تهیهکننده برنامه «محرمانه» از پخش نسخههای متفاوت از این برنامه در تلویزیون و سرویسهای آنلاین خبر داد و گفت: نسخهای که از فیلیمو دیده می شود کامل است اما در تلویزیون، شبکه امید این مجموعه را با نگاه خودش روی آنتن میبرد و تدوین مجددی روی آن انجام می دهد. او همچنین بخشی از اصلاحات پخش را مربوط به استفاده از کلمات انگلیسی دانست که اکنون جای آنها سوت بلبلی گذاشتهاند.
به گزاش تبسم مهر به نقل از روابط عمومی اوج، نشست خبری مجموعه «محرمانه» با حضور عطا پناهی تهیهکننده و مسلم تهرانی کارگردان و همچنین ساناز سماواتی، فاطمه هاشمی، جواد خواجوی و مهدی ابراهیمی بازیگران سریال به همراه اصحاب رسانه امروز دوشنبه 14 مرداد در سازمان رسانه ای اوج برگزار شد که محمد حسین سروقدی اجرای آن را بر عهده داشت.
عطا پناهی تهیه کننده در ابتدای این نشست با بیان اینکه سریال محرمانه در دو فصل تهیه شد، گفت: در هر فصل از این مجموعه به مشکلات نوجوانان پرداختیم که رویکردی روانشناسی داشت مثل پرداختن به دختری که احساس زشتی می کند یا خجالتی است و یا پسری که زود پرخاشگر می شود. ما در طول روند کار چند نظرسنجی داشتیم که نظر نوجوانان را دریافت می کردیم بعد از اتمام فصل اول یک نظرسنجی برگزار شد و ما از محتوای آن و اکران های خصوصی به این نتیجه رسیدیم که رویکردمان را در چه زمینه هایی تغییر دهیم.
این تهیه کننده همچنین درباره کار با اوج اظهار کرد: من چند سال پیش چند طرح مستند به اوج ارائه کردم و اوج پای کار آمد و تعداد زیادی مستند برای گروه سنی نوجوان تولید شد و در زمانی که کسی به مستند توجه نمیکرد، سازمان اوج این کار را انجام داد،اینجا باید از احسان محمدحسنی مدیر اوج تشکر کنم که از این مجموعه حمایت کرد وگرنه این کار ساخته نمی شد.
وی به خلا فضاهای رسانه ای برای نوجوانان اشاره و بیان کرد: کارهای رسانه ای ما برای نوجوانان فقط یک جشنواره فیلم کودک و نوجوان است و این گروه سنی فراموش شده اند.
همچنین مسلم تهرانی کارگردان این مجموعه درباره توجه به مسائل نوجوانان تصریح کرد: ما سعی کردیم تا حدی هنجارهای معمول را جا به جا کنیم که کمی هم ریسک داشت و ممکن بود مخاطب پس بزند ولی نتایج خوبی گرفتیم.
در ادامه پناهی درباره ساخت مجموعهای برای نوجوانان و پخش آن از شبکه سه گفت: من 13 سال است که معلم هستم و میدانم که مظلومترین گروه سنی گروه نوجوان است. نوجوان نه موسیقی مخصوص خود را دارد نه فیلم سینمایی و نه دیگر حوزه ها برای او فعالیتی دارند و اینها درحالی است که دائم از دهه هفتادی ها انتقاد می شود. بنابراین ما برای این سن به ایده محرمانه رسیدیم و دنیای مینی مال را طراحی کردیم. به نظرم با حضور علی فروغی مدیر شبکه سه در این شبکه اتفاقات خوبی شکل گرفته و شبکه مهمی است و به همین دلیل ما تصمیم گرفتیم که «محرمانه» از این شبکه پخش شود.
ساناز سماواتی بازیگر مجموعه نیز در سخنانی بیان کرد: از وقتی که برنامه پخش شده است مردم جلوی من را می گیرند و از من سوالاتی می پرسند که مثلا دخترشان فلان کار را انجام می دهد و چطور باید با او رفتار کرد آنها مرا در مقام یک روانشناس می بینند و این به دلیل نیازی است که برای آموزش پدر و مادرها احساس می شود.
