بزرگنمایی:
عملیات اجرایی ساخت ۱۶ مدرسه در مناطق سیلزده لرستان با حضور خیران، مردم و مسئولان آغاز شد.
به گزارش تبسم مهر روز یکشنبه در آیینی با حضور مسئولان بانک پاسارگاد، حجت الاسلام سید محسن موسوی امام جمعه پلدختر، احمد مرادپور معاون هماهنگی امور عمرانی استانداری لرستان، علی سیف فرماندار پلدختر، زینی وند مدیر کل آموزش و پرورش لرستان و جمعی از مدیران شهرستانی، عملیات اجرایی احداث 16 مدرسه با 47 کلاس درس در لرستان آغاز شد.
این مدارس با با اعتبار 150 میلیارد ریال در لرستان احداث می شوند که کلنگ آغاز عملیات اجرایی آنها در شهرهای معمولان و پلدختر به زمین زده شد.
احداث دو مدرسه 6 کلاسه در پلدختر و معمولان
مدیر کل آموزش و پرورش لرستان در این آیین گفت: عملیات اجرایی 2 مدرسه 6 کلاسه در شهرهای پلدختر و «دمرود» معمولان به عنوان نماد و نمونه این تعداد مدارس که احداث آن را بانک پاسارگاد کشور تقبل کرده همزمان با سراسر استان آغاز شد.
رضا زینی وند افزود: 115 مدرسه در سطح استان در جریان سیل دچار آسیب و خسارت جدی شده که نیاز به بازسازی و نوسازی دارند، بیش از 330 مدرسه نیز نیاز به تعمیرات اساسی دارد و تجهیزات برخی مدارس نیز در جریان سیل از بین رفته که باید تامین شوند.
115 مدرسه خسارت دیده در سیل لرستان نیاز به بازسازی و نوسازی دارند
وی خاطرنشان کرد: حجم خسارات سیل در سطح استان که به کل ابنیه و زیر ساختها و منازل مسکونی وارد شده بسیار سنگین است که به تبع مدارس نیز از این خسارات و آسیب ها مستثنی نیستند.
مدیرکل آموزش و پرورش لرستان گفت: از همان روزهای آغازین سیل، خیرانی در این استان حضور پیدا کردند که به دلیل حجم خسارات در پلدختر و معمولان توجه به سمت این مناطق بیشتر شد و تعهداتی را تقبل کردند.
19 مدرسه در سیل پلدختر تخریب شد
زینی وند یادآور شد: هشت مدرسه در پلدختر در جریان وقوع سیل آسیب جدی دیده و 19 مدرسه تخریب شده به طوری که هم اکنون بخشی از شهر هیچ مدرسه ای ندارد که باید تلاش شود بازسازی و نوسازی به سرعت انجام شود.
وی خاطرنشان کرد: وجود خیرین در این آیین بسیار با برکت است و نقطه برجسته، مهم و زیبای خیران احداث مدرسه به عنوان کانون پرورش و تعلیم و تربیت، انسان سازی و نشر علم و دانش و جایگاه توسعه و تعالی کشور است.
مدیرکل آموزش و پرورش لرستان به اقدامات صورت گرفته در مناطق سیل زده اشاره کرد و افزود: اسکان دستگاه های خدمات رسان و امدادرسان در جریان وقوع سیل با وجود از بین رفتن نیمی از مدارس یکی از اقدامات این اداره در جریان وقوع سیل بود.
زینی وند گفت: آموزش و پرورش در شهرهای سیل زده پلدختر و معمولان به مدت 45 روز با حضور اساتید توانمند کلاس های علمی آموزشی برگزار کرد و حدود 100 کانکس به منظور جلوگیری از وقفه تحصیلی در مناطق سیل زده برای تحصیل دانش آموزان مستقر کرد.