بزرگنمایی:
اراک-معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استاندار مرکزی بر ضرورت وجود بازدارندگی در مجازات های مربوط به جرائم حوزه موادمخدر تاکید کرد و گفت: قوانین حقوقی و قضائی در این حوزه باید مرتبا به روز شود.
به گزارش تبسم مهر، بهروز اکرمی روز یکشنبه در دیدار با اعضای شورای هماهنگی مبارزه با مواد مخدر استان مرکزی در اراک، اظهار داشت: اولین وظیفه این شورا ایجاد هماهنگی در مبارزه با مواد مخدر است. اگر هر یک از اعضای این شورا از قبیل نیروی انتظامی، بهزیستی و … با یکدیگر هماهنگ عمل نکنند مبارزه با مواد مخدر در استان به کندی انجام و متوقف می شود.
معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استاندار بیان کرد: در حال حاضر ممکن است در جامعه معتاد متجاهر وجود داشته باشد اما، اکنون شکل اعتیاد، نحوه مصرف و اقشار در معرض آسیب متفاوت است. نمی توان گفت که معضل اعتیاد تنها متوجه قشر خاصی است و این مساله وظیفه شورای هماهنگی مبارزه با مواد مخدر را حساس تر می کند و باید نسبت به آن نگاه علمی داشت.
وی افزود: در حال حاضر نگاه به اعتیاد متفاوت شده است و تنها به عنوان تفریح و لذت مصرف می کنند و جمعیت گرفتار به معضل اعتیاد صرفاً افرادی نیستند که از خانواده و اطرافیان احساس سرخوردگی داشته باشند بلکه عواملی مانند بیکاری، مشکلات خانوادگی و … در اعتیاد موثر است.
معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استاندار مرکزی گفت: باید به طور تخصصی و با شیوه های دیگری برای پیشگیری در امر مبارزه با مواد مخدر اقدام کرد و باید این شیوه ها بروز شوند در غیر این صورت از غافله مقابله علمی عقب خواهیم بود.
اکرمی اظهار کرد: یکی از تجارت های با سود، مواد مخدر است و باید راه حلی برای جلوگیری از این سود آوری اتخاذ شود. در بحث های حقوقی، اعمال مجازات های حوزه مبارزه با مواد مخدر باید بجای تحمل جرم ماهیت بازدارندگی داشته باشد و قوانین حقوقی و قضائی این حوزه باید به طور مرتب بروز شود.
معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استاندار مرکزی گفت: به همکاران حوزه مواد مخدر استان پیشنهاد می شود که ساعاتی را به مطالعه پژوهش ها، اقدامات و آخرین دستاوردها در خصوص حوزه تخصصی مبارزه با مواد مخدر اختصاص دهند تا به میزان اثر گذاری آنها دست پیدا کنند.
اکرمی بیان کرد: خطر مواد مخدر همیشه وجود دارد و اگر دقیق و به موقع برای مبارزه با آن اقدام نشود خسارت های جبران ناپذیری متحمل جامعه خواهد شد. درمان مصرف مواد مخدر سخت بوده و پایدار نیست و رسالت و مسئولیت نهادهای مسئول را در این حوزه دوچندان می سازد که از اعتیاد افراد جلوگیری کنند.
معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استاندار مرکزی اظهار کرد: به کارگیری نسخه های قدیمی در حوزه مواد مخدر در شرایط فعلی جامعه با نتیجه کمتری همراه است. بیان نصیحت در جلوگیری از مصرف مواد مخدر فایده ای ندارد و باید با ایجاد تلنگر آنها را به فکر کردن وادار نماییم.
وی افزود: اقدامات عملی کار ساز که از گرایش به مواد مخدر بکاهد باید در استان انجام شود و این واقعیت اثبات شده و علمی است.
معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استاندار مرکزی افزود: امیدواریم با تلاش مضاعف، فکر بیشتر و خلاقیت بهتر وضعیت حوزه مبارزه با مواد مخدر با کاهش جمعیت معتادین و گرایش کمتر افراد به مواد مخدر بهبود پیدا کند.
وی گفت: امسال در هفته مبارزه با مواد مخدر فعالیت های خلاقانه ای در سطح استان انجام شده و مسئولین حوزه مبارزه با مواد مخدر باید اقدامات دستگاه های اجرایی استان و شهرستان ها را در این حوزه مورد رصد و بازبینی قرار دهند و اگر این روند ادامه پیدا کند شاهد موفقیت های بیشتری در این حوزه خواهیم بود.