فاطمه هاشمی نیز درباره تجربه خود از این مجموعه عنوان کرد: این سریال به قشر نوجوان تعلق دارد و فکر می کنم اگر نوجوانان را درک کنیم بخش زیادی از مشکلات جامعه ما حل خواهد شد. من مدیران دبیرستان در دهه 60 را لمس کرده بودم و می دانستم که مدیران مدارس چه بلایی سر ما آوردند بنابراین می توانستم نقشم را براساس آن نگاه بازی کنم و دوست داشتم در فضای طنز و با کاری که بلدم این مدیران را به نقد بکشم.
همچنین حسین رفیعی، دیگر بازیگر این سریال طی یک تماس تلفنی از نبودش در نشست عذرخواهی کرد و طی سخنانی گفت: بعد از زمانی که من نیمرخ را کار کردم شاید محرمانه تنها کاری بود که صادقانه و عاشقانه دوستش داشتم و خوب است که به لحاظ پخش بیشتر حمایت شویم. بسیاری مرا هنوز با نام « ف ف » در برنامه نیمرخ می شناسند و در این سال ها دیگر چنین کارهایی نداشتیم.
وی درباره اینکه چرا در این سال ها کار شاخصی برای نوجوانان ساخته نشده است، گفت: متاسفانه حدود هشت سال است که ما به حمایت حامیان مالی تکیه می کنیم و شاید برای آنها گروه نوجوان اهمیتی نداشته باشد و یا بازدهی مالی ندارد.
مهدی ابراهیمی دیگر بازیگر سریال و همچنین بازیگردان این مجموعه درباره اهمیت ساخت سریال برای نوجوانان گفت: من زمانی که وارد رشته هنر شدم با استادان خود مثل رحمت امینی دغدغه این را داشتم که برای نوجوانان کار کنیم. وضع تربیتی و پروسه تربیتی امروز با ضعف های زیادی همراه است و به این روند فکر می کنم بهتر است وزارت آموزش و پرورش و یا وزارت ورزش تعطیل شوند مشکل وضع امروز به دلیل بودجه نیست بلکه مسایل دیگری دخیل است.
وی درباره تمرین با نوجوانان این سریال گفت: روز اول حدود 40 نفر نوجوان به معرفی شد که برخی جلسه اول و برخی حتی یک روز مانده به کلید خوردن سریال تغییر کردند. اولین نکتهای که لازم بود به بچه ها آموزش دهیم این است که صدای خودشان خوب است و نیازی به صداسازی نیست یا استایلشان طبیعی است و نمیخواهد مثلا ابروی خود را بالا و پایین ببرند.
جواد خواجوی دیگر بازیگر سریال نیز در سخنانی بیان کرد: شهرام دده بالا در این سریال مثل بسیاری از جوانان ایرانی است که فوق لیسانس دارند اما نتوانسته اند از ظرفیت هایشان به خوبی استفاده کنند. او به دلیل شرایط زندگیاش در رستوران کار می کند. این نقش تغییراتی در فیلمنامه و اجرا داشت درواقع شهرام روی کاغذ چیز دیگری بود و در اجرا به کاراکتر دیگری تبدیل شد.
وی درباره تیکه کلام های خود در این مجموعه نیز گفت: من اگر تیکه کلامی استفاده کردم با کارگردان هماهنگ می شد و بازخوردهایی گرفتم که خوب بود چون صحنه هایی از سریال را در صفحه خود می گذارم و نظر مردم را دریافت می کنم.
خواجوی که تیتراژ این مجموعه را نیز خوانده است درباره تیتراژ گفت: من دو تیتراژ برای این مجموعه خواندم که اولی مجوز پخش نگرفت اما دوباره از ترانه سرا خواستم شعری بگوید و بعد در سه روز تیتراژ فعلی را خواندیم و نهایی شد. بسیاری فکر می کنند من یک باره خواننده هم شده ام اما باید بگویم من از بچگی به این حوزه هم علاقه داشتم و حتی روی نوار کاست صدایم را ضبط می کردم.
تهرانی کارگردان مجموعه در ادامه درباره انتقاد به سیستم آموزش و پرورش در این مجموعه اظهار کرد: همانطور که تهیه کننده گفت او معلم است و من هم خودم از خانواده ای فرهنگی هستم بنابراین این اجازه را به خود دادیم که از مشکلات آموزش و پرورش بگوییم و این نگاه انتقادی را داشته باشیم.
