بزرگنمایی:
قائم مقام معاونت آموزشی وزارت بهداشت شرایط شهریه و وضعیت انتقال دانشجویان ایرانی از خارج به داخل را اعلام کرد.
به گزارش تبسم مهر دکتر حمید اکبری افزود: دانشگاه های علوم پزشکی ترتیب خاصی در پذیرش دانشجویان انتقالی از خارج به داخل ندارند و بسته به ظرفیت و امکاناتی که داشته باشند، دانشجویان را می پذیرند.
وی افزود: طبیعتا در این بخش ملاک علمی هم دارند و از افرادی که وضعیت علمی بهتری دارند انتخاب می کنند. برای این انتخاب هم نمرات دیپلم و هم نمرات افراد در دانشگاه های خارجی را می بینند.
قائم مقام معاونت آموزشی وزارت بهداشت یادآور شد: وزارت بهداشت به منظور تعدیل انتقال دانشجویان ایرانی از خارج به داخل کشور، پیشنهاد کرده است که شهریه های انتقالی ها در سه مدل اخذ شود. شهریه دانشگاه های علوم پزشکی بزرگ تر، بیشتر خواهد بود و به ترتیب دانشگاه های متوسط شهریه متوسط و دانشگاه های کوچک تر شهریه کمتری اخذ کنند.
وی افزود: این مدل به دلیل ایجاد انگیزه برای دانشگاه های شهرهای کوچک تر و تسهیل فرآیند توزیع دانشجویان انتقالی است. این امر موجب می شود که دانشجویان متقاضی انتقال به دانشگاه های شهرهای کوچک تر هم باشند.
اکبری درباره تصویب شهریه های دانشجویان انتقالی از خارج به داخل در گروه علوم پزشکی گفت: تاکنون شهریه ها همانند سال گذشته است و تغییری ایجاد نشده است.
وی افزود: با توجه به اینکه شهریه ها را هیئت امنای دانشگاه های علوم پزشکی تصویب می کنند هنوز محاسبه کامل انجام نشده است. تاکنون پیشنهادی از سوی دانشگاه های علوم پزشکی مبنی بر تغییر شهریه دانشجویان به وزارت بهداشت ارائه نشده است.
قائم مقام معاونت آموزشی وزارت بهداشت درباره تفاوت شهریه های پردیس های و شهریه های دانشجویان انتقالی از خارج به داخل گفت: شهریه های پردیس های پولی دانشگاه های علوم پزشکی با شهریه دانشجویان انتقالی متفاوت است و برای دانشجویانی که از کنکور وارد می شوند کمتر از شهریه دانشجویان انتقالی است.