مدیرکل اشتغال و کارآفرینی بنیاد شهید در گفتگو با مهر:
ارائه مشاوره شغلی و تسهیلات مالی برای توسعه کسب و کار ایثارگران
اجتماعی
بزرگنمایی:
تبسم مهر - مدیرکل اشتغال و کارآفرینی بنیاد شهید گفت: ارائه مشاورههای شغلی، تخصصی، اعطای مجوز و تسهیلات مالی به ایثارگران برای توسعه خود اشتغالیها انجام میشود.
تبسم مهر - مدیرکل اشتغال و کارآفرینی بنیاد شهید گفت: ارائه مشاورههای شغلی، تخصصی، اعطای مجوز و تسهیلات مالی به ایثارگران برای توسعه خود اشتغالیها انجام میشود.
سردار حسن زاده مدیرکل اشتغال و کارآفرینی بنیاد شهید و امور ایثارگران در گفتگو با خبرنگار مهر درباره اشتغال ایثارگران گفت: به طور کل دو راه کار برای اشتغال ایثارگران درنظر گرفته شده است که استخدام دولتی ازجمله خصوصی و دولتی و کارآفرینی، استارت آپها و خود اشتغالی را شامل میشود.
وی با اشاره بر برنامه ریزیهای انجام شده در جهت بهبود خود اشتغالی و کارآفرینیها توضیح داد: بحث مشاوره، تسهیل دریافت مجوز، برگزاری دورههای آموزشی و اعطای تسهیلات مالی ازجمله اموری است که بنیاد شهید به منظور اشتغال ایثارگران انجام میدهد.
مدیرکل اشتغال و کارآفرینی بنیاد شهید درخصوص مشاورههای شغلی عنوان کرد: ایثارگرانی که قصد کارآفرینی را داشته باشند از سوی بنیاد مشاوره شغلی شده و با دورههای لازم هدایت شغلی میشوند.
وی اضافه کرد: پس از مشاوره اولیه و تعیین مسیر اشتغال زایی، مشاورههای فنی و تخصصی نیز به این افراد ارائه داده میشود.
حسن زاده ادامه داد: پس از تشخیص شغل مناسب برای فرد، بنیاد شهید اعطای آسان مجوزهای شغلی لازم، آموزشهای تخصصی و پرداخت تسهیلات نیز برای این افراد انجام میدهد.
وی با بیان اینکه در زمینه آموزش نیز طی یک سال گذشته با مجتمع آموزش فنی تهران که یکی از معتبرترین مراکز آموزشی بوده و مدرک بین المللی دارد، قرارداد آموزشی داشته ایم، اظهار داشت: باتوجه به قراردادی که با این مجموعه داریم ایثارگران میتوانند از خدمات و دورههای آموزشی لازم استفاده کنند.
حسن زاده افزود: به علاوه تفاهم نامه ای نیز با مرکز آموزش عالی وزارت جهاد کشاورزی منعقد کرده ایم که ایثارگران کار آفرین میتوانند از خدمات این مجموعه و دریافت مدارک تخصصی استفاده کنند.
وی بابیان اینکه بحث آموزش را به طور مطلوب پوشش داده ایم، اظهار داشت: به علاوه اولویتهای کسب مجوز برای ایثارگران ایجاد شده تا امکان صدور مجوز تسهیل شود.
حسن زاده اعطای وام و تسهیلات مالی را مرحله دیگر کمک به ایجاد کسب و کار ایثارگران خواند و تاکید کرد: ایثارگران در نهایت با مراجعه به صندوق اشتغال درخواست وام، با توجه به نوع شغل ازجمله مشاغل خانگی تا کارخانههای بزرگ وام و بستههای مالی با نرخ سود مختلف داده میشود.
مدیرکل اشتغال و کارآفرینی بنیاد شهید با بیان اینکه صندوق توسعه ملی همکاری قابل توجه ای در زمینه تسهیلات مالی با بنیاد شهید داشته است، ابراز داشت: انتظار میرود در مجلس شورای اسلامی نیز تسهیلات قرضالحسنه برای کسب و کار ایثارگران در نظر گرفته شود.
وی درخصوص بودجه تخصیص داده شده به بنیاد شهید در سال آینده تصریح کرد: مدیریت و اجرای اهداف مدنظر با بودجه تعیین شده مشکل خواهد بود اما در حال مدیریت بودجه هستیم و امیدواریم قادر به عملی کردن برنامههای خود با این مبلغ باشیم.