رئیس مرکز تعاملات بینالمللی علم و فناوری معاونت علمی:
ماموریت اصلی معاونت علمی، تحقق اقتصاد دانشبنیان است/ محصولات نانوی ایران به 50 کشور صادر میشود
علمی و دانشگاهی
بزرگنمایی:
تبسم مهر - بیرنگ گفت: مهمترین اولویت معاونت علمی، تحقق اقتصاد دانش بنیان است که در تمام بخشها به صورت جدی پیگیری میشود.
تبسم مهر - بیرنگ گفت: مهمترین اولویت معاونت علمی، تحقق اقتصاد دانش بنیان است که در تمام بخشها به صورت جدی پیگیری میشود.
به گزارش حوزه فنآوری گروه علمی پزشکی باشگاه خبرنگاران جوان ، علیمرتضی بیرنگ رئیس مرکز تعاملات بین المللی علم و فناوری معاونت علمی در جمع هیئتی عالی رتبه از زنان فعال در حزبهای سیاسی و اجتماعی کشور لبنان در بازدید از پارک فناوری پردیس ، گفت: اصلیترین ماموریت معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری، تحقق اقتصاد دانش بنیان در کشور است که این کار را در محورهای مختلف از جمله توسعه فناوریهای پیشرفته، توسعه اکوسیستم کارآفرینی و حمایت از شرکتهای دانش بنیان انجام میدهد.
در حوزه نانوتکنولوژی از رتبه 58 به رتبه 4 در دنیا رسیدیم وی همچنین تصریح کرد: در زمینه توسعه فناوریهای پیشرفته در کشور دستاوردهای خوبی داشته ایم به نحوی که در حوزه نانوتکنولوژی از رتبه 58 به رتبه 4 در دنیا رسیدیم که این موضوع موفقیت بزرگی برای ایران است. در حال حاضر حدود 200 شرکت دانش بنیان در ایران در حوزه نانو فعال است و محصولات نانوی ایران به حدود 50 کشور صادر میشود.
رئیس مرکز تعاملات علم و فناوری معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری در ادامه عنوان کرد: این موفقیتها تنها محدود به حوزه نانو نیست بلکه در سایر حوزههای فناوری پیشرفته همچون بیوتکنولوژی هم ایران رشد خوبی یافته است و در زمینه تولید داروهای بیوتکنولوژی جایگاه خوبی در جهان داریم.
بیرنگ ادامه داد: در زمینه توسعه اکوسیستم کارآفرینی نیز معاونت علمی از راه اندازی مراکز نوآوری و شتاب دهندهها حمایت کرده و فضا را برای توسعه استارتاپها و شرکتهای نوپا مهیا کرده است که یکی از موفقترین برنامهها تحت مدیریت مرکز شتاب دهی نوآوری پارک فناوری پردیس به پیش میرود.
وی با اشاره به راه اندازی مراکز نوآوری در بیشتر دانشگاههای کشور با حمایت معاونت علمی، گفت: این مراکز به دانشجویان و فارغ التحصیلان کمک میکند که شرکتهای خود را راه اندازی کنند.
رئیس مرکز تعاملات بین المللی علم و فناوری معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری در بخش دیگری از سخنان خود تصریح کرد: در حوزه حمایت از شرکتهای دانش بنیان نیز معاونت علمی بیش از یکصد عنوان خدمت تخصصی را به بیش از 4 هزار شرکت دانش بنیان ارایه میکند و برای رفع مشکلات پیش روی آنها و نیز توسعه کسب و کار این شرکتها در داخل و خارج تلاش میکند.
بیرنگ همچنین عنوان کرد: برای توسعه همکاریهای بین المللی در حوزه علمی و فناوری نیز برنامههای جامعی داریم تا از این طریق بتوانیم با کشورهای دیگر در زمینه تبادل فناوری همکاریهای مشترک داشته باشیم.
وی همچنین با اشاره به برنامه همکاری با متخصصان و کارآفرینان ایرانی خارج کشور اعلام کرد که در کمتر از 4 سال گذشته، حدود یک هزار و صد متخصص و کارآفرین ایرانی از خارج به ایران بازگشته و اقدام به راه اندازی کسب و کارهای فناورانه و یا فعالیتهای آکادمیک کرده اند و در حال حاضر یکی از برنامههای موفق در این زمینه را در جهان داریم.
انتهای پیام/