تاکید وزیر علوم بر الزام ارتقای دانشگاهها به تراز جهانی
علمی و دانشگاهی
بزرگنمایی:
تبسم مهر - وزیر علوم گفت:طرح ارتقای دانشگاهها به تراز بین المللی در راستای سیاست اقتصاد مقاومتی و با شاخصهای خاص صورت میگیرد.
تبسم مهر - وزیر علوم گفت:طرح ارتقای دانشگاهها به تراز بین المللی در راستای سیاست اقتصاد مقاومتی و با شاخصهای خاص صورت میگیرد.
به گزارش خبرنگار گروه علمی و دانشگاهی خبرگزاری فارس، منصور غلامی وزیر علوم، تحقیقات و فناوری در نشست هماندیشی پروژه اقتصاد مقاومتی که صبح امروز با محوریت «ارتقای 5 دانشگاه و 5 پژوهشگاه برتر کشور به تراز بینالمللی» در سالن شهدای جهاد علمی وزارت علوم برگزار شد، گفت:طرح ارتقای دانشگاهها به تراز بین المللی در راستای سیاست اقتصاد مقاومتی و با شاخصهای خاص صورت میگیرد.
وزیر علوم گفت: ما در داخل با شرایط جدید رو به رو هستیم و در بخش ملی باید پژوهشگاهها و دانشگاه ها، ماموریتهای ملی را هم مورد توجه قرار دهند و نکته دیگر اینکه نقدهایی که به عملکرد حوزههای آموزشی و پژوهشی میشود، گاهی با نگاه سطحی به عملکرد اساتید و حتی مدیران، ممکن است تکرار شود.
غلامی ادامه داد: عدم تامین نیاز فنی و کارشناسی جامعه، نوعی نادیده گرفتن دانشگاه هاست. اینکه چهل سال فعالیت آموزش عالی که بیشتر مسوولان بالادستی از همین دانشگاهها فارغ التحصیل شدند را نادیده بگیریم، اشتباه است.
وزیر علوم با بیان اینکه تراز جهانی دانشگاهها را حتما با شاخصهای تعریف شده مد نظر قرار میدهیم اظهار داشت: نقشه راه را نیز تعریف کرده ایم و به توفیقات و عدم توفیق ها،چالشهای پیش رو و راه حلها هم خواهیم پرداخت.
غلامی افزود: ما در بحث ارتقای جهانی حتما باید به جایگاه تراز علمی توجه کنیم و اینکه تاکنون در چه شرایطی بودهایم و در آینده چقدر دانش آموخته اخلاق مدار میتوانیم تربیت کنیم.پروژه ارتقای دانشگاهها به سطح جهانی مورد سوال افراد مختلف از درون و بیرون دانشگاه هاست و ما باید پاسخ مناسبی برای این سوالات داشته باشیم.
وزیر علوم خاطر نشان کرد: ما باید بدانیم نتیجه تراز جهانی را در رتبه بندیها میخواهیم ببینیم یا در ارائه خدمات. چه کار باید بکنیم که هدف مهم یا قابل توجهی برای داوطلبان خارجی باشیم؛ لذا یکی از شاخصها همین مساله است. مطمئنا تلاش هایی در این زمینه صورت گرفته و حتما به سمت خوبی حرکت شده و با تلاش به نتایج بهتری هم میرسیم.
انتهای پیام/