آخرین مطالب

‌کارتن خواب‌های همدانی شب‌ها سرما رو حس نمی‌کنند اجتماعی

‌کارتن خواب‌های همدانی شب‌ها سرما رو حس نمی‌کنند

  بزرگنمایی:
معاون خدمات شهری شهرداری همدان بیان کرد: افزون بر ۱۳ هزار نفر کارتن خواب از ابتدای امسال تاکنون در گرمخانه متعلق به شهرداری اسکان داده شده‌اند.

گرمخانه


‌تبسم مهر به نقل از ایسنا، وحید علی ضمیر گفت: شهرداری به منظور ساماندهی متکدیان، کارتن خوابها و افراد بی سرپرست از ابتدای سال 97 تاکنون بیش از 85 متکدی را جمع آوری کرده که پس از غربالگری به بهزیستی، کمیته امداد، مراجع قضایی معرفی ‌و یا به خانواده یا شهرستان محل سکونتشان انتقال داده شده اند.

وی خاطرنشان کرد: نیروهای ‌شهرداری نسبت به جمع آوری افراد کارتن خواب اقدام می‌کنند و بعضی از آنها خود متقاضی اسکان هستند که شبانه افزون بر 60 ‌نفر از افراد بی سرپناه در این مرکز اسکان داده می‌شوند.

علی ضمیر با اشاره به اسکان افراد کارتن خواب در گرمخانه شهرداری که روزانه گنجایش پذیرش بطور میانگین 80 نفر را دارد، اظهار کرد: کارتن خوابها حضورشان در گرمخانه تنها محدود به ساعات شب است و افراد متقاضی برای حضور در گرمخانه بدون هیچ محدودیتی می توانند مراجعه کنند.

وی با بیان این که گرمخانه در طول سال دایر و دو نفر نیرو بصورت ثابت در آنجا مستقر هستند، عنوان کرد: از ابتدای امسال تاکنون، گرمخانه بیش از یک میلیارد و 200 میلیون ریال هزینه داشته است و توزیع غذا در دو نوبت شام و صبحانه، مواد شوینده و بهداشتی جهت مصرف کارتن خوابها و ... از جمله خدماتی است که در آنجا ارائه می‌شود.

وی با اعلام اینکه متولیان گرمخانه درباره اسناد هویتی، اشتغال و بازگشت به خانواده افراد مذکور با ثبت احوال، امور اجتماعی استانداری، سازمان فنی و حرفه ای و سازمان بهزیستی همکاری لازم را دارد، ادامه داد: شهروندان همدانی می‌توانند در صورت مشاهده افراد کارتن خواب، در تماس تلفنی با مرکز 137 موضوع را اعلام کنند تا این افراد توسط نیروهای گشت شهرداری به گرمخانه منتقل شوند.

آماده باش نیروهای خدمات شهری شهرداری همدان

معاون خدمات شهری شهرداری همدان نیز از آمادگی شهرداری برای رفع آبگرفتگی معابر در صورت بارش شدید باران خبرداد و گفت: برای رفع آبگرفتگی معابر در بارندگی ‌های شدید، برنامه ریزی های لازم انجام شده و تمام توان خود را به کار می بریم.

وی ادامه داد: طبق هماهنگی ها با سازمان هواشناسی در روزهایی که برحسب اعلام این سازمان احتمال بارندگی و وقوع آبگرفتگی معابر وجود دارد، نیروهای خدمات شهری در حالت آماده باش کامل، آماده انجام مأموریت های رفع آبگرفتگی معابر هستند.

وی افزود: شهرداری ، اقدامات عمرانی، لایروبی انهار، کانال‌ها و مسیل‌ها و آمادگی های لازم و پیش‌بینی تجهیزات مورد نیاز و نیروهای انسانی برای مقابله با بارندگی و آبگرفتگی سطح شهر را انجام داده است.

علی ضمیر اضافه کرد: با همکاری مناطق، در حال حاضر رفع موانع و نواقص در کانال ها، جوی ها و مسیر ها در حال پیگیری است.

