سازمان تامین اجتماعی:
18هزار موتورسیکلت اسقاطی در پارکینگهای ستاد فرمان امام خاک میخورد
علمی و دانشگاهی
بزرگنمایی:
تبسم مهر - تهران- ایرنا- درحالیکه بیش از ۱۸ هزار موتورسیکلت اسقاطی در پارکینگهای ستاد اجرایی فرمان حضرت امام (ره) در سراسر کشور خاک میخورد، صاحبان آنها از ترس پرداخت هزینه پارکینگ به این مراکز مراجعه نمیکنند و اسقاط آنها بر زمین مانده است.
تبسم مهر - تهران- ایرنا- درحالیکه بیش از 18 هزار موتورسیکلت اسقاطی در پارکینگهای ستاد اجرایی فرمان حضرت امام (ره) در سراسر کشور خاک میخورد، صاحبان آنها از ترس پرداخت هزینه پارکینگ به این مراکز مراجعه نمیکنند و اسقاط آنها بر زمین مانده است.
به گزارش خبرنگار علمی ایرنا، اسقاط موتورسیکلتهای فرسوده از دستورهای کار جلسه امروز (چهارشنبه) کارگروه ملی کاهش آلودگی هوای کلانشهرها بود.
«وحید حسینی» دبیر کارگروه ملی کاهش آلودگی هوا در این باره گفت: قرار شده بود ستاد اجرایی فرمان حضرت امام (ره) تا پایان امسال، اسقاط 25 هزار دستگاه موتورسیکلت را انجام دهد.
«رضا کاویانی» مدیرکل اموال منقول ستاد اجرایی فرمان حضرت امام (ره) نیز در این باره گفت: ستاد اجرایی فرمان حضرت امام (ره)، مالک تمام موتورسیکلتهای موجود در پارکینگها نیست بلکه ما نماینده مالکان آنها هستیم زیرا بر این باوریم که آنها روزی برای تحویل موتورسیکلتهای خود به ما مراجعه خواهند کرد.
وی افزود: اگرهم صاحبان خودرو تاکنون به ستاد مراجعه نکردهاند به طور حتم به علت مشکلات اقتصادی است که نمیتوانند هزینه پارکینگ را پرداخت کنند، از این رو باید قانون، راهکار اسقاط را ارائه دهد و هنگامی که قرار است قانونی اجرا شود ابتدا باید بستر آن فراهم باشد تا بعدها مشکلاتی ایجاد نشود.
به گفته وی کار اسقاط 900 دستگاه موتورسیکلت اسقاطی انجام و اطلاعات آن را به پلیس راهور و ستاد سوخت ارجاع داده شده است.
کاویانی گفت: اکنون بیش از پنج هزار موتورسیکلت اسقاطی در تهران و 8 هزار در اصفهان و در مجموع 18 هزار دستگاه موتورسیکلت اسقاطی در کل کشور متعلق به ستاد اجرایی فرمان حضرت امام است که در تلاش برای فراهم کردن بستر و با هدف اجرای این قانون هستیم.
مدیرکل اموال منقول ستاد اجرایی فرمان حضرت امام (ره) نیز تاکید کرد: یکی از ارکان اصلی ما برای اجرای این قانون تایید مقام قضایی تا بعد از اجرا با مشکلی مواجه نشویم.
«مسعود تجریشی» معاون محیط زیست انسانی سازمان حفاظت محیط زیست در پاسخ به کاویانی در خصوص اسقاط موتورسیکلتها نیز اظهارکرد:اگر اعتقاد دارید این مشکل را رفع میکنید پس راهکاری برای آن پیدا کنید و شفاف به ما بگویید که در این قسمت مشکل قانونی وجود دارد، ما آماده هرگونه همکاری هستیم و شما هم در رفع این مشکل کمک کنید.
وی افزود: در این روند این طور نباشد که همدیگر را به نهادهای مختلف ارجاع دهیم در واقع رفع مساله یکی از کارآمدیهای نظام است و این مساله نیز به طور مستقیم به سلامت شهروندان مرتبط است بنابراین باید با هم تلاش کنیم تا این مشکل برطرف شود.
معاون پایش و نظارت اداره کل محیط زیست استان تهران نیز در این نشست اظهارکرد: حدود 70 درصد آلودگی هوا ناشی از منابع متحرک مانند خودرو و موتورسیکلت است و تنها ابزار ما برای کاهش این آلودگی، معاینه فنی است.
«محمد رستگاری» افزود: یکی از وظایف ما بازدید مستمر مراکز معاینه فنی خودرو است تا از عملکرد صحیح آنها مطمئن شویم.
وی ادامه داد: بعد از بازدید از 36 مرکز معاینه فنی، 19 مرکز به دلایل مختلف اخطار گرفتند، با 9 مرکز مکاتبه شد که ایرادات زیادی نداشتند و قرار شد مکان 6 مرکز تغییر کند.
رستگاری تاکید کرد: با توجه به اهمیت موضوع درست عمل کردن مراکز معاینه فنی خودرو در کارگروه آلودگی هوا در استان تهران مصوب شد که بعد از این نظارت نامحسوس از این مراکز انجام شود.
شاهرودی نماینده وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی نیز در این نشست با اشاره به حجم زیاد تردد خودرو در کلانشهر تهران و فرسوده بودن درصد بالایی از آنها، بر نوسازی این وسائل نقلیه به ویژه ناوگان حمل و نقل عمومی تاکید کرد.
علمی ** 1836 ** 9014 ** 1055
انتهای پیام /*