانی عمل میکند.
وی سپس گفت: وضعیت ویزای رئیس جمهور و هیئت همراه، همچنین تحریم مسئولین لشگری و کشوری و دفتر رهبری حرکتهایی روانی و ایضاییاست. واکنش دولتهای دنیا را ببینید چه گونه است؛ ظریف توسط آمریکا تحریم شد اما سفرهای وزیرامور خارجه ما چند برابر شده است و دعوتنامهها همچنان در راه است.
این فعال سیاسی ادامه داد:حرکات دولت آمریکا نمایشی است و ارزش خود را از دست داده و کسی توجهی به آنها نمیکند و باعث تمسخر هم شده است. حتی رسانههایی مثل بیبی سی هم ترامپ را مسخره می کنند.
هاشمی در پایان گفت: طرحی که با عنوان طرح صلح در هرمز از طرف رئیس جمهور بیان میشود طرح هوشمندانهای است و برای امنیت همسایگان ایران و حوزه خلیج فارس و مخصوصا کشورهایی که در منطقه خود را آسیب پذیر می بینند یک فرصت بسیار خوب است. تببیین اهداف و محتوا این طرح در سازمان ملل که نمایندگان همه جهان حضور دارند بسیار مهم است و نشان می دهد جمهوری اسلامی خواهان تعامل است.