بزرگنمایی:
وزیر علوم، تحقیقات و فناوری با تاکید بر ضرورت ارتباط دانشگاه با صنعت گفت: وزارت علوم برنامه های زیادی برای گسترش ارتباط دانشگاه ها با صنعت دارد.
به گزارش تبسم مهر منصور غلامی ظهر امروز سه شنبه در مراسم افتتاح واحد تولید محصولات لبنی در دانشگاه تبریز گفت: ارتباط صنایع با دانشگاه ها باعث حل بسیاری از مشکلات کنونی می شود و باید این ارتباط ها افزایش پیدا کند.
وی با تاکید بر اینکه آذربایجان شرقی ظرفیت های بالای علمی و آموزشی دارد، ادامه داد: این استان دانشگاه های خوب و بزرگی دارد. دانشجویان و اساتید دانشگاه های ما در همه حوزه های اقتصادی توانایی حل مسایل و مشکلات ارایه شده را دارند پس اگر ارتباط اساتید و دانشجویان با صنایع بیشتر شود شاهد حل مشکلات آنها خواهیم بود.
غلامی با اشاره به اینکه در حوزه ارتباط با صنعت اقدامات خوبی در وزارت علوم انجام شده است، افزود: با همکاری وزارت صنعت، معدن و تجارت و وزارت جهاد کشاورزی بر اساس نیازها، برنامه های خوبی طراحی شده و در حال اجرا است .
وی سپس با اشاره به ضرورت توجه به توانمندی دانشجویان ادامه داد: دانشکده کشاورزی دانشگاه تبریز یکی از مهمترین دانشکده های این دانشگاه است و بخش کشاورزی ظرفیت بی پایانی در خود دارد.
وزیر علوم، تحقیقات و فناوری با تاکید بر اینکه دانشکده های کشاورزی باید به دنبال ایده های جدید و رسیدن به خودکفایی باشند، ابراز داشت: لازمه آموزش کشاورزی تحول در روش ها است و از این رو تغییر در سرفصل ها اهمیت دارد.
غلامی به تغییر عنوان های درسی و به روز شدن موضوعات آموزشی در دانشگاه ها اشاره داشت و گفت: دروس مرتبط با کشاورزی مهم است چراکه هرچه در این زمینه سرمایه گذاری شود اقتصاد کشور توانمند می شود.
گفتنی است امروز واحد تولید محصولات لبنی دانشگاه تبریز با حضور منصور غلامی به بهره برداری رسید.
این واحد نخستین واحد فرآوری شیر و محصولات لبنی دانشکده کشاورزی دانشگاه تبریز است که از محل کمکهای خیرین و منابع داخلی با 5 میلیارد تومان هزینهکرد در مرکز خلعتپوشان این دانشگاه ایجاد شده است.
این واحد ظرفیت دریافت یک هزار تن شیر افتتاح واحد فراوری شیر دانشکده کشاورزی دانشگاه تبریزرا در ساعت دارد و محصولاتی نظیر شیر، ماست، دوغ، پنیر، کره و خامه تولید می کند.
این واحد یک طرح آموزشی، پژوهشی و خدماتی است که با راهاندازی آن بستری برای انجام کارهای عملی دانشجویان دانشکده کشاورزی فراهم شد.
محصولات این واحد در مرحله نخست نیاز 24 هزار دانشجو، استادان و کارکنان دانشگاه تبریز را رفع خواهد کرد.