وی بیان کرد: برای مقابله با آبگرفتگی معابر و خیابان های سطح شهر پیش‌بینی‌های لازم در زمینه تجهیزات مورد نیاز زمان بارندگی برای انجام عملیات لایروبی طبق زمان‌بندی مشخص و معین در حال انجام است و تا پایان فصل بارندگی ادامه دارد.

وی با بیان اینکه برنامه عملیاتی در خصوص مقابله با آبگرفتگی ناشی از بارندگی ها، قبل و بعد از بارندگی و در حین بارندگی انجام می‌شود، گفت: برنامه‌ها و اقدامات شهرداری در بارندگی شامل تجهیز اکیپ‌های فوریتی، استقرار نیروهای انسانی در محل‌های حساس و آبگیر و رفع مشکلات احتمالی زمان بارش برای شهروندان است.

معاون خدمات شهری شهرداری همدان افزود: از ماه های گذشته کانال ها و مسیل های سطح شهر که جریان آب در آنها وجود دارد لایروبی شده اند. در حال حاضر 600 کیلومتر شبکه جمع آوری آب های سطحی و 70 کیلومتر رودخانه در شهر همدان وجود دارد که همگی پاکسازی و آماده جریان یافتن آب هستند.

وی یادآور شد: کنترل کانال ها و جوی های آب جزو وظایف پیمانکاران است و این جوی ها به طور مستمر کنترل می شوند تا شهر دچار مشکل نشود. همچنین محله هایی که در سال های گذشته به واسطه بارش باران دچار آب گرفتگی شده اند، مورد بررسی قرار گرفتند تا اگر بارندگی شدیدی صورت گیرد شهر دچار مشکل نشود.

علی ضمیر ادامه داد: کلیه عوامل ستادی و اجرایی در سطح مناطق چهار گانه شهرداری همدان در آمادگی کامل هستند و با بهره گیری از تجهیزات لازم، آماده خدمت رسانی به شهروندان هستند و روزانه نزدیک به 700 نفر نیروی انسانی خدمات شهری که در امر نظافت و رفت و روب مشغول به کار هستند در هنگام آب گرفتگی احتمالی اقدامات لازم را انجام خواهند داد.

وی با بیان این‌که رفع کامل مشکل آبگرفتگی معابر امری بسیار پرهزینه و زمانبر است، گفت: شهروندان عزیز می‌توانند با رعایت مواردی چون پرهیز از رهاسازی زباله در معابر،جوی ها و کانال های سطح شهر، مانع از انباشت و انسداد کانال های دفع آب‌های سطحی و مسیل ها شوند، چراکه این موضوع نه تنها زحمت نیروهای خدماتی شهرداری را چندین برابر می کند، بلکه مشکلات بسیاری را نیز برای آنها فراهم می‌کند که آب‌گرفتگی معابر در زمان بارندگی‌های شدید از آن جمله است.

وی در پایان اعلام کرد: همشهریان می‌توانند در صورت مشاهده هرگونه آبگرفتگی در نقاط مختلف شهر با شماره‌ 137 در ارتباط باشند تا در اسرع وقت پیگیری صورت ‌گیرد.


نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield

lastnews

دوره های پاییزه ی موسسه تبسم مهر

آغاز تولید فیلم کوتاه چوپان با مجری طرحی موسسه فرهنگی هنری تبسم مهرنیکان

مدیرعامل صندوق اعتباری هنر خطاب به صدابردار سینمای ایران: دست های مهربانت را به گرمی می فشاریم/ تجلیل از یک عمر سخت‌کوشی همسر استاد شاهوردی

ادبیات آذری را جدا از ادبیات فارسی نمی‌دانیم/ حمایت از اصحاب فرهنگ و هنر را وظیفه خود می‌دانیم

