گزارش ایرنا از یک برنامه تلویزیونی
تمدید مجوز صندوق سرمایه گذاری و موقوفات جایزه مصطفی (ص)
علمی و دانشگاهی
بزرگنمایی:
تبسم مهر - تهران- ایرنا- رئیس کارگروه اجرایی جایزه مصطفی (ص) از تمدید فعالیت صندوق سرمایه گذاری و موقوفات این جایزه بین المللی با الزام سازمان بورس برای سه سال دیگر خبر داد.
تبسم مهر - تهران- ایرنا- رئیس کارگروه اجرایی جایزه مصطفی (ص) از تمدید فعالیت صندوق سرمایه گذاری و موقوفات این جایزه بین المللی با الزام سازمان بورس برای سه سال دیگر خبر داد.
به گزارش روز یکشنبه گروه علمی ایرنا از جایزه مصطفی (ص)، پنجمین نشست مجمع سالیانه صندوق سرمایه گذاری و موقوفات جایزه مصطفی (ص) با حضور اعضای هیات موسس صندوق، بعضی از واقفین و خیرین علم و فناوری برگزار شد.
در ابتدای این نشست رئیس کارگروه اجرایی جایزه مصطفی (ص)، از مهمترین فعالیتهای بنیاد مصطفی (ص) در 6 ماه گذشته به برگزاری سومین دوره مسابقه دانش آموزی نور، گرامیداشت ابن رزاز جزری با مشارکت بیش از پنج هزار دانشآموز از هفت کشور جهان، تولید و ارسال یک هزار و هفتصد فیلم کوتاه، برگزاری آیین پایانی رقابت علمی کنز با شرکت هزار و 45 پژوهشگر جوان و اعضای هیات علمی در حوزههای انرژی، سلامت، آب و محیط زیست، اقتصاد و فناوری ارتباطات و اطلاعات از 15 کشور جهان اسلام اشاره کرد.
«سیدعلی عمرانی» برگزاری چهارمین دوره نشست تبادل تجربیات علم و فناوری (STEP/science and technology exchange programme) به میزبانی دانشگاه سلطان قابوس عمان و دومین نشست آشنایی سرمایه گذاران با دستاوردهای دانشمندان را از دیگر اقدامات صورت گرفته توسط بنیاد مصطفی (ص) در 6 ماه اخیر برشمرد.
وی همچنین به شرح ارکان صندوق سرمایه گذاری و موقوفات جایزه مصطفی (ص) پرداخت و در خصوص جذب منابع مالی در شش ماه گذشته گفت: صندوق سرمایه گذاری و موقوفات جایزه مصطفی (ص) در این مدت، بیش از دو میلیارد تومان منابع جذب کرده است و جمع کل سرمایه جذب شده در این صندوق سی و هشت میلیارد و ششصد میلیون تومان و بازده آن در یک سال گذشته 17 درصد بوده است.
عمرانی اظهار داشت: فعالیت صندوق سرمایه گذاری و موقوفات جایزه مصطفی (ص) با الزام سازمان بورس، به مدت سه سال تمدید شد و بنیاد علم و فناوری مصطفی (ص) به عضویت در هیات موسس صندوق سرمایه گذاری و موقوفات جایزه مصطفی (ص) درآمد.
به گزارش ایرنا، جایزه مصطفی (ص) به صورت دوسالانه به دانشمندان و پژوهشگران برتری اعطا میشود که اثری نوآورانه در مرزهای دانش تعلق خلق کرده باشند و افرادی شاخص در حوزههای علم و فناوری باشند و اثر آنها زمینهساز بهبود زندگی بشریت باشد.
این جایزه در دوره اول (سال 94) به دو دانشمند مسلمان؛ خانم پروفسور جکی یینگ از سنگاپور و عمر یاغی شیمیدان برجسته اردنی تعلق گرفت.
دور دوم جایزه مصطفی (سال 96) به پروفسور سامی ارول گل نبی در رشته رایانه، الکترونیک و ریاضی دان کاربردی اهل ترکیه و محمدامین شکراللهی دانشمند علوم رایانه و ارتباطات ایرانی ساکن سوئیس اهدا شد.
همچنین رقابت علمی کنز (Kans/ knoweledge application and notion for science) بخشی جانبی از این جایزه است که بین دانش پژوهان، دانشجویان و اساتید برگزار میشود و طی آن 15 منتخب داوری نهایی ایدههای خود را در قالب ارائه تصویری حداکثر 5 دقیقه ای مطرح میکنند.
این رقابت علمی، فرصتی را برای ارائه طرحهای کاربردی دانشجویان، دانش پژوهان و استادان زیر 45 سال در 57 کشور عضو سازمان همکاری اسلامی فراهم کرده و در 5 حوزه سلامت، فناوری ارتباطات و اطلاعات، آب و محیط زیست، انرژی و اقتصاد برگزار میشود که مهمترین معیار داوری آن کاربردی بودن طرح ارائه شده است.
علمی**9157** 1055
انتهای پیام /*