رئیس صندوق حمایت از پژوهشگران خبر داد:
برگزاری همایش مدیریت استعداد با تمرکز بر شناسایی توانایی کودکان
علمی و دانشگاهی
بزرگنمایی:
تبسم مهر - تهران- ایرنا- رئیس صندوق حمایت از پژوهشگران و فناوران کشور با اشاره به برگزاری چهارمین همایش بینالمللی مدیریت استعداد گفت: این همایش با تمرکز ویژه بر شناخت، ارتقا و نگهداشت استعداد کودکان برگزار میشود.
تبسم مهر - تهران- ایرنا- رئیس صندوق حمایت از پژوهشگران و فناوران کشور با اشاره به برگزاری چهارمین همایش بینالمللی مدیریت استعداد گفت: این همایش با تمرکز ویژه بر شناخت، ارتقا و نگهداشت استعداد کودکان برگزار میشود.
به گزارش روز شنبه خبرنگار علمی ایرنا، دکتر نصرت الله ضرغام در نشستی خبری در باره این همایش اظهار داشت: این همایش بین المللی 8 و 9 اسفند در سالن جابربن حیان دانشگاه تربیت مدرس برگزار میشود.
وی ادامه داد: این همایش با چهار محور اصلی مدیریت استعداد و فناوری، مدیریت استعداد در جامعه، مدیریت استعداد روانشناسی و مدیریت استعداد اقتصاد با تمرکز بر اقتصاد کودکان برگزار میشود.
به گفته وی میزبان سخنرانان داخلی و خارجی متخصص در زمینه مدیریت استعداد هستیم.
رئیس صندوق حمایت از پژوهشگران و فناوران بر اهمیت استعدادیابی در کودکان تاکید کرد و اظهار داشت: آینده همه کشورها را کودکان رقم میزنند، هر قدر بازیگران این حوزه آگاهتر باشند بهتر میتوانند استعداد کودکان را شناسایی کرده و آنها را برای رسیدن به اهداف خود در راستای استعدادشان شناسایی کنند.
** هر کودکی استعداد خاصی دارد
دبیر علمی این همایش نیز با اشاره با اهمیت مدیریت استعداد گفت: مدیریت استعداد یک رشته راهبردی است که کشورها طی دو دهه اخیر سرمایه گذاری زیادی روی آن کرده اند، صندوق حمایت از پژوهشگران و فناوران همایشهای خوبی در حد نظریه پردازی طی سالهای اخیر برگزار کرده است.
دکتر علی گرجی پور ادامه داد: توجه به یافتن استعدادهای درخشان همواره مطرح بوده است ولی باید بدانیم هر کودکی استعدادی دارد که باید شناسایی شده و رشد داده شود.
وی با اشاره به اینکه 12 مقاله به دبیرخانه این همایش ارسال شده افزود: از این تعداد 8 مقاله داوری و تایید شده است و به صورت پوستر به اطلاع مخاطبان میرسد.
دبیر علمی چهارمین همایش بین المللی مدیریت استعداد در مورد سخنرانان این همایش نیز گفت: از آنجا که با مرکز مدیریت استعداد اروپا همکاریهای زیادی داریم رئیس جدید مرکز مدیریت استعداد اروپا و یک کارشناس دیگر از مجارستان، یک استاد مدیریت استعداد از اسلوونی، همچنین استادی در زمینه روانشناسی مدیریت از دانشگاه مونستر/ Münster آلمان در کنار اساتید و کارشناسان ایرانی از سخنرانان اصلی این همایش هستند.
به گفته گرجی پور همزمان با این همایش کارگاههای آموزشی در زمینه شناسایی و ارتقای استعدادهای کودکان نیز برگزار میشود که سخنرانان اصلی در این کارگاههای آموزشی نیز سخنرانی میکنند.
***حضور پررنگ مربیان مهدکودکها و آموزگاران در همایش
دبیر اجرایی این همایش نیز با اشاره به اهمیت استعدادیابی در کودکان گفت: کشورهای مختلف در زمینه مدیریت و شناسایی و ارتقای استعدادی کودکان کار میکنند؛ مراکز مختلفی نیز در این زمینه در ایران فعال هستند که سعی کرده ایم همه آنها را در این همایش گردهم آوریم.
فاطمه صبری اظهار داشت: تاکنون در زمینه شناسایی استعدادهای کودکان به خوبی فعالیت کرده ایم و امیدواریم همایشها بتواند به ارتقا و نگهداشت استعدادها کمک کند.
