بزرگنمایی:
فرمانده مرزبانی ناجا با اشاره به اینکه در یک ماه جاری از ورود ۱۰ تن و ۸۰۳ کیلوگرم انواع مخدر به مرزهای کشور ممانعت شده است، گفت: سازمانهای بینالمللی در خصوص مبارزه با مواد مخدر شعار می دهند اما تا به امروز هیچ حمایت، پشتیبانی و همکاری واقعی میدانی در مبارزه با مواد افیونی از سازمانهای بینالمللی ندیدهایم.
به گزارش پایگاه خبری پلیس، سردار قاسم رضایی با تاکید بر اینکه مسئله ای که امروز در مرزها بیشتر با آن درگیر هستیم، مقابله با مواد مخدر است، افزود: در افغانستان از حدود 20 سال گذشته، کشت و تولید مواد مخدر به بیش از 45 تا 50 برابر رسیده است، اگر در سال 2000 در این کشور حدود 200 تن کشت و تولید مواد مخدر وجود داشت، این مقدار حالا به بیش از 9 هزار تن رسیده و این در حالی است که در یک ماه جاری از ورود 10 تن و 803 کیلوگرم انواع مخدر به مرزهای کشور ممانعت شده است.
فرمانده مرزبانی ناجا با بیان اینکه در مرزهای افغانستان اقدامات خوبی انجام شده اما مطالبات ما بسیار است و امنیت باید به خوبی در مرزها برقرار شود، خاطرنشان کرد: در سال جاری استقرار یکی از محوری ترین قرارگاه های مبارزه با قاچاق در حوزه جنوب و جنوب شرق کشور را دنبال می کنیم و با اقداماتی که انجام شده، این معضل را برطرف خواهیم کرد.
وی با اشاره به شعارهای سازمانهای بینالمللی در خصوص مبارزه با مواد مخدر، افزود: تا به امروز هیچ حمایت، پشتیبانی و همکاری واقعی میدانی از سازمانهای بینالمللی ندیدهایم، در حالی که خود آنها اقرار کردهاند جمهوری اسلامی در خط مقدم مبارزه و مقابله با مواد مخدر است.
سردار رضایی اظهار داشت: اگر سازمانهای بینالمللی واقعاً میخواهند شعارهای آنها عملی شود، انتظار داریم تجهیزات مورد نیاز در بحث مبارزه با مواد مخدر در اختیار مرزبانی جمهوری اسلامی ایران قرار گیرد.
وی در ادامه به سایر کشفیات فرماندهی مرزبانی ناجا در مرزهای خشکی و آبی اشاره کرد و گفت: علاوه بر کشفیات سنگین مواد مخدر در مرزهای دریایی جنوب و مرزهای جنوب شرقی، مرزبانان با تلاشهای شبانه روزی و اجرای رویکرد نظامی، دفاعی، امنیتی و اجتماعی در مرزها، از ورود میلیاردها ریال کالای قاچاق، سوخت و اقلام ضد فرهنگی به کشور و خروج کالاهای اساسی از کشور جلوگیری کردند که این مهم نشان از اهمیت حضور مرزبانان در مرزهای کشور است.
فرمانده مرزبانی ناجا در ادامه سخنان خود، ضمن تشریح وضعیت مرزها و مقابله مرزبانان با قاچاق کالا، سوخت و موادمخدر پرداخت و اظهار داشت: سال گذشته که به نام سال "حمایت از کالای ایرانی" نامگذاری شد، قرارگاه مرکزی مبارزه با قاچاق کالا در مرزبانی تشکیل شد که نتیجه خوبی هم به دنبال داشت؛ امسال نیز که سال "رونق تولید" نامگذاری شده، وظیفه ما مرزبانان هم افزایش یافته و قرارگاه را فعال تر کرده ایم.