یک مقام آمریکایی اعلام کرد؛
400 نظامی آمریکایی در سوریه میمانند/ هدف منطقه امن، ممانعت از نفوذ ایران است
بین الملل
بزرگنمایی:
تبسم مهر - یک مقام دولتی آمریکا با بیان اینکه هدف منطقه امن در شمال سوریه، ممانعت از نفوذ ایران است، از باقی ماندن ۴۰۰ نظامی این کشور در سوریه خبر داد.
تبسم مهر - یک مقام دولتی آمریکا با بیان اینکه هدف منطقه امن در شمال سوریه، ممانعت از نفوذ ایران است، از باقی ماندن 400 نظامی این کشور در سوریه خبر داد.
به گزارش گروه بینالملل خبرگزاری فارس، در حالی که شب گذشته سخنگوی کاخ سفید از باقی ماندن تعداد اندکی از نیروی آمریکایی در سوریه خبر داده بود، شامگاه جمعه اما یک مقام ارشد دولت واشنگتن اعلام کرد که 400 نظامی این کشور در سوریه باقی خواهند ماند.
به نوشته خبرگزاری « رویترز » این مقام ارشد کاخ سفید که خواست نامش فاش نشود، گفت 400 نظامی آمریکایی در دو منطقه جداگانه از سوریه مستقر میشوند که نیمی از آنها در پایگاه ایالات متحده در منطقه «التنف» واقع در مرز عراق و اردن خواهند بود.
وی با اشاره به بیانیه شب گذشته سخنگوی کاخ سفید، توضیح داد که «دونالد ترامپ» رئیسجمهور آمریکا از سوی مشاوران خود مجاب شده که حداقل 200 نظامی آمریکایی نیز به نیروهای وعده داده شده اروپا برای استقرار در منطقه امن واقع در شمال سوریه (حدود 800 تا 1500 نیرو) بپیوندند.
این مقام آمریکایی با بیان اینکه باقی ماندن گروه کوچکی از نظامیان آمریکایی در سوریه میتواند اروپاییها را قانع کند که برای منطقه امن در شمال سوریه نیر اعزام کنند، ادامه داد: « هنوز بر سر تعداد دقیق این نیروها به توافق نرسیدهایم. ما نمیخواهیم شاهد ظهور مجدد داعش باشیم».
وی با اشاره به اینکه منطقه امن در شمال سوریه میـواند به حفظ صلح و آرامش بین ترکیه و شبهنظامیان کُرد کمک کند، هدف اصلی ایجاد چنین منطقهای را اینگونه بیان کرد: «این منطقه امن به عنوان سدی در برابر نفوذ ایران عمل خواهد کرد».
دیگر مقام آمریکایی به رویترز گفت که ژنرال «جوزف دانفورد» رئیس ستاد مشترک نیروهای مسلح ایالات متحده مسئول هماهنگی با اروپاییها درباره تعداد نظامیان مورد نیاز برای استقرار در منطقه امن شمال سوریه شده است.
ترامپ روز 28 آذرماه با اعلام اینکه مأموریت ادعایی نظامیان آمریکایی در شکست داعش به پایان رسیده از قصد خود برای خارک کردن آنها از خاک سوریه خبر داد.
بعد از اعلام این خبر، «جیمز متیس»، وزیر دفاع آمریکا و «برت مکگورک»، نماینده رئیسجمهور آمریکا در ائتلاف موسوم به ضدداعش، از سمت خود استعفا کردند.
نزدیکان ترامپ به محوریت «جان بولتون»، مشاور امنیت ملی کاخ سفید و «مایک پامپئو»، وزیر خارجه آمریکا از آن پس تحرکاتی را برای منصرف کردن ترامپ از این تصمیم آغاز کردند.
انتهای پیام/