دشمن میخواهد مردم را از آینده توسعه ایران ناامید کند
سیاسی
بزرگنمایی:
رئیسجمهور با بیان اینکه امروز اساس جنگ بدخواهان، جنگ امید و اراده هاست، گفت: آنها میخواهند با تکیه بر توطئه و نقشه شوم خود، ملت ایران را از آینده توسعه کشور ناامید کنند.
به گزارش تبسم مهر حجتالاسلام حسن روحانی صبح امروز (سهشنبه) در مراسم بهره برداری از «ترمینال سلام» فرودگاه بینالمللی امام خمینی (ره) اظهار داشت: علیرغم همه فشارهای دشمنان و در شرایط حساسی که بدخواهان میخواهند بگویند توسعه ایران متوقف شده است و مردم به آینده کشور ناامید شدهاند، ما هر روز شاهد تحرک تازه در اقتصاد و در حرکت بزرگ اجتماعی در کشور هستیم و خواهیم بود.
وی افزود: امروز اساس جنگ بدخواهان، جنگ امید و اراده هاست. آنها میخواهند به هدفی که دارند امیدوار باشند و با تکیه بر توطئه و نقشه شوم خود، ملت ایران را از آینده توسعه کشور ناامید کنند.
رئیسجمهور تاکید کرد: ملت ایران میخواهد امید را نشان دهد و دشمن را نسبت به اهداف شوم خود ناامید کند. در این راستا میبینیم که همه اقدمات دشمنان برای فشار به ملت ایران افزایش یافته و هم عکس العمل نظام جمهوری اسلامی در برابر آن فشارها افزایش پیدا کرده است.
روحانی با بیان اینکه پایان این نبرد پیروزی ملت ایران خواهد بود، گفت: طرف مقابل ما ملت نیست، ما با هیچ ملتی نمیجنگیم چراکه طرف مقابل ما یک عده سیاستمدار کم تجربه هستند اما این طرف داستان گروهی از مسئولین نیستند بلکه همه ملت بصورت یکپارچه حضور دارند.
سه شنبه ۲۸ خرداد ۱۳۹۸ - ۱۰:۵۱:۱۴
منبع: مهر