آخرین مطالب

جانشین فرمانده ناجا خبر داد

واریز 5000 میلیارد تومان از فروش غیبت سربازی به خزانه اجتماعی

واریز 5000 میلیارد تومان از فروش غیبت سربازی به خزانه

  بزرگنمایی:
تبسم مهر - جانشین فرمانده نیروی انتظامی گفت: در این ۵ سال مبلغی حدود ۵ هزار میلیارد از فروش سال‌های غیبت سربازی وارد خزانه شده است.

تبسم مهر - جانشین فرمانده نیروی انتظامی گفت: در این 5 سال مبلغی حدود 5 هزار میلیارد از فروش سال‌های غیبت سربازی وارد خزانه شده است.

به گزارش خبرنگار مهر ، سردار ایوب سلیمانی جانشین فرمانده نیروی انتظامی صبح امروز در حاشیه نشست معاونین وظیفه عمومی در جمع خبرنگاران اظهار کرد: معمولا در تمامی مجموعه‌های پلیس سالی دو نشست داریم؛ یک نشست که اوایل سال برگزار می‌شود برای تبیین برنامه‌ها است و نشست دوم در آخر سال جمع بندی و آسیب‌شناسی می‌کنیم .
وی افزود: نیروی انتظامی و سازمان وظیفه عمومی بیشترین درگاه ارتباطی با مردم است و بیش از 20 درصد ارتباط حاکمیت با جامعه از طریق نیروی انتظامی انجام می‌شود.
سردار سلیمانی تصریح کرد: بیشترین خدمت از سوی نیروی انتظامی است و تمام تلاش ما بر آن است که آرامش عمومی را بر جامعه حکم‌فرما کنیم .
وی ادامه داد: امنیت تنها ایستادگی در برابر دشمن نیست، امنیت اقتصادی، امنیت روانی، امنیت خانواده و ... در حوزه وظایف نیروی انتظامی است .
جانشین فرمانده ناجا بیان کرد: بر اساس تجزیه و تحلیل‌های رفتارهایی که با مردم داریم خودمان را اصلاح می‌کنیم و سعی می‌کنیم بهتر عمل کنیم .
وی ادامه داد: جرایم ناشی از غیبت سربازی امروزه در حوزه وظیفه عمومی خیلی اهمیت دارد. افرادی که امروزه بیش از 8 سال از غیبتشان می‌گذرد و اگر حتی خودشان بخواهند که به خدمت بیایند، نمی‌توانند خدمت کنند .
سردار سلیمانی گفت: هر سال بحث کردیم که امسال، سال آخر فروش خدمت سربازی است ولی هرسال ادامه پیدا کرد. البته من بارها گفتم ما (نیروی انتظامی) مخالف فروش هستیم .
وی گفت: همانطور که روز گذشته در مجلس هم گفته شد مشمولان دارای غیبت تنها تا پایان سال جاری مهلت دارند تا ثبت نام کنند و حتما باید یک قسط را در امسال پرداخت کنند (پرداخت یک قسط از 13 قسط در سال 97).
جانشین فرمانده ناجا گفت: در این 5 سال مبلغی حدود 5 هزار میلیارد از فروش سال‌های غیبت سربازی وارد خزانه شده است .
وی تصریح کرد: در سال 94 چیزی حدود 2 میلیون نفر مشمول بلاتکلیف داشتیم و امسال حدود یک میلیون نفر بلاتکلیف داریم که هم می‌توانند غایب محسوب شوند و هم وضعیت‌های دیگر داشته باشند .
وی با اشاره به کسر خدمتی که شامل ایثارگران می‌شود، گفت: در گذشته افرادی که 60 ماه سابقه حضور در جبهه یا مناطق عملیاتی داشتند یک فرزندشان از خدمت معاف می‌شد، بعد از آن گفته شد 30 ماه سابقه حضور در جبهه و یا مناطق عملیاتی این امکان را فراهم می‌کند.
وی گفت: در حال حاضر توافق شده است که به ازای هر ماه سابقه ایثارگری، حدود 12 روز فرزندان این افراد بتوانند از کسرخدمت استفاده کنند.
سردار سلیمانی گفت: یکی از محرومیت‌های اجتماعی افرادی که غیبت می‌کردند(غیبت دفترچه) این بود که از این امتیازها نمی‌توانستند استفاده کنند ولی در آخرین فرصت افرادی که تا 12 فرودین سال 98 دفترچه را ارسال کنند می‌توانند از این امتیازها استفاده کنند (تنها اعضای خانواده ایثارگران).


نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield

lastnews

دوره های پاییزه ی موسسه تبسم مهر

آغاز تولید فیلم کوتاه چوپان با مجری طرحی موسسه فرهنگی هنری تبسم مهرنیکان

مدیرعامل صندوق اعتباری هنر خطاب به صدابردار سینمای ایران: دست های مهربانت را به گرمی می فشاریم/ تجلیل از یک عمر سخت‌کوشی همسر استاد شاهوردی

ادبیات آذری را جدا از ادبیات فارسی نمی‌دانیم/ حمایت از اصحاب فرهنگ و هنر را وظیفه خود می‌دانیم

مجارستان: ضدحملات اوکراین «حمام خون» به‌راه می‌اندازد

نه بیرانوند از پرسپولیس می‌رود نه بازیکن دیگری/ شرط ماندن یحیی

بدرقه تیم فوتبال نوجوانان با حضور امیر قلعه نویی و عنایتی

اسرائیل با نقص جدی کادر پزشکی و بیمارستانی روبروست

افزایش شمار جان‌باختگان تصادف قطار در هند به 288 نفر

دشمنان تلاش می‌کنند نسل جوان را نسبت به روحانیت بدبین کنند

انتخاب موقت اعضای هیات اجرایی کارگروه هنرمندان انجمن خادمان قرآن

قیمت سکه و طلا 10 خرداد 1402/ ریزش قیمت ادامه دارد

ایران کشوری کاملاً امن و مقصدی مطمئن و جذاب برای گردشگران است

تولید نفت ایران به 2 میلیون و 750 هزار بشکه در روز رسید

ورود منابع، کاهش نرخ ارز را همراه خواهد داشت

سریال ماورایی ده‌نمکی به‌زودی کلید می‌خورد/ در تدارک «رستگاری»

وجود 700 اسیر فلسطینی بیمار در زندان‌های رژیم صهیونیستی

ارائه وام عتبات عالیات به دانشجویان تا سقف 5 میلیون تومان

زلزله 4.8 ریشتری سرخس خراسان رضوی را لرزاند

افزایش رگبار باران در 10 استان کشور

واریز 20 درصد اضافه یارانه کالابرگ سه دهک کم‌درآمد از امروز

ترافیک نیمه‌سنگین در محور چالوس

آماده مقابله با هرگونه تعرض دشمنان به آرمان‌های امام (ره) هستیم

برگزاری دوره های آموزشی بازیگری با حضور استاد ارجمند آقای امید زندگانی

ارتش رژیم صهیونیستی به خودروی زرهی «ایتان »مجهز می‌شود

عالیترین مقام کشور ترکمنستان سه شنبه به تهران می‌آید

مخبر: ایران نگاه ویژه‌ای نسبت به مناسبات خود با عمان دارد

«بازی» ایرانی برگزیده جشنواره ایتالیایی شد

افزایش نرخ تاکسی‌های اینترنتی باید به تصویب شورای شهر برسد

دستگیری ماموران قلابی در تهران

برنامه‌ریزی دستگاه‌ها برای اوقات‌ فراغت جوانان

شناسایی 82 بیمار جدید کرونایی در کشور/ 2 نفر فوت شدند

قیمت سکه و طلا 7 خرداد 1402/سکه به 30میلیون و 600 هزار تومان رسید

تذکر فرمانده نیروی زمینی ارتش به همسایگان شرقی

کوروش زارعی در تدارک یک نمایش میدانی بزرگ/ اجرا در حوزه دفاع مقدس

شرط «یک سال رهن بودن سند خودرو» حذف شد

بانک‌ها اشتیاق به مال‌سازی دارند نه اعطای وام مسکن

سازمان لیگ: سهمیه تماشاگران استقلال و پرسپولیس برابر است

استقلال دست‌بردار داوری نیست/کنایه به پرسپولیس و فشار به فدراسیون

هادی ساعی برترین تکواندوکار المپیک 2008 پکن شد

مهاجم 16 ساله پورتو: الگوی من مهدی طارمی است

هوای تهران آلوده شد/ افزایش شاخص ذرات معلق

درخواست حجت الاسلام قرائتی از رییس جمهور

مهلت ثبت‌نام هنرمندان در سامانه نهضت ملی مسکن تمدید شد

توصیه‌های وزارت حج و عمره عربستان خطاب به میهمانان خانه خدا

انهدام ده‌ها مخفیگاه داعش در 3 استان عراق

یک مرزبان ایرانی در درگیری امروز با طالبان به شهادت رسید

کشف 250 هزار دلار غیرقانونی از یک شرکت خصوصی در سعادت آباد

با دستیاری به نام تاکو؛ تیک تاک با هوش مصنوعی پاسخ جستجوی کاربران را می دهد

رئیسی در دیدار دبیرکل اوپک: اعضای اوپک با تقویت انسجام مانع اختلاف‌اندازی غربی‌ها شوند