بزرگنمایی:
پیروزی اصولگرایان در انتخابات شورای اسلامی شهر قم و اصلاح طلبان در انتخابات ریاست جمهوری، تلاش هر دو گروه را برای تصاحب کرسیهای بیشتر در مجلس یازدهم مضاعف کرده است.
به گزارش تبسم مهر زمزمه یارکشیهای سیاسی رقابت بین جریانهای سیاسی برای انتخابات یازدهمین دوره مجلس شورای اسلامی در استان قم از همان روزهای نخست پس از انتخابات ریاست جمهوری به گوش میرسید.
زمزمههایی گویای این امر است که از میان 13 عضو شورای کنونی شهر قم 4 نفر سودای انتخابات مجلس دارند و شاهد این مدعا هم حضور فعالانه در فضای مجازی، افزایش دیدارهای مردمی، حضور در برنامههای مناسبتی یا برگزاری چنین برنامههایی، تعداد بالای مصاحبههای رسانهای که گاهی خارج از اختیارات افراد است و شائبه تبلیغات انتخاباتی دارد، است.
تعدادی از اعضای سابق شورای اسلامی شهر قم که به دلیل ورود به انتخابات مجلس از حضور در پنجمین دوره انتخابات شورای شهر قم انصراف داده بودند نیز با حضور گاه و بیگاه خود در مراسمها و محافل مختلف در کنار مدیران و مسئولان کنونی نیز شائبه فعالیت انتخاباتی را دامن میزنند.
در تحلیل رفتار نمایندگان کنونی قم در مجلس و بررسی نحوه فعالیت آنان میتوان گفت که علی لاریجانی به دلیل مشغله ریاست مجلس در 3 دوره گذشته تقریباً کمتر از دو نماینده دیگر در قم حضور داشت ولی در هر فرصتی که به قم سفر میکرد دیدارهایی با مسئولان استان و اقشار مختلف داشته است.
احمد امیرآبادی فراهانی اما در این دوره، کار خود را با توجه به حضور در هیئت رئیسه مجلس از همان ابتدای فعالیتش گسترش داد و در این سالها با راه اندازی کارگروههایی تحت عنوان «کارگروههای مشورتی تخصصی» در حوزههای مختلف تلاش کرد تا بیش از پیش در قم فعالیت داشته باشد.
علاوه بر اینکه وی در طول هفته و در ساعات مختلف و نیز حتی روزهای جمعه با حضور در دفتر خود ملاقاتهای مردمی و حضوری را ترتیب میدهد. حضور گسترده اقشار مختلف مردم نشان میدهد که وی بیش از دورههای قبل به وجهه مردمی خود افزوده است.
امیرآبادی فراهانی همچنین در مناسبتها و مراسمهای مختلف در میان مردم حاضر شده و به ایراد سخنرانی میپردازد؛ وی چندی پیش اعلام کرد که فعالیت کارگروههای مشورتی در ماههای منتهی به انتخابات مجلس تعطیل خواهد شد تا شائبه کار تبلیغات زودهنگام به وجود نیاید.
عقب ماندگیها و مطالبات شهر قم کماکان تلاش بیشتر نمایندگان برای ارتقای جایگاه این کلانشهر مذهبی را میطلبد
حجت الاسلام مجتبی ذوالنوری نیز که در این دوره از مجلس به عنوان نماینده قم در مجلس حاضر شد بیشتر با چهره سیاسی و مسائل کمیسیون امنیت ملی شناخته شد، وی همچنین ساعاتی را به دیدار مردمی در دفتر خود اختصاص داده است.
حضور در مساجد و محافل و دیدار با اقشار مختلف مردم و نیز پیگیری مطالبات مردمی به ویژه کارگران از دیگر اقداماتی است که حجت الاسلام ذوالنوری در سالهای گذشته دنبال کرده است.
در هر صورت نمایندگان کنونی قم تا حدودی توانستهاند برای نزدیک شدن به بدنه جامعه تلاش کنند و پاسخگوی مطالبات مردم باشند اما عقب ماندگیها و مطالبات شهر قم کماکان تلاش بیشتر نمایندگان برای ارتقای جایگاه این کلانشهر مذهبی را میطلبد.
پرهیز از شعار زدگی، عمل به وعدهها، تلاش برای رفع کمبودها و نیازمندیها و نیز جلب رضایت مردم و مراجع عظام تقلید مهمترین محورهایی است که نمایندگان و کسانی که در قم سودای حضور در مجلس را دارند باید مورد توجه قرار دهند.