بزرگنمایی:
در نشست هم اندیشی اساتید مراکز آموزش مداحی استان تهران، اولویت ها، آسیب ها و راهکارهای این حوزه مورد بررسی قرار گرفت.
به گزارش تبسم مهر، نشست هم اندیشی اساتید مراکز آموزش مداحی استان تهران با حضور حجت الاسلام بابادائی سامانی، معاون فرهنگی اداره کل تبلیغات اسلامی استان تهران و جمعی از اساتید این حوزه از جمله صالحی کوشا، نهادی و آریانی در این اداره کل برگزار شد.
حجت الاسلام بابادائی سامانی، معاون فرهنگی اداره کل تبلیغات اسلامی استان تهران مداحان را همانند نمونه ای از بهترین مبلغان جامعه معرفی کردند و در این نشست از اساتید این حوزه خواستند تا ابتدا اولویت های آموزشی این حوزه را مشخص کنند تا سازمان تبلیغات اسلامی بداند بر اساس این اولویت ها چه کارهایی را در دستور کار خود قرار دهد و با انجام آن ها شاهد تحولی در بخش آموزش مداحی باشیم.
در ادامه این نشست اولویت های اساتید مداحی حاضر در جلسه در خصوص مشکلات، آسیب ها و راهکارهای آموزش مداحی به اختصار بیان شد و هر کدام از اساتید به بیان دغدغه های آموزشی خود پرداختند.
یکی از موضوعاتی که در این نشست مطرح شد موضوع متولیان زیاد آموزش مداحی در کشور بود که هر نهاد و سازمانی بنابر تشخیص خود، در این خصوص ورود کرده و اگر در ادامه وحدت رویه ای انجام نگیرد، آسیب های زیادی آموزش مداحی کشور را تهدید می کند.
یکی از اساتید حاضر در جلسه دو برنامه بلند مدت و کوتاه مدت جهت آموزش مداحی ارائه کرد و گفت: در یک برنامه بلند مدت، قبل از اینکه بحث آموزش را مطرح کنیم، ابتدا باید علم آن را تولید کرد. پایه و رکن اول تولید علم، نظریه پردازی است و باید کسانی که در این خصوص صاحب نظراند، طی جلسات متعددی درباره آموزش مداحی نظر دهند و این نکات، مبنا و اصول آموزش قرار گیرد.
وی اشاره کرد: از الزامات دیگر تولید علم، تهیه و تولید کتب تخصصی مداحی است و بعد از آن به مرحله تربیت معلم خواهیم رسید. کتاب هایی که در حاضر در خصوص آموزش مداحی وجود دارد و شناخت و ارزشیابی اساتید و معلمان حال حاضر و حمایت مادی و معنوی از آن ها در قالب برنامه های کوتاه مدت می تواند مفید باشد.
دیگر اساتید حاضر در این نشست به اولویت های دیگری اشاره کردند و از سازمان تبلیغات اسلامی خواستند تا به عنوان متولی آموزش مداحی، پیشرو و صاحب نظر در این خصوص باشد تا در این کار وحدت و اتفاق نظر صورت گیرد.
مداحی باید با اصالت ها و سنت های اصیل آموزش داده شود، آموزشی که با تهذیب نفس همراه باشد، باعث رشد فردی و اجتماعی خواهد شد، مسابقات مداحی برای جوانانی که از کانال های درستی آموزش دیده اند، باعث شور و نشاط و جذب جوانان خواهد شد؛ همه از اولویت ها و راهکارهایی بودند که توسط اساتید آموزش مداحی دراین نشست به آن اشاره شد.