در بیانیه ای خطاب به کنگره؛
استاندارد به آزمونهای جدید برای سنجش روغن زیتون دست یافت
علمی و دانشگاهی
بزرگنمایی:
تبسم مهر - همدان- ایرنا- رییس پژوهشگاه سازمان ملی استاندارد ایران گفت: برای نخستین بار موفق شدیم تمام آزمونهای سلامت روغن زیتون را در آزمایشگاه مرجع استاندارد انجام دهیم که دستاورد بزرگی برای صنایع غذایی کشور محسوب میشود.
تبسم مهر - همدان- ایرنا- رییس پژوهشگاه سازمان ملی استاندارد ایران گفت: برای نخستین بار موفق شدیم تمام آزمونهای سلامت روغن زیتون را در آزمایشگاه مرجع استاندارد انجام دهیم که دستاورد بزرگی برای صنایع غذایی کشور محسوب میشود.
فرزانه انصاری روز پنجشنبه در گفت و گوی اختصاصی با خبرنگار ایرنا اظهار داشت: 40 مولفه در این آزمونها مورد سنجش قرار میگیرد تا از سالم و ایمن بودن روغن زیتونها به ویژه روغنهای وارداتی و صادراتی اطمینان حاصل کنیم.
وی با بیان اینکه در چرخه تولید و عرضه روغن زیتون تقلبهای زیادی ثبت شده است، گفت: بیشتر روغنهای وارداتی را هدف قرار داده ایم تا از ورود هرگونه روغن ناسالم و مضر به چرخه صنعت غذایی کشور جلوگیری شود.
انصاری تاکید کرد: اندازه گیری تمام شاخصهای سلامت روغن زیتون دستاورد بزرگی برای کشورمان محسوب میشود و در مقوله صادرات و واردات این محصول بسیار حائز اهمیت است.
رییس پژوهشگاه سازمان ملی استاندارد گفت: در زمینه زنجیره غذایی، طرحهای کلان کشوری با رویکرد ایمنی، سلامت و توجه به آلایندهها در دست اجرا است.
وی با اشاره به وجود چهار پژوهشکده در زیرمجموعه پژوهشگاه استاندارد خاطرنشان کرد: در پژوهشکدههای صنایع غذایی و کشاورزی، برق و صنایع ساختمان، شیمی و پتروشیمی و سیستمهای مدیریت و کیفیت بازرسی، طرحهای تحقیقاتی انجام میشود.
انصاری اضافه کرد: این طرحهای تحقیقاتی بر اساس نیاز کشور و یا درخواست صنایع برای پژوهشکدههای مرتبط تعریف میشود.
وی از طرحهای تحقیقاتی در دست اجرا به آزمونهای بنزین، چمن مصنوعی و تُشکهای ورزشی اشاره کرد که با همکاری وزارت خانههای متبوع تعریف و تدوین شده است.
7527/2087
انتهای پیام /*