تحلیل عباس هُشی از بیانیه رهبری درباره آغاز دهه پنجم انقلاب اسلامی
رفع نگرانی رهبر انقلاب درباره معیشت و سرمایه مردم با اجرای اقتصاد مقاومتی
اقتصادی
بزرگنمایی:
تبسم مهر - یک کارشناس اقتصادی گفت: تمام نگرانیهای رهبر انقلاب درباره معیشت مردم و از بین رفتن سرمایهها در ابلاغیه اقتصاد مقاومتی و بیانیه چهل سالگی انقلاب دیده شده است.
تبسم مهر - یک کارشناس اقتصادی گفت: تمام نگرانیهای رهبر انقلاب درباره معیشت مردم و از بین رفتن سرمایهها در ابلاغیه اقتصاد مقاومتی و بیانیه چهل سالگی انقلاب دیده شده است.
عباس هشی کارشناس اقتصادی و حسابرس پیشکسوت بورس در گفتوگو با خبرنگار اقتصادی خبرگزاری فارس، مهمترین محورهای بیانیه اخیر رهبر انقلاب اسلامی درباره ورود به دهه پنجم انقلاب را تشریح کرد.
وی عضو جامعه حسابداران رسمی و حسابرس معتمد بورس است.
*اقتصاد مقاومتی در قوانین وجود داشت، اما دولتها بیتوجه بودند و مجلس نظارت نکرد تا اینکه احکام رهبری ابلاغ شد
وی در پاسخ به این سؤال که چرا تاکنون برنامههای عملیاتی برای اقتصاد مقاومتی در دولت و کشور تهیه نشده که رهبری هنوز خواستار تهیه این برنامهها هستند؟ گفت: آنچه که اکنون مورد مطالبه است به این شکل مشخص وجود نداشته، اما با عناوین و قوانین مختلف در 40 سال گذشته وجود داشته است. محورهای ابلاغی اقتصاد مقاومتی یادآور سرفصل برنامههای وزارتخانههای مسئول در امور اقتصادی کشور بوده است. به این معنا که در زمینههای مختلف از جمله صادرات، انضباط مالی، مبارزه با فساد، اجرای سیاستهای اصل 44، توسعه کسب و کار، رونق کسب و کار بخش خصوصی و کاهش حجم بزرگ اقتصاد دولتی دستوراتی داده شده بود، تمامی این موضوعات شرح وظایف مندرج در قوانین و احکام حکومتی بود که دولتها به آنها توجه نکرده بودند و مجلس نیز نظارت لازم را بر آن نداشته است و از اینرو اقتصاد مقاومتی مطرح شد.
آرمان جمهوری اسلامی ایران مبارزه با فساد، تبعیض، رانت و نابرابری بود؛ پادزهر فساد، رانت و تبعیض، شفافیت است و ابزارهای برقراری شفافیت باید در اختیار وزارت اقتصاد باشد که یکی از آنها انضباط مالی است.