پناهی در بخشی از این نشست درباره اصلاحات مجموعه عنوان کرد: اصلاحات پخش شاید بخشی به این دلیل بود که به نگاه مشترکی با دوستان بازبین نرسیده بودیم برخی از ایرادات در پخش مربوط به کلمات انگلیسی است که ما اکنون جای آنها سوت بلبلی گذاشته ایم. متاسفانه برخی از اصلاحات انرژی عوامل را می گیرد چون تدوینگر، کارگردان و نویسنده زحمت کشیده اند اما در فرایندی شتابزده از ما میخواهند فلان پلان را حذف کنیم.
وی اضافه کرد: ما قرار نیست از بیننده خنده بگیریم اما چند شوخی خوب داریم و اگر قرار باشد همانها هم حذف شود سریال آسیب می بیند. با این حال شکرخدا اکنون تعامل خوبی با بازبین ها داریم؛ البته کار از شبکه های دیگر هم پخش می شود مثلا نسخه ای که از فیلیمو دیده می شود کامل است اما در تلویزیون شبکه امید این مجموعه را با نگاه خودش روی آنتن میبرد و تدوین مجددی روی آن انجام می دهد.
تهیه کننده همچنین در پاسخ به پرسشی درباره ساخت برنامه کودک در شبکه بی بی سی بیان کرد: چندی پیش نظرسنجی شده بود و نشان داد مردم دیگر نسبت به چند سال پیش به شبکههای ماهواره ای رغبتی ندارند و از اینستاگرام و شبکه های اجتماعی برنامه های مورد علاقه شان را رصد می کنند. فکر می کنم اگر بی بی سی شبکه تخصصی کودک و نوجوان هم بزند اتفاق خاصی نمیافتد تلویزیون همچنان آمار بالاتری دارد و بی بی سی به نظرم بهتر است در این زمینه هزینه نکند.
وی همچنین در پاسخ به سوالی درباره برنامه گفت: فصل دوم با فصل اول تفاوت دارد و کیفیت ان بهتر شده است داستان های دنباله تری را بررسی می کنیم. طیف عمده ای با این غالب ارتباط برقرار کردند. ما هرگز ادعایی نداریم که در نقطه بهترین هستیم همین جا خواهش می کنم ما را نقد کنند و به جان می خریم. نمی دانم که می توانم آمار را بگویم یا نه ولی می توانم بگویم آمار خوبی بوده است و اتفاقا بعد از نطرسنجی ها برنامه بازپخش هم پیدا کرد.
تهرانی در ادامه درباره ساخت استودیویی برنامه عنوان کرد: در بستری که برای خود تعریف کرده بودیم این بود که دنیا باید شفاف باشد دیوارها را باید حذف کرد و نتیجه اش این می شود که برای فضای بدون دیوار به این فرم از طراحی برسیم که کار را در استودیو بسازیم. ما درواقع قصه هایی محرمانه را در شهر بدون دیوار تعریف می کنیم و اتفاقات زیادی در این شهر رخ می دهد.
پناهی درباره ادامه پخش برنامه گفت: اگر شبکه سه به ما پخش در پنجشنبه و جمعه را هم بدهد پخش این برنامه تا اول محرم تمام می شود و فعلا صحبتی درباره ساخت فصل سوم نشده است.
وی همچنین اضافه کرد: راز موفقیت یک برنامه این است که در طول زمان ادامه پیدا میکند و امیدواریم مردم در طول زمان این برنامه را دوست داشته باشند و به قسمت های بعدی هم برسیم.
ابراهیمی نیز در سخنان کوتاهی گفت: یک خواهش و انتقاد از نهادهایی دارم که در زمینه تربیتی کار می کنند، کمی وارد معضلات شوید و به جای اینکه به سود شخصی خود بیندیشند به فکر باشند.
در پایان سماواتی بازیگر سریال نیز تصریح کرد: خودم را از نسلی می دانم که ابدا نوجوانی خوشایندی نداشت همه هم نسل های من نه سیگار می کشیم و نه مشروب می خوریم و به هرحال شیوه درستی از زندگی برای خود پیدا کرده ایم اما امروز باید به نوجوانان اهمیت گذاشت تا بتوانند این مسیر درست را پیدا کنند.
انتهای پیام