آخرین مطالب

بودجه «امید» یک هشتم برنامه‌ای مثل «عصرجدید» است فرهنگی و هنری

بودجه «امید» یک هشتم برنامه‌ای مثل «عصرجدید» است

  بزرگنمایی:
مدیر شبکه تلویزیونی «امید» از سخت بودن برنامه‌سازی برای نوجوان‌ها و نیز تن ندادن به هر روشی برای جذب مخاطب صحبت کرد.

به گزارش تبسم مهر مهدی سالم مدیر شبکه تلویزیونی «امید» با بیان این موضوع که قرار نیست در این شبکه به هر نحوی مخاطب جذب کنند، گفت: راه آسان جذب مخاطب این است که چهره‌های شناخته شده و اصطلاحاً سلبریتی را دعوت و یا از خط قرمزها عبور کنیم اما قرار ما در شبکه امید این نیست که به هر صورتی مخاطب جذب کنیم.

وی افزود: این اتفاق در خیلی از شبکه‌های تلویزیونی رخ می‌دهد. البته منظور من شبکه خاصی نیست اما خیلی از تهیه‌کننده‌ها به این صورت مخاطب را جذب برنامه خود می‌کنند. راه سخت جذب مخاطب این است که صبر کنیم و آرام آرام مردم را جذب این شبکه کنیم.

سالم در ادامه صحبت‌های خود با بیان مشکلات این شبکه تلویزیونی ادامه داد: شبکه امید در نقاطی از شهر تهران آنتن نمی‌دهد و این یکی از معضلات ما برای جذب مخاطب است. این شبکه و شبکه «ایران کالا» در دورانی راه اندازی شده اند که ما بحران مخاطب تلویزیون را در همه دنیا داشتیم و داریم اما در این وضعیت، مخاطب شبکه امید دارد افزایش پیدا می‌کند. درست است که افزایش مخاطب ما کند است اما نمی‌توان انتظار داشت که به سرعت این روند را طی کنیم و به درصد بالایی از مخاطب برسیم.

بودجه یک فصل از برنامه‌هایی مانند «عصر جدید»، «خندوانه» یا… برابر است با هشت برابر بودجه یک سال شبکه «امید»!وی در ادامه تصریح کرد: نمی‌توان انتظاری که از سایر شبکه‌های تلویزیون داشت را از شبکه «امید» هم داشته باشیم. می‌توان گفت بودجه یک فصل از برنامه‌های تلویزیونی مانند «عصر جدید»، «خندوانه» یا … برابر است با هشت برابر بودجه یک سال شبکه امید! با توجه به این هزینه‌ها و درصد مخاطبی که ما داریم به نظر عملکرد ما در شبکه امید مناسب بوده است و توانستیم با حداقل هزینه بیشترین میزان مخاطب را کسب کنیم.

مدیر شبکه تلویزیونی «امید» با اشاره به سخت بودن برنامه سازی برای نوجوان‌ها، توضیح داد: من می‌گویم موفقیت شبکه امید در این نبوده است که بیشترین مخاطب را جذب کند اما شما میزان مخاطب این شبکه را با 2 یا 3 سال قبل مقایسه کنید. آن زمان اصلاً هویت نوجوانی در کشور مطرح نبود و وقتی از آن صحبت می‌کردید به نتیجه‌ای نمی‌رسیدید اما الان اهمیت بیشتری به نوجوان‌ها می‌دهند؛ نمی‌خواهم این موضوع را به شبکه امید نسبت دهم اما این شبکه هم قطعاً در آن مؤثر بوده است.

سالم درباره حضور خود نوجوانان در این شبکه تصریح کرد: من ترجیح می‌دهم در آنتن شبکه «امید» از نوجوان‌ها استفاده کنم شاید مجری‌های بهتری از آن‌ها هم وجود داشته باشد اما ترجیح من این است که از این نوجوان‌ها استفاده کنم. چون قرار است که در شبکه امید از نوجوان‌ها استفاده شود.

وی در پایان بیان کرد: ما نمی‌خواهیم بگوییم به مخاطب توجهی نداریم اما شما نمی‌توانید در این رده سنی، درصد بالایی را پیدا کنید که به طور خاص مخاطب یک شبکه و برنامه ویژه‌ای باشند و دلیل آن هم ذات سلیقه آن‌ها در سنین نوجوانی است.


نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield

lastnews

دوره های پاییزه ی موسسه تبسم مهر

آغاز تولید فیلم کوتاه چوپان با مجری طرحی موسسه فرهنگی هنری تبسم مهرنیکان

مدیرعامل صندوق اعتباری هنر خطاب به صدابردار سینمای ایران: دست های مهربانت را به گرمی می فشاریم/ تجلیل از یک عمر سخت‌کوشی همسر استاد شاهوردی

ادبیات آذری را جدا از ادبیات فارسی نمی‌دانیم/ حمایت از اصحاب فرهنگ و هنر را وظیفه خود می‌دانیم

مجارستان: ضدحملات اوکراین «حمام خون» به‌راه می‌اندازد

نه بیرانوند از پرسپولیس می‌رود نه بازیکن دیگری/ شرط ماندن یحیی

بدرقه تیم فوتبال نوجوانان با حضور امیر قلعه نویی و عنایتی

اسرائیل با نقص جدی کادر پزشکی و بیمارستانی روبروست

افزایش شمار جان‌باختگان تصادف قطار در هند به 288 نفر

دشمنان تلاش می‌کنند نسل جوان را نسبت به روحانیت بدبین کنند

انتخاب موقت اعضای هیات اجرایی کارگروه هنرمندان انجمن خادمان قرآن

قیمت سکه و طلا 10 خرداد 1402/ ریزش قیمت ادامه دارد

ایران کشوری کاملاً امن و مقصدی مطمئن و جذاب برای گردشگران است

تولید نفت ایران به 2 میلیون و 750 هزار بشکه در روز رسید

ورود منابع، کاهش نرخ ارز را همراه خواهد داشت

سریال ماورایی ده‌نمکی به‌زودی کلید می‌خورد/ در تدارک «رستگاری»

وجود 700 اسیر فلسطینی بیمار در زندان‌های رژیم صهیونیستی

ارائه وام عتبات عالیات به دانشجویان تا سقف 5 میلیون تومان

زلزله 4.8 ریشتری سرخس خراسان رضوی را لرزاند

افزایش رگبار باران در 10 استان کشور

واریز 20 درصد اضافه یارانه کالابرگ سه دهک کم‌درآمد از امروز

ترافیک نیمه‌سنگین در محور چالوس

آماده مقابله با هرگونه تعرض دشمنان به آرمان‌های امام (ره) هستیم

برگزاری دوره های آموزشی بازیگری با حضور استاد ارجمند آقای امید زندگانی

ارتش رژیم صهیونیستی به خودروی زرهی «ایتان »مجهز می‌شود

عالیترین مقام کشور ترکمنستان سه شنبه به تهران می‌آید

مخبر: ایران نگاه ویژه‌ای نسبت به مناسبات خود با عمان دارد

«بازی» ایرانی برگزیده جشنواره ایتالیایی شد

افزایش نرخ تاکسی‌های اینترنتی باید به تصویب شورای شهر برسد

دستگیری ماموران قلابی در تهران

برنامه‌ریزی دستگاه‌ها برای اوقات‌ فراغت جوانان

شناسایی 82 بیمار جدید کرونایی در کشور/ 2 نفر فوت شدند

قیمت سکه و طلا 7 خرداد 1402/سکه به 30میلیون و 600 هزار تومان رسید

تذکر فرمانده نیروی زمینی ارتش به همسایگان شرقی

کوروش زارعی در تدارک یک نمایش میدانی بزرگ/ اجرا در حوزه دفاع مقدس

شرط «یک سال رهن بودن سند خودرو» حذف شد

بانک‌ها اشتیاق به مال‌سازی دارند نه اعطای وام مسکن

سازمان لیگ: سهمیه تماشاگران استقلال و پرسپولیس برابر است

استقلال دست‌بردار داوری نیست/کنایه به پرسپولیس و فشار به فدراسیون

هادی ساعی برترین تکواندوکار المپیک 2008 پکن شد

مهاجم 16 ساله پورتو: الگوی من مهدی طارمی است

هوای تهران آلوده شد/ افزایش شاخص ذرات معلق

درخواست حجت الاسلام قرائتی از رییس جمهور

مهلت ثبت‌نام هنرمندان در سامانه نهضت ملی مسکن تمدید شد

توصیه‌های وزارت حج و عمره عربستان خطاب به میهمانان خانه خدا

انهدام ده‌ها مخفیگاه داعش در 3 استان عراق

یک مرزبان ایرانی در درگیری امروز با طالبان به شهادت رسید

کشف 250 هزار دلار غیرقانونی از یک شرکت خصوصی در سعادت آباد

با دستیاری به نام تاکو؛ تیک تاک با هوش مصنوعی پاسخ جستجوی کاربران را می دهد

رئیسی در دیدار دبیرکل اوپک: اعضای اوپک با تقویت انسجام مانع اختلاف‌اندازی غربی‌ها شوند