رئیس کل گمرک در گفتگو با مهر:
گوشتهای دپو شده فاسد نمیشوند/ 700 کانتینر گوشت در گمرکات
اقتصادی
بزرگنمایی:
تبسم مهر - رئیس کل گمرک ایران با بیان اینکه کانتینرهای گوشت دپو شده در گمرکات، یخچال دار هستند، گفت: هم اکنون ۶۰۰ تا ۷۰۰ کانتینر گوشت در گمرکات موجود است و این امر کاملا طبیعی است.
تبسم مهر - رئیس کل گمرک ایران با بیان اینکه کانتینرهای گوشت دپو شده در گمرکات، یخچال دار هستند، گفت: هم اکنون 600 تا 700 کانتینر گوشت در گمرکات موجود است و این امر کاملا طبیعی است.
مهدی میراشرفی در گفتگو با خبرنگار مهر ، در خصوص گوشتهای دپو شده در گمرکات کشور، اظهار داشت: طی 11 ماه سال جاری، کاهش وارداتی در 25 قلم کالای اساسی نداشتیم و حتی شاهد افزایش یک میلیون تنی واردات این کالاها نیز بوده ایم.
رئیس کل گمرک ایران افزود: همچنین در این مدت 137 هزار تن گوشت گرم و منجمد وارد کشور شده است که هم اکنون 600 تا 700 کانتینر گوشت در گمرکات موجود است و این امر کاملا طبیعی است.
وی ادامه داد: قبل از تحریم ها، میانگین زمانی که طول میکشید کالا از کشتی تخلیه و در گمرک اظهار شود 20 روز بود اما هم اکنون به 40 روز افزایش یافته است.
میراشرفی گفت: افزایش زمان، به دلیل تاخیر در انتقال ارز و ارسال اسناد خرید است که این مشکل را هم در بندرعباس و هم در گمرک بندر امام خمینی داریم.
وی تصریح کرد: البته با توجه به اینکه کانتینرهای حامل گوشت، یخچال دار هستند امکان فاسد شدن این اقلام وجود ندارد.
رئیس کل گمرک ایران همچنین با اشاره به دپو شدن 10 کانتینر گوشت از شهریور و مهرماه در گمرک، اظهار داشت: به دلیل اینکه صاحب کالا نتوانسته مجوزهای خرید را بگیرد، حدود 6 ماه است که 10 کانتینر گوشت در گمرک مانده است اما به دلیل یخچال دار بودن کانتینرها، امکان فاسد شدن گوشتها وجود ندارد.
معاون وزیر امور اقتصادی و دارایی در ادامه، اظهار داشت: در حال حاضر 99 درصد گوشتهای وارداتی از مسیر سبز گمرکی وارد میشوند و مستقیم به درب خروج گمرک میروند و تنها مجوزی که گمرک میگیرد مجوز دامپزشکی است. بنابراین فرایند کار برای این اقلام در کمترین زمان ممکن انجام میشود.
وی افزود: 50 درصد کانتینرهای گوشت مانده در گمرک برای شرکت پشتیبانی امور دام است و مابقی نیز تحت نظارت این شرکت بعد از ترخیص، توزیع میشود.
میراشرفی تاکید کرد: گمرک بدون مجوز و نظارت شرکت پشتیبانی امور دام گوشتها را ترخیص نمیکند.