وزیر علوم:
برخی افراد فقط نیمه خالی لیوان را میبینند/نقدهای آموزش عالی "سطحی" است
علمی و دانشگاهی
بزرگنمایی:
تبسم مهر - وزیر علوم، تحقیقات با تاکید بر اینکه نقدهایی که به عملکرد آموزشی و پژوهشی کشور وجود دارد سطحی است، گفت: متأسفانه برخی افراد فقط نیمه خالی لیوان را میبینند و موفقیتها را نمیبینند.
تبسم مهر - به گزارش ایسنا، دکتر منصور غلامی در نشست هماندیشی پروژه اقتصاد مقاومتی با محوریت "ارتقا 5 دانشگاه و 5 پژوهشگاه برتر کشور به تراز بینالمللی" که امروز در ساختمان مرکزی وزارت علوم برگزار شد، با تاکید بر اینکه برای دست یابی به جایگاه علمی بین المللی باید یکتعریف مشخص داشته باشیم و بدانیم که قرار است به کدام سمت حرکت کنیم، افزود: لازم است وظایف مراکز علمی و آموزش عالی کشور در خصوص تراز جهانی نیز تعریف شده باشد. در واقع داخل کشور با یک سری شرایط جدید روبرو هستیم که طبعاً همه دانشگاهها باید به نوعی مسئله را مورد توجه قرار داده و برای تغییرات اقدامات ضروری انجام دهند.
وی در ادامه با بیان اینکه در حرکت به سمت تراز جهانی باید مأموریتهای ملی را نیز مد نظر قرار دهیم، گفت: در شرایط فعلی نقدهایی به عملکرد آموزش و پژوهش کشور صورت میگیرد که متأسفانه این نقدها با نگاه سطحی توسط برخی اساتید، دانشگاهیان و مدیران تکرار میشود.
وزیر علوم خاطر نشان کرد: عدم تطبیق دانشگاهها با نیاز جامعه و عدم تأمین نیاز فنی و کارشناسی کشور از سوی دانشگاهها، نگاههایی است که به مراکز دانشگاهی و پژوهشی وجود دارد در حالی که این دو نوع نگاهها نادیده گرفتن زحمات دانشگاهها به شمار میرود. البته ممکن است طی سالهای گذشته به برخی توفیقات دست نیافته باشیم اما سال زحمت دانشگاهها و مراکز آموزشی را نباید نادیده بگیریم.
دکتر غلامی با بیان اینکه در شرایط فعلی اکثر قریب به اتفاق مسئولین کشور از فارغالتحصیلان دانشگاهی هستند، افزود: در حال حاضر با برخی اشخاص مواجه هستیم که عادت دارند نیمه خالی لیوان را ببینند.
وزیر علوم در پایان در خصوص اهمیت جایگاه بین المللی دانشگاهها نیز خاطرنشان کرد: در بحث ارتقای دانشگاهها و پژوهشگاهها به تراز جهانی، باید به جایگاه فرهنگی این مراکز توجه خاص شود.
انتهای پیام