بزرگنمایی:
معاون پژوهش حوزههای علمیه خواهران از راه اندازی ۲۰ مرکز پژوهشی در حوزههای علمیه خواهران خبر داد و گفت: هدف از ایجاد این مراکز تربیت طلاب نظریه پرداز است.
حجت الاسلام علی اکبر حصاری در گفتگو با تبسم مهر، در خصوص فعالیتهای علمی پژوهشی حوزههای علمیه خواهران سراسر کشور، اظهار داشت: تأسیس حوزههای علمیه خواهران تقریباً به 22 سال پیش باز میگردد اما با توجه به اینکه در سالهای اخیر تعداد زیادی از حوزههای علمیه خواهران ایجاد و تأسیس شده است میتوان گفت معدل سن تحصیلی بانوان طلبه 10 سال است.
وی افزود: با وجودی که این مدت زمانی زیادی نیست اما خواهران طلبه با خودباوری، پرکاری، تلاش و فعالیتهای جهادی در اقصی نقاط کشور سبب شدند تا امروز شاهد طیف گستردهای از خواهران اهل قلم، نویسنده و محقق در گوشه و کنار کشور باشیم و این مسئله نوید یک نهضت تولید علم را در حوزه خواهران میدهد.
حجت الاسلام حصاری رشد و پیشرفت علمی حوزههای علمیه خواهران را بسیار امید بخش و قابل توجه دانست و گفت: روند کنونی حوزههای علمیه خواهران به گونهای است که میتوان به جرأت گفت حوزههای علمیه خواهران تا سال 1404 تعداد قابل توجهی از خواهران نظریه پرداز و تولید کننده علم را به جامعه اسلامی معرفی خواهد کرد.
معاون پژوهش حوزههای علمیه خواهران سراسر کشور ادامه داد: در حال حاضر نیز پژوهشهای بسیار خوبی در سراسر کشور صورت گرفته که از آن جمله میتوان به تعداد قابل توجهی پژوهشهای بنیادی، کتابخانهای و میدانی معطوف به مسائل رفتار دینی جامعه اشاره کرد که توسط خواهران طلبه انجام شده است.
وی افزود: برای مثال ما تنها در یک مناسبت، 135 فعالیت پژوهشی میدانی در رابطه با مسائل اجتماعی و دینی جامعه در نقاط مختلف کشور توسط خواهران طلبه انجام شد که مورد مطالبه نهادهای حکومتی استانی همان مناطق نیز بوده است و این نشان دهنده حضور جدی علمی پژوهشی کاربردی معطوف به نیازهای جامعه در حوزه خواهران است.
حجت الاسلام حصاری با اشاره به اینکه دستاوردهای پژوهشی خواهران طلبه با توجه به نوپا بودن تأسیس آن بسیار بیشتر از حد انتظار است، گفت: همچنین در رقابتهای علمی و پژوهشی مانند جشنواره علامه حلی خواهران طلبه توانستند موفقیتهای بزرگی در سطوح استانی به دست بیاورند.
معاون پژوهش حوزههای علمیه خواهران سراسر کشور با اشاره به اینکه خواهران طلبه در شناسایی استعدادهای برتر پژوهشی بسیار خوش درخشیدند، عنوان کرد: درصد قابل توجهی از این عزیزان از سوی بنیاد ملی نخبگان به عنوان استعداد برتر پژوهشی شناسایی و معرفی شدند.