روشنایی پارکهای کرمان تکمیل و تجهیز میشود
بزرگنمایی:
شهردار منطقه سه کرمان گفت: با توجه به استقبال عمومی از پارکهای منطقه سه کرمان اصلاح، تکمیل و تجهیز روشنایی این مکانها در دست انجام است.
به گزارش تبسم مهر وبه نقل از روابط عمومی شهرداری کرمان، رامین امیرمداح از اصلاح، تکمیل و تجهیز روشنایی پارکهای منطقه سه شهر کرمان خبر داد و گفت: با توجه به استقبال عمومی مردم از پارکهای این منطقه، این اقدام در دستور کار قرار گرفته است.
امیر مداح ادامه داد: پارک جنگلی شهید باهنر به دلیل استقبال زیاد مردم نسبت به پارکهای دیگر در اولویت است.
وی تصریح کرد: اصلاح و تکمیل روشنایی پارکهای دانش، یاقوت، لاله، شیخ احمد کافی جنوبی، مطهری، نشاط، خیبر، چهارراه آسیا باد و شهدای شهرداری انجام شده او علاوه بر پارکهای ذکر شده، روشنایی پارکهای ارغوان، ابوالفضل، فرهنگیان، طلاب و خاتم نیز تکمیل و تجهیز شده است.
شهردار منطقه سه کرمان با اشاره به اینکه اصلاح روشنایی پارکها تا پایان مرداد ماه به اتمام میرسد، بیان کرد: هم اکنون اصلاح روشنایی پارکهای شهید باهنر، کارآمد، ریحانه، ابوذر، معلم، همیشه بهار، رسالت، 24 مهر، وحدت و باب الحوایج در حال انجام است.
سه شنبه ۱ مرداد ۱۳۹۸ - ۱۰:۴۳:۵۰
منبع: مهر