وی با اشاره به ثبت نام 430 نفر برای حضور در همایش گفت: با توجه به اطلاع رسانی خوب و بموقع مربیان مهدکودکها و آموزگاران به خوبی از این همایش استقبال کرده اند و تعداد ثبت نام کنندگان بیشتر از میزانی است که سالن ظرفیت دارد.
***کارنامه صندوق حمایت از پژوهشگران و فناوران در سال 97
در ادامه این نشست دکتر ضرغام در پاسخ به سوالی در مورد فعالیتهای صندوق در سالی که روزهای پایانی آن را میگذرانیم گفت: ما در سال جاری کارگروه کودک و آینده را با حضور کارشناسان اقتصادی، جامعه شناسان، اساتید ادبیات و فلسفه برای ایجاد نگاه جامع به کودک تاسیس کردیم.
وی با تاکید بر اقتصاد کودک افزود: هدف از تاسیس این کارگروه هم تنوع بخشی به مخاطبان صندوق و هم تاثیرگذاری بیشتر روی جامعه مخاطبان بوده است.
استاد دانشگاه تهران ادامه داد: امروزه اقتصاد نوآوری در جهان 21 هزار میلیارد دلار و اقتصاد دریا 3 تریلیون دلار آورده دارد و کشورها به دنبال ظرفیتهای جدید برای افزایش آورده اقتصادی خود هستند، باید بدانیم اقتصاد کودک از هر دو این اقتصادها درآمد بیشتری دارد.
وی ادامه داد: کارگروه اقتصاد دریا را با توجه به پهنههای وسیع دریایی در کشور ایجاد کردیم که غیر از 3 تریلیون دلار آورده 3 میلیارد نفر در سراسر جهان از آن معیشت خود را کسب میکنند. کارگروه فیزیک و ریاضی را که پیش از این در دل کارگروه علوم پایه بود برای بردن ریاضی به مهدکودکها و تقویت فکر منطقی در کودکان تاسیس کردیم.
ضرغام اظهار داشت: کارگروه ریسک و تاب آوری نیز در سال جاری و با توجه به اهمیت تاب آوری در همه نهادهای، سازمان ها، بنگاههای اداری و سازمانها تاسیس کردیم و امیدواریم سال آینده اولین همایش ملی ریسک و تاب آوری را برگزار کنیم.
رئیس صندوق حمایت از پژوهشگران و فناوران تاکید کرد: تاسیس کارگروه حمل و نقل و اقتصاد محیط زیست از دیگر فعالیتهای ما در سال گذشته بود که با هدف کمک به اقتصاد و سلامت جوامع کشور آن را با حضور کارشناسانی از رشتههای مختلف بنیان نهادیم.
«همچنین کارگروه اثربخشی در حوزه علم، اقتصاد و جامعه را برای سنجش اثربخشی فعالیتهای علمی و تحقیقاتی تاسیس کردیم».
***حمایت از رخدادهای علمی با 8 شرط
وی همچنین در بخش دیگری از گزارش کار سال جاری به حمایت از رویدادهای علمی اشاره کرد و افزود: ما با 8 شرط از این رویدادها حمایت میکنیم، برای نمونه این رویدادها حتما باید شامل کارگاههای آموزشی نیز باشند و تاکنون بر اساس امار ما 24 هزار نفر در این رویداها آموزش دیده اند.
ضرغام اظهار داشت: موضوعاتی که نیاز روز کشور باشند، ایده پردازی در رویدادهای علمی، اثربخشی آنها در جامعه از دیگر شروط ما برای حمایت از رخدادهای یادشده است.
استاد دانشگاه تهران به تشکیل بانک پژوهشگران اشاره کرد و افزود: 35 هزار و 112 محقق عضو این بانک هستند که با هدف ارزیابی سلامت پروژههای تحقیقاتی، داوری و نظارت بر روند انجام فعالیتها و عضویت در کارگروهها تشکیل شده است. بانک از سه سال قبل شکل گرفته و رو به گسترش و تکمیل است.
وی با تاکید بر وجود نگاه جامع در توسعه فعالیتها در صندوق گفت: 3 هزار و 550 طرح تحقیقاتی طی 9 ماه اول سال 97 به دست ما رسید که نسبت به سال قبل در مدت مشابه 18 درصد افزایش داشت، از این میزان یکهزار و 179 طرح مصوب شد و 464 طرح خاتمه یافته است.
به گفته ضرغام در همین مدت 986 مقاله آی اس آی/ISI و 123 مقاله علمی پژوهشی و 37 عنوان کتاب چاپ شده است که نسبت به سال قبل به ترتیب 39 درصد، 215 درصد و 300 درصد افزایش را نشان میدهد.
علمی**9157**1440
انتهای پیام /*