پورمختار: بیانیه رهبری درباره جوانان باید در جزء جزء دستگاهها تاثیر گذار باشد
سیاسی
بزرگنمایی:
تبسم مهر - عضو کمیسیون حقوقی و قضایی مجلس شورای اسلامی با تاکید بر لزوم توجه تمام نهادها و دستگاههای کشور به بیانیه رهبری در خصوص جوانان تاکید کرد: از ظرفیت بالا و قوی جوانان حداکثر استفاده مورد توجه باشد. این موضوع باید در جزء به جزء دستگاههای اجرایی ما اثرگذار باشد و آنها مقید به اجرای این سیاستها باشند.
تبسم مهر - محمد علی پورمختار در گفتوگو با ایسنا، در خصوص اینکه بیانیه رهبر انقلاب درباره جوانان چقدر راهگشا است و اهتمام به این بیانیه به چه میزان ضروری است، گفت: در طول سالهای گذشته در حوزه جوانان تاکیداتی بوده است، در این بیانیه مقام معظم رهبری نیز جوانان به عنوان آینده سازان کشور و امید نظام و این ملت مورد خطاب قرار گرفتند. توقع جوانان این است که از ظرفیت بالا و قوی این عزیزان که دارای اراده بسیار بالایی برای خدمتگذاری هستند حداکثر استفاده مورد توجه باشد. این موضوع باید در جز به جز دستگاههای اجرایی ما اثرگذار باشد و آنها مقید به اجرای این سیاستها باشند.
وی افزود: پیشتر مجلس با نگاه به این مبحث موضوع منع به کارگیری بازنشستگان را تصویب کرد، ما توقع داریم دولت این موضوع را بیکم و کاست اجرا کند و استثنایی در اجرای آن قائل نشود و اجازهای نگیرد، البته ممکن است که در موارد نادری موضوعاتی باشد ولی در اصل نگاه ما باید بر جوانان باشد و تاکید بر این باشد که از ظرفیت جوانان استفاده شود.
این عضو کمیسیون حقوقی و قضائی مجلس شورای اسلامی درخصوص اینکه چه دستگاههایی وظیفه هموار کردن راه آینده برای جوانان را برعهده دارند، گفت: از جهت اجرا، سیاست گذاری و برنامه ریزی دستگاههای مختلفی مسئول هستند، در مرحله اول دولت که متولی امور اجرایی کشور است باید به صورت ویژه نسبت به این امر اهتمام ورزد و با تعیین کارگروهی این موضوع را از حیث نحوه استفاده بهتر و بیشتر از جوانان در بخشها مختلف بررسی کند. دولت میتواند یک سیاست گذاری روشنی در این خصوص داشته باشد و بر اساس یک سند مشخص در حداقل زمان ممکن این امر را اجرایی و عملیاتی کند.
پورمختار اضافه کرد: ما در تشکیل سازمان ملی جوانان و یا در تشکیل وزارت ورزش و جوانان موفق نبودیم، برفرض سازمان ملی جوانان بخواهد مجدداً تشکیل شود که بعضاً به دنبال احیای آن هم هستند ولی باید توجه کنیم این سازمان کاری نمیتواند انجام دهد، رئیس جمهور در اصل باید این موضوع را مدیریت کند، اگر هم تشکیلات خاصی برای این موضوع لازم است، این تشکیلات باید با ابلاغ رئیس جمهور و با نظارت و پیگیری وی عملیاتی و اجرایی شود.
این عضو کمیسیون حقوقی و قضائی مجلس شورای اسلامی در خصوص اینکه ایجاد فضای امید و پرهیز از سیاه نمایی در این شرایط به چه میزان ضروری است و چه دستگاههایی در این خصوص مسئول هستند، بیان کرد: به طور مسلم انسان با امید زنده است و اگر امید نداشته باشد هیچ دلیلی برای زندگی خود ندارد، در نسل جوان این موضوع بیشتر دارای اهمیت است چرا که جوانان دارای روحیه ظریف هستند، جوان برای اینکه بتواند مفیدتر واقع شوند باید در این حوزه خیلی با ظرافت با آنها برخورد کنیم.
وی اضافه کرد: بعضاً شاهد هستیم که جوان با روحیه لطیف و پاکی که دارند با یک برخورد بد یک مسئول ناامید میشوند، بارها شاهد بودم یک جوان طرحی را ارائه میدهد تا از او حمایت شود اما با روی ناخوش یک مسئول مواجه میشود و به یکباره ناامید میشود. همه مسئولین دستگاهها باید در این موضوع دقت نظر داشته باشند، ناامید سازی باعث از دست رفتن این ذخیره بزرگ کار و تلاش و فکر جوانان خواهد شد.
انتهای پیام