رهامی: بدون تبعیض به جوانان فرصت رشد داده شود
سیاسی
بزرگنمایی:
تبسم مهر - یک فعال سیاسی با بیان اینکه برای دستیابی به اهداف بلندمدت انقلاب به انرژی نسل جوان نیاز داریم، گفت: باید فرصتهای رشد برای جوانان بدون تبعیض در اختیارشان قرار بگیرد. توزیع عادلانه فرصتهای شغلی، مدیریتی و علمی از عدالت اقتصادی مهمتر است.
تبسم مهر - حجتالاسلام والمسلمین محسن رهامی در گفتوگو با ایسنا با اشاره به بیانیه رهبری خطاب به جوانان به مناسبت چهلمین سالگرد پیروزی انقلاب اسلامی اظهار کرد: نسل اول انقلاب که نقش اساسی در پیروزی انقلاب داشته است اکنون به سالخوردگی یا میانسالی رسیده است و برای دستیابی به اهداف انقلاب به انرژی تازهای نیاز است به همین دلیل رهبر انقلاب جوانان را خطاب قرار داده اند.
وی ادامه داد: بخشی از آرمانها و اهداف انقلاب در این چهل سال محق شده است، اما برای دستیابی به اهداف بلندمدت انقلاب به زمان بیشتری نیاز است که نسل جوان با انرژی بیشتر میتواند نقش اساسی در تحقق این آرمانها داشته باشد.
این استاد دانشگاه با بیان اینکه باید زمینه برای حضور و نقشآفرینی جوانان فراهم شود، تصریح کرد: نسل اول انقلاب با اعتقاد به راه امام (ره) و با امید به پیروزی مقابل رژیم گذشته ایستاد. اکنون نیز باید امید و انگیزه برای ادامه راه به جوانان داده شود. باید فرصتهای رشد برای جوانان بدون تبعیض در اختیارشان قرار بگیرد و عدالت شامل حال همه شود. اما اگر جوانان احساس کنند در کشور نمیتوانند به آرمانهایشان برسند، به مهاجرت از کشور فکر خواهند کرد.
رهامی خاطرنشان کرد: اگر میخواهیم انقلاب به آرمانهایش برسد باید زمینه را برای نقشآفرینی نسل جوان فراهم کنیم زیرا تمدن به دست نیروی انسانی ایجاد میشود نه با فروش نفت و گاز. ما باید ارزش نیروی انسانی جوان و تحصیل کرده خود را بدانیم و از این ظرفیت بهره ببریم. در سال 1360 من جوانی 26 ساله بودم که بدون وابستگی به جریانی خاص وارد مجلس شورای اسلامی شدم اما آیا اکنون این شرایط برای جوانان کشورمان فراهم است؟
این فعال سیاسی در ادامه با اشاره به تأکیدات رهبری درباره تحقق عدالت در کشور بیان کرد: وقتی از عدالت صحبت میشود، ذهنها به سمت عدالت اقتصادی و توزیع عادلانه ثروت میرود که البته عدالت اقتصادی هم برای کشور ضروری است اما به نظر من مهمتر از عدالت اقتصادی، توزیع عادلانه فرصتهای شغلی، مدیریتی و علمی در کشور است که دولت نقش مهمی در تحقق این عدالت دارد. در قضیه بورسیههای غیرقانونی دیدیم که چگونه افرادی بدون صلاحیت علمی، عضو هیأت علمی دانشگاهها شدند و در واقع فرصت استفاده از نیروی جوان و تحصیلکرده در دانشگاهها را سوزاندند.
وی با تاکید بر اینکه باید ملاک استفاده از نیروها شایستهسالاری، توانایی و پاکدستی و پرهیز از رانتخواری و فامیلبازی باشد، گفت: یک فرد با اصلیت پاکستانی شهردار لندن میشود چون آنجا فرصتهای برابر در اختیار همه قرار میگیرد ، افراد شایسته در شرایطی برابر توانمندی خود را اثبات میکنند اما آیا یک فرد اهل سنت از سیستان و بلوچستان یا کردستان میتواند شهردار تهران شود؟
رهامی در پایان گفت: برای استفاده از توانایی نسل جوان باید عملاً زمینه را برای نقشآفرینی آنها فراهم کرد.
انتهای پیام