صرفه اقتصادی نیروگاههای خورشیدی کاهش یافته است
بزرگنمایی:
مدیر دفتر مدیریت مصرف شرکت توزیع نیروی برق شمال استان کرمان گفت: صرفه اقتصادی نیروگاههای خورشیدی کاهش یافته و سرمایه گذاران رغبت چندانی برای ورود در این زمینه ندارند.
به گزارش تبسم مهر رسول عبداللهی در خصوص مشترکان پرمصرف اظهار کرد: نمیتوان اسم پرمصرف را برای مشترکان صنعتی و کشاورزی استفاده کنیم چرا که به عنوان مثال مصرف زیاد یک کارخانه به نسبت سایر واحدهای صنعتی به دلیل حجم کار و تولید بیشترش است.
عبداللهی در خصوص مصرف کنندگان خانگی گفت: مشترکانی که در طول ماه بیش از 300 کیلووات در ساعت برق مصرف کنند پرمصرف به شمار میروند متأسفانه مشترکانی هم داریم که تا حدود 600 کیلووات مصرف میکنند.
وی از مردم در ساعات اوج مصرف از لوازم پرمصرف استفاده نکنند و افزود: توصیه میشود مردم ضمن استفاده از لوازم با برچسب انرژی بالاتر از استفاده همزمان وسایل برق پرهیز کنند. در سایت شرکت برق شمال استان کرمان بهترین روش استفاده همه لوازم برقی ذکر شده است.
عبداللهی در ادامه ظرفیت نیروگاهی برق در استان کرمان را بیش از دو هزار و 500 مگاوات ذکر کرد و گفت: در زمینه برق یک شبکه بهم پیوسته کشوری داریم که تمام تولید مناطق مختلف وارد این شبکه میشود و در زمینه مصرف هم روال همینگونه است. بنابراین نیروگاههای کرمان فقط برق این استان را تأمین نمیکنند.
وی ادامه داد: عددی حدود 45 تا 46 مگاوات ظرفیت خورشیدی در استان داریم و ضمن اینکه در روزهای آتی نیروگاه 10 مگاواتی خورشیدی دیگری در استان به مدار میآید و در حقیقت نیروگاههای خورشیدی در این زمینه سهم خوبی دارند.
عبداللهی عنوان کرد: در کنار تأثیرگذاری نرخ ارز برر قیمت تجهیزات، صرفه اقتصادی نیروگاههای خورشیدی کاهش یافته و سرمایه گذاران رغبت چندانی برای ورود در این زمینه ندارند.
- شنبه ۲۲ تير ۱۳۹۸ - ۱۰:۰۰:۳۶
- منبع: مهر