استقرار150آتش نشان در مسیر راهپیمایی جاماندگان اربعین حسینی تهران
اجتماعی
بزرگنمایی:
سخنگوی سازمان آتش نشانی شهرداری تهران گفت: ۱۵۰ آتش نشان با استقرار در مسیر راهپیمایی جاماندگان اربعین حسینی(ع) تهران، تامین ایمنی راهپیمایان را بر عهده دارند.
سید جلال ملکی عصر دوشنبه در جمع خبرنگاران با اشاره به مراسم راهپیمایی جاماندگان اربعین حسینی(ع) اظهار داشت: آتش نشانان روز سه شنبه 8 آبان، جهت برقراری تمهیدات ایمنی در مسیر راه پیمایی جاماندگان اربعین 97 تامین ایمنی مراسم راهپیمایی را بر عهده خواهند داشت.
وی با اشاره به آماده باش ایستگاه آتش نشانی شهرداری تهران در این مراسم افزود: 150 نفر از آتش نشانان به همراه 38 دستگاه خودروهای سبک و سنگین عملیاتی و 27 دستگاه موتورسیکلت از ساعت 6 صبح تا پایان مراسم در مسیرهای مختلف مستقر خواهند شد تا بتوانند با آمادگی کامل در کوتاه ترین زمان ممکن خود را برای امداد رسانی به شهروندان به محل حوادث احتمالی برسانند.
سخنگوی سازمان آتش نشانی شهرداری تهران با بیان اینکه تعدادی از مدیران عملیاتی این سازمان با خودروهای خود به صورت گشت زنی از مکان های مختلف در مسیر راهپیمایی و استقرار نیروهای آتش نشانی سرکشی می کنند، گفت: این نیروها تأمین ایمنی شهروندان را به صورت همه جانبه بر عهده دارند.
ملکی از شهروندان خواست که همانند همیشه با آتش نشانان و گروه های امدادی همکاری لازم را داشته باشند و در صورت بروز هر حادثه ای خونسردی خود را حفظ کرده و از محل حادثه فاصله بگیرند و در اسرع وقت با سامانه 125 تماس گرفته و یا نیروهای آتش نشانی مستقر در مسیر راهپیمایی را از حادثه با خبر کنند.