حاشیههای تئاتر فجر 37؛
نمایش «مرگ و پنگوئن» اقتباسی درست از زندگی نویسنده اوکراینی/ در آخرین روزهای جشنواره تئاتر فجر چه میگذرد؟
فرهنگی و هنری
بزرگنمایی:
تبسم مهر -
یازدهمین روز از سی و هفتمین جشنواره بین المللی تئاتر فجر با حاشیههای کوچک و بزرگ به پایان رسید.
به گزارش خبرنگار حوزه تئاتر گروه فرهنگی باشگاه خبرنگاران جوان ، درآخرین روزهای سی و هفتمین جشنواره تئاتر فجر ، گروههای نمایشی بسیاری از کشورهای مختلف، آثار خود را در بخشهای صحنهای، خیابانی و به علاوه فجر به اجرا درآوردند.
سالن اصلی تئاتر شهر نیز مانند روز گذشته میزبان کشور گرجستان با نمایش «زندگی احمقانه» به کارگردانی دیوید دبو اشویلی بود که به مدت 120 دقیقه مخاطبان را همراه خود کرد، و برخلاف اجرای روز گذشتهاش که با مشکل ترجمه مواجه بود، دیروز تاحدودی برطرف شد و تماشاگران را تا انتها در سالن نگه داشت.
یکی دیگر از مجموعههای اصلی که در این روزها میزبان نمایشهای سی و هفتمین جشنواره تئاتر فجر بود، سالن ایرانشهر است، که روز گذشته با یک نمایش «مرگ و پنگوئن» به کارگردانی پیام دهکردی از تهران در 2 نوبت 18 و 20:45 در تالار استاد سمندریان اجرا رفت.
نام پیام دهکردی به عنوان کارگردان، باعث شده بود بسیاری از علاقمندان هنر نمایش به سالن سمندریان بیایند و تا انتها به تماشای اجرای «مرگ و پنگوئن» بمانند. اقبال خود مخاطبان و بازیهای پرکشش این اثر نمایشی از جمله اتقافاتی بود که باعث رضایتمندی تماشاگران شد، اما برای مهمانان خارجی این دوره، دور بودن subtitle و کمرنگ بودن ترجمهها تا حدودی برای اثری که دیالوگ محور است، برای مخاطبان آزار دهنده بود.
در بخشهای دیگر این دوره از جشنواره نیز نمایش «آهسته با گل سرخ» به کارگردانی هادی مرزبان از تهران در نوبتهای 17 و 20 در تماشاخانه سنگلج روی صحنه رفت و تالار مولوی در یازدهمین روز میزبان نمایش «من دیگری است رمبو در آفریقا» به کارگردانی لارس کیتو از نروژ بود.
گفتنی است سی و هفتمین جشنواره بین المللی تئاتر فجر به دبیری نادر برهانی مرند از 22 بهمن تا 4 اسفند اجرا خواهد شد.
انتهای پیام/