بزرگنمایی:
معاون مرکز قرآن و عترت وزارت بهداشت گفت: امسال به دلیل محدودیت استان همدان در پذیرش مسافر، مقرر شد مرحله کشوری بیست و چهارمین جشنواره قرآن و عترت وزارت بهداشت در دو مرحله برگزار شود.
به گزارش تبسم مهر وبه نقل از معاونت فرهنگی و دانشجویی وزارت بهداشت (مفدا)، حسین همتی در توضیح روند برگزاری بیست و چهارمین جشنواره قرآن و عترت وزارت بهداشت اظهار داشت: جشنواره قرآن و عترت به نیمه راه رسیده است و داوری در رشته های مختلف انجام و تنها بخش آوایی جشنواره باقی مانده است.
وی افزود: امسال مسابقات تیمی برای اولین بار به جشنواره افزوده شد و این بخش تحولی نو در جشنواره ایجاد کرد. تاکنون در چهار منطقه مسابقات تیمی برگزار شده است و دانشجویان از این بخش استقبال کردهاند. در صورت مهیا بودن شرایط سال آینده برای کارکنان نیز مسابقات تیمی برگزار میشود.
معاون مرکز قرآن و عترت وزارت بهداشت با اشاره به مناطقی که هنوز مسابقات تیمی در آنها برگزار نشده است گفت: بر اساس برنامهریزی صورت گرفته، در مناطقی که هنوز مسابقات تیمی در آن برگزار نشده در شهریور ماه این مسابقات برگزار میشود.
وی در بیان دلیل تاخیر در اعلام نتایج بیست و چهارمین جشنواره قرآن و عترت عنوان کرد: به دلیل تغییرات مدیریتی ایجاد شده در معاونت برای مدتی فعالیتها دچار رکود شد و جشنواره نیز به تبع آن با رکود مواجه شد. دلیل دیگر اینکه سالهای گذشته داوری آثار در بخش، هنری، ادبی و فناوری همزمان با جشنواره سیمرغ برگزار و داوری ها همزمان با آثار جشنواره سیمرغ انجام میشد. ولی امسال به درخواست مرکز قرآن و عترت و با نظر دکتر لاری مقرر شد که داوری ها به صورت مجزا انجام شود. این امر نیاز به هماهنگی و زمان داشت و لازم بود داوران دیگری را انتخاب کنیم.
مسؤول دبیرخانه بیست و چهارمین جشنواره قرآن و عترت افزود: در این دوره از جشنواره قرآن و عترت داوران از متخصصان حوزه هنری انتخاب و به صورت کاملا تخصصی آثار هنری و ادبی جشنواره را داوری کردند.
وی گفت: جشنواره قرآن و عترت در 44 رشته برگزار میشود و در هر حوزه گروهی از دانشگاهیان مشغول فعالیت هستند. به نظر میرسد به برخی از رشتهها کم توجهی شده و لازم است به آنها بیشتر بپردازیم. در بخش ادبی و به ویژه رشته شعر تصمیم بر این است که برای گروهی از دانشجویان که به این حوزه علاقمند هستند و نمره قابل قبولی دارند دورههایی برگزار شود تا بتوانند ارتقا پیدا کنند.
همتی در توضیح نحوه برگزاری دوره های آموزشی توانمند سازی اظهار داشت: دانشجویان ساکن در تهران به صورت حضوری و دانشجویان شهرستانی به صورت مجازی در این دوره ها شرکت میکنند و به این ترتیب تصمیم داریم ارتباط بین قرآن و هنر را افزایش دهیم. این امر میتواند به توسعه فرهنگ قرآنی کمک کند.
معاون مرکز قرآن و عترت اضافه کرد: امسال به دلیل محدودیت استان همدان در پذیرش مسافر، مقرر شد مرحله کشوری بیست و چهارمین جشنواره قرآن و عترت در دو مرحله برگزار شود. بدین ترتیب مرحله پایانی برخی از رشتهها مهرماه و مرحله نهایی دیگر رشتهها در اختتامیه جشنواره، هفتم تا دهم آبان ماه برگزار شود.