مجارستان: ضدحملات اوکراین «حمام خون» به‌راه می‌اندازد

نه بیرانوند از پرسپولیس می‌رود نه بازیکن دیگری/ شرط ماندن یحیی

بدرقه تیم فوتبال نوجوانان با حضور امیر قلعه نویی و عنایتی

اسرائیل با نقص جدی کادر پزشکی و بیمارستانی روبروست

افزایش شمار جان‌باختگان تصادف قطار در هند به 288 نفر

دشمنان تلاش می‌کنند نسل جوان را نسبت به روحانیت بدبین کنند

انتخاب موقت اعضای هیات اجرایی کارگروه هنرمندان انجمن خادمان قرآن

قیمت سکه و طلا 10 خرداد 1402/ ریزش قیمت ادامه دارد

ایران کشوری کاملاً امن و مقصدی مطمئن و جذاب برای گردشگران است

تولید نفت ایران به 2 میلیون و 750 هزار بشکه در روز رسید

ورود منابع، کاهش نرخ ارز را همراه خواهد داشت

سریال ماورایی ده‌نمکی به‌زودی کلید می‌خورد/ در تدارک «رستگاری»

وجود 700 اسیر فلسطینی بیمار در زندان‌های رژیم صهیونیستی

ارائه وام عتبات عالیات به دانشجویان تا سقف 5 میلیون تومان

زلزله 4.8 ریشتری سرخس خراسان رضوی را لرزاند

افزایش رگبار باران در 10 استان کشور

واریز 20 درصد اضافه یارانه کالابرگ سه دهک کم‌درآمد از امروز

ترافیک نیمه‌سنگین در محور چالوس

آماده مقابله با هرگونه تعرض دشمنان به آرمان‌های امام (ره) هستیم

برگزاری دوره های آموزشی بازیگری با حضور استاد ارجمند آقای امید زندگانی

ارتش رژیم صهیونیستی به خودروی زرهی «ایتان »مجهز می‌شود

عالیترین مقام کشور ترکمنستان سه شنبه به تهران می‌آید

مخبر: ایران نگاه ویژه‌ای نسبت به مناسبات خود با عمان دارد

«بازی» ایرانی برگزیده جشنواره ایتالیایی شد

افزایش نرخ تاکسی‌های اینترنتی باید به تصویب شورای شهر برسد

دستگیری ماموران قلابی در تهران

برنامه‌ریزی دستگاه‌ها برای اوقات‌ فراغت جوانان

شناسایی 82 بیمار جدید کرونایی در کشور/ 2 نفر فوت شدند

قیمت سکه و طلا 7 خرداد 1402/سکه به 30میلیون و 600 هزار تومان رسید

تذکر فرمانده نیروی زمینی ارتش به همسایگان شرقی

کوروش زارعی در تدارک یک نمایش میدانی بزرگ/ اجرا در حوزه دفاع مقدس

شرط «یک سال رهن بودن سند خودرو» حذف شد

بانک‌ها اشتیاق به مال‌سازی دارند نه اعطای وام مسکن

سازمان لیگ: سهمیه تماشاگران استقلال و پرسپولیس برابر است

استقلال دست‌بردار داوری نیست/کنایه به پرسپولیس و فشار به فدراسیون

هادی ساعی برترین تکواندوکار المپیک 2008 پکن شد

مهاجم 16 ساله پورتو: الگوی من مهدی طارمی است

هوای تهران آلوده شد/ افزایش شاخص ذرات معلق

درخواست حجت الاسلام قرائتی از رییس جمهور

مهلت ثبت‌نام هنرمندان در سامانه نهضت ملی مسکن تمدید شد

توصیه‌های وزارت حج و عمره عربستان خطاب به میهمانان خانه خدا

انهدام ده‌ها مخفیگاه داعش در 3 استان عراق

یک مرزبان ایرانی در درگیری امروز با طالبان به شهادت رسید

کشف 250 هزار دلار غیرقانونی از یک شرکت خصوصی در سعادت آباد

با دستیاری به نام تاکو؛ تیک تاک با هوش مصنوعی پاسخ جستجوی کاربران را می دهد

رئیسی در دیدار دبیرکل اوپک: اعضای اوپک با تقویت انسجام مانع اختلاف‌اندازی غربی‌ها شوند