آخرین مطالب

گزارش ایرنا از یک برنامه تلویزیونی

تمدید مجوز صندوق سرمایه گذاری و موقوفات جایزه مصطفی (ص) علمی و دانشگاهی

تمدید مجوز صندوق سرمایه گذاری و موقوفات جایزه مصطفی (ص)

  بزرگنمایی:
تبسم مهر - تهران- ایرنا- رئیس کارگروه اجرایی جایزه مصطفی (ص) از تمدید فعالیت صندوق سرمایه گذاری و موقوفات این جایزه بین المللی با الزام سازمان بورس برای سه سال دیگر خبر داد.

تبسم مهر - تهران- ایرنا- رئیس کارگروه اجرایی جایزه مصطفی (ص) از تمدید فعالیت صندوق سرمایه گذاری و موقوفات این جایزه بین المللی با الزام سازمان بورس برای سه سال دیگر خبر داد.

به گزارش روز یکشنبه گروه علمی ایرنا از جایزه مصطفی (ص)، پنجمین نشست مجمع سالیانه صندوق سرمایه گذاری و موقوفات جایزه مصطفی (ص) با حضور اعضای هیات موسس صندوق، بعضی از واقفین و خیرین علم و فناوری برگزار شد.
در ابتدای این نشست رئیس کارگروه اجرایی جایزه مصطفی (ص)، از مهم‌ترین فعالیت‌های بنیاد مصطفی (ص) در 6 ماه گذشته به برگزاری سومین دوره مسابقه دانش آموزی نور، گرامیداشت ابن رزاز جزری با مشارکت بیش از پنج هزار دانش‌آموز از هفت کشور جهان، تولید و ارسال یک هزار و هفتصد فیلم کوتاه، برگزاری آیین پایانی رقابت علمی کنز با شرکت هزار و 45 پژوهشگر جوان و اعضای هیات علمی در حوزه‌های انرژی، سلامت، آب و محیط زیست، اقتصاد و فناوری ارتباطات و اطلاعات از 15 کشور جهان اسلام اشاره کرد.
«سیدعلی عمرانی» برگزاری چهارمین دوره نشست تبادل تجربیات علم و فناوری (STEP/science and technology exchange programme) به میزبانی دانشگاه سلطان قابوس عمان و دومین نشست آشنایی سرمایه گذاران با دستاوردهای دانشمندان را از دیگر اقدامات صورت گرفته توسط بنیاد مصطفی (ص) در 6 ماه اخیر برشمرد.
وی همچنین به شرح ارکان صندوق سرمایه گذاری و موقوفات جایزه مصطفی (ص) پرداخت و در خصوص جذب منابع مالی در شش ماه گذشته گفت: صندوق سرمایه گذاری و موقوفات جایزه مصطفی (ص) در این مدت، بیش از دو میلیارد تومان منابع جذب کرده است و جمع کل سرمایه جذب شده در این صندوق سی و هشت میلیارد و ششصد میلیون تومان و بازده آن در یک سال گذشته 17 درصد بوده است.
عمرانی اظهار داشت: فعالیت صندوق سرمایه گذاری و موقوفات جایزه مصطفی (ص) با الزام سازمان بورس، به مدت سه سال تمدید شد و بنیاد علم و فناوری مصطفی (ص) به عضویت در هیات موسس صندوق سرمایه گذاری و موقوفات جایزه مصطفی (ص) درآمد.
به گزارش ایرنا، جایزه مصطفی (ص) به صورت دوسالانه به دانشمندان و پژوهشگران برتری اعطا می‌شود که اثری نوآورانه در مرزهای دانش تعلق خلق کرده باشند و افرادی شاخص در حوزه‌های علم و فناوری باشند و اثر آنها زمینه‌ساز بهبود زندگی بشریت باشد.
این جایزه در دوره اول (سال 94) به دو دانشمند مسلمان؛ خانم پروفسور جکی یینگ از سنگاپور و عمر یاغی شیمیدان برجسته اردنی تعلق گرفت.
دور دوم جایزه مصطفی (سال 96) به پروفسور سامی ارول گل نبی در رشته رایانه، الکترونیک و ریاضی دان کاربردی اهل ترکیه و محمدامین شکراللهی دانشمند علوم رایانه و ارتباطات ایرانی ساکن سوئیس اهدا شد.
همچنین رقابت علمی کنز (Kans/ knoweledge application and notion for science) بخشی جانبی از این جایزه است که بین دانش پژوهان، دانشجویان و اساتید برگزار می‌شود و طی آن 15 منتخب داوری نهایی ایده‎‌های خود را در قالب ارائه تصویری حداکثر 5 دقیقه ای مطرح می‌کنند.
این رقابت علمی، فرصتی را برای ارائه طرح‌های کاربردی دانشجویان، دانش پژوهان و استادان زیر 45 سال در 57 کشور عضو سازمان همکاری اسلامی فراهم کرده و در 5 حوزه سلامت، فناوری ارتباطات و اطلاعات، آب و محیط زیست، انرژی و اقتصاد برگزار می‌شود که مهمترین معیار داوری آن کاربردی بودن طرح ارائه شده است.
علمی**9157** 1055
انتهای پیام /*


نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield

lastnews

دوره های پاییزه ی موسسه تبسم مهر

آغاز تولید فیلم کوتاه چوپان با مجری طرحی موسسه فرهنگی هنری تبسم مهرنیکان

مدیرعامل صندوق اعتباری هنر خطاب به صدابردار سینمای ایران: دست های مهربانت را به گرمی می فشاریم/ تجلیل از یک عمر سخت‌کوشی همسر استاد شاهوردی

ادبیات آذری را جدا از ادبیات فارسی نمی‌دانیم/ حمایت از اصحاب فرهنگ و هنر را وظیفه خود می‌دانیم

مجارستان: ضدحملات اوکراین «حمام خون» به‌راه می‌اندازد

نه بیرانوند از پرسپولیس می‌رود نه بازیکن دیگری/ شرط ماندن یحیی

بدرقه تیم فوتبال نوجوانان با حضور امیر قلعه نویی و عنایتی

اسرائیل با نقص جدی کادر پزشکی و بیمارستانی روبروست

افزایش شمار جان‌باختگان تصادف قطار در هند به 288 نفر

دشمنان تلاش می‌کنند نسل جوان را نسبت به روحانیت بدبین کنند

انتخاب موقت اعضای هیات اجرایی کارگروه هنرمندان انجمن خادمان قرآن

قیمت سکه و طلا 10 خرداد 1402/ ریزش قیمت ادامه دارد

ایران کشوری کاملاً امن و مقصدی مطمئن و جذاب برای گردشگران است

تولید نفت ایران به 2 میلیون و 750 هزار بشکه در روز رسید

ورود منابع، کاهش نرخ ارز را همراه خواهد داشت

سریال ماورایی ده‌نمکی به‌زودی کلید می‌خورد/ در تدارک «رستگاری»

وجود 700 اسیر فلسطینی بیمار در زندان‌های رژیم صهیونیستی

ارائه وام عتبات عالیات به دانشجویان تا سقف 5 میلیون تومان

زلزله 4.8 ریشتری سرخس خراسان رضوی را لرزاند

افزایش رگبار باران در 10 استان کشور

واریز 20 درصد اضافه یارانه کالابرگ سه دهک کم‌درآمد از امروز

ترافیک نیمه‌سنگین در محور چالوس

آماده مقابله با هرگونه تعرض دشمنان به آرمان‌های امام (ره) هستیم

برگزاری دوره های آموزشی بازیگری با حضور استاد ارجمند آقای امید زندگانی

ارتش رژیم صهیونیستی به خودروی زرهی «ایتان »مجهز می‌شود

عالیترین مقام کشور ترکمنستان سه شنبه به تهران می‌آید

مخبر: ایران نگاه ویژه‌ای نسبت به مناسبات خود با عمان دارد

«بازی» ایرانی برگزیده جشنواره ایتالیایی شد

افزایش نرخ تاکسی‌های اینترنتی باید به تصویب شورای شهر برسد

دستگیری ماموران قلابی در تهران

برنامه‌ریزی دستگاه‌ها برای اوقات‌ فراغت جوانان

شناسایی 82 بیمار جدید کرونایی در کشور/ 2 نفر فوت شدند

قیمت سکه و طلا 7 خرداد 1402/سکه به 30میلیون و 600 هزار تومان رسید

تذکر فرمانده نیروی زمینی ارتش به همسایگان شرقی

کوروش زارعی در تدارک یک نمایش میدانی بزرگ/ اجرا در حوزه دفاع مقدس

شرط «یک سال رهن بودن سند خودرو» حذف شد

بانک‌ها اشتیاق به مال‌سازی دارند نه اعطای وام مسکن

سازمان لیگ: سهمیه تماشاگران استقلال و پرسپولیس برابر است

استقلال دست‌بردار داوری نیست/کنایه به پرسپولیس و فشار به فدراسیون

هادی ساعی برترین تکواندوکار المپیک 2008 پکن شد

مهاجم 16 ساله پورتو: الگوی من مهدی طارمی است

هوای تهران آلوده شد/ افزایش شاخص ذرات معلق

درخواست حجت الاسلام قرائتی از رییس جمهور

مهلت ثبت‌نام هنرمندان در سامانه نهضت ملی مسکن تمدید شد

توصیه‌های وزارت حج و عمره عربستان خطاب به میهمانان خانه خدا

انهدام ده‌ها مخفیگاه داعش در 3 استان عراق

یک مرزبان ایرانی در درگیری امروز با طالبان به شهادت رسید

کشف 250 هزار دلار غیرقانونی از یک شرکت خصوصی در سعادت آباد

با دستیاری به نام تاکو؛ تیک تاک با هوش مصنوعی پاسخ جستجوی کاربران را می دهد

رئیسی در دیدار دبیرکل اوپک: اعضای اوپک با تقویت انسجام مانع اختلاف‌اندازی غربی‌ها شوند