آخرین مطالب

سازمان تامین اجتماعی:

احداث واحدهای جدید نیروگاه اتمی بوشهر مطابق برنامه است سیاسی

احداث واحدهای جدید نیروگاه اتمی بوشهر مطابق برنامه است

  بزرگنمایی:
تبسم مهر - بوشهر-ایرنا- معاون نیروگاهی سازمان انرژی اتمی گفت: روند احداث واحدهای ۲ و ۳ نیروگاه اتمی بوشهر مطابق برنامه در حال انجام است.

تبسم مهر - بوشهر-ایرنا- معاون نیروگاهی سازمان انرژی اتمی گفت: روند احداث واحدهای 2 و 3 نیروگاه اتمی بوشهر مطابق برنامه در حال انجام است.

به گزارش ایرنا، محمد احمدیان روز چهارشنبه در بازدید اعضای بیست و پنجمین کنفرانس هسته ای ایران از مرکز اطلاع رسانی نیروگاه اتمی بوشهر افزود: قرارداد احداث 2 واحد یکهزار و 50 مگاواتی در ساختگاه بوشهر در سال 93 با کشور روسیه منعقد شد.
وی یادآورشد: از دی ماه سال 95 این قراردادها عملیاتی و اکنون 2 سال از شروع فعالیت احداث این واحدها می‌گذرد.
معاون نیروگاهی سازمان انرژی اتمی اظهارداشت: در اوایل تابستان سال 98 بتن ریزی واحد دوم و 18 ما بعد (اواخر سال 99) نیز بتن ریزی واحد سوم انجام می‌شود.
احمدیان یادآور شد: احداث نیروگاه‌های هسته ای در عین حال که در ابتدا سرمایه گذاری‌های سنگین‌تری در مقابل نیروگاه‌های عادی و حرارتی در بردارند ولی بخاطر صرفه جویی در سوخت‌های فسیلی طول دوره فعالیت این جنبه اقتصادی را پوشش می‌دهد.
وی گفت: علاوه بر این در زمینه زیست محیطی نیزکمتر آلایندگی تولید می‌شود و علاوه بر این تسلط بر فناوری هسته ای و سرریز آن به سایر صنایع موجب پیشرفت سطح صنعتی کشور نیز خواهد شد.
معاون سازمان انرژی اتمی افزود: تعامل نیروگاه اتمی بوشهر با صنایع داخلی باعث شده تا بخش قابل توجهی از قطعات یدکی که سال‌های اولیه از روسیه وارد می‌شد اکنون توسط کارخانجات داخلی تولید شود.
احمدیان اظهارداشت: توانمندی‌های بسیار خوبی در این حوزه وجود دارد و ما در قرارداد احداث واحدهای 2 و 3 نیروگاه اتمی بوشهر نیز پیمانکار را مکلف کردیم از حداکثر توانمندی‌های داخلی استفاده کند.
وی افزود: در این حوزه جز در مواردی که امکان تامین قطعات در داخل وجود ندارد پیمانکار می‌تواند آنها را از خارج تامین کند.
احمدیان اضافه کرد: در مجموع مزیت مهم کشور داشتن نیروهای جوان، با انگیزه و با تخصص‌های بالا در حوزه‌های فنی است که این نیروها در احداث و بهره برداری واحدهای جدید می‌توانند مشارکت موثری داشته باشند.
رئیس دانشگاه آزاد اسلامی استان بوشهر نیز گفت: این دانشگاه در دوره مدیریت جدید در تلاش است متناسب با نیاز بازار و ظرفیت‌های منطقه ای در خدمت مردم و نظام قرار گیرد.
اسماعیل عبدالهی افزود: در این ارتباط یکی از ظرفیت‌های استان بوشهر هسته ای است که عمده دلیل آن نیز وجود زیرساخت‌های موجود و همچنین قرارگیری رشته هسته ای در بین رشته‌های دانشگاه آزاد اسلامی بوشهر است.
وی ادامه داد: برای اینکه کیفیت علمی را استاندارد و ارتقا دهیم ارتباط با صنعت و زمینه‌های علمی موردنیاز است که در همین راستا دانشگاه آزاد اسلامی بوشهر برگزاری بیست و پنجمین کنفرانس هسته ای ایران را متقبل شد تا از این طریق زمینه ارتباط بیشتر دانشگاه و صنعت در استان ایجاد شود.
عبداللهی ادامه داد: امیدواریم در چارچوب محورهای کنفرانس دانشجو و محققان را ترغیب کنیم وارد فازهای عملیاتی این بخش شوند.
بیست و پنجمین کنفرانس هسته ای ایران از امروز در دانشگاه آزاد اسلامی واحد بوشهر آغاز و تا فردا دوم اسفندماه ادامه دارد.
7212/6045
انتهای پیام /*


نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield

lastnews

دوره های پاییزه ی موسسه تبسم مهر

آغاز تولید فیلم کوتاه چوپان با مجری طرحی موسسه فرهنگی هنری تبسم مهرنیکان

مدیرعامل صندوق اعتباری هنر خطاب به صدابردار سینمای ایران: دست های مهربانت را به گرمی می فشاریم/ تجلیل از یک عمر سخت‌کوشی همسر استاد شاهوردی

ادبیات آذری را جدا از ادبیات فارسی نمی‌دانیم/ حمایت از اصحاب فرهنگ و هنر را وظیفه خود می‌دانیم

مجارستان: ضدحملات اوکراین «حمام خون» به‌راه می‌اندازد

نه بیرانوند از پرسپولیس می‌رود نه بازیکن دیگری/ شرط ماندن یحیی

بدرقه تیم فوتبال نوجوانان با حضور امیر قلعه نویی و عنایتی

اسرائیل با نقص جدی کادر پزشکی و بیمارستانی روبروست

افزایش شمار جان‌باختگان تصادف قطار در هند به 288 نفر

دشمنان تلاش می‌کنند نسل جوان را نسبت به روحانیت بدبین کنند

انتخاب موقت اعضای هیات اجرایی کارگروه هنرمندان انجمن خادمان قرآن

قیمت سکه و طلا 10 خرداد 1402/ ریزش قیمت ادامه دارد

ایران کشوری کاملاً امن و مقصدی مطمئن و جذاب برای گردشگران است

تولید نفت ایران به 2 میلیون و 750 هزار بشکه در روز رسید

ورود منابع، کاهش نرخ ارز را همراه خواهد داشت

سریال ماورایی ده‌نمکی به‌زودی کلید می‌خورد/ در تدارک «رستگاری»

وجود 700 اسیر فلسطینی بیمار در زندان‌های رژیم صهیونیستی

ارائه وام عتبات عالیات به دانشجویان تا سقف 5 میلیون تومان

زلزله 4.8 ریشتری سرخس خراسان رضوی را لرزاند

افزایش رگبار باران در 10 استان کشور

واریز 20 درصد اضافه یارانه کالابرگ سه دهک کم‌درآمد از امروز

ترافیک نیمه‌سنگین در محور چالوس

آماده مقابله با هرگونه تعرض دشمنان به آرمان‌های امام (ره) هستیم

برگزاری دوره های آموزشی بازیگری با حضور استاد ارجمند آقای امید زندگانی

ارتش رژیم صهیونیستی به خودروی زرهی «ایتان »مجهز می‌شود

عالیترین مقام کشور ترکمنستان سه شنبه به تهران می‌آید

مخبر: ایران نگاه ویژه‌ای نسبت به مناسبات خود با عمان دارد

«بازی» ایرانی برگزیده جشنواره ایتالیایی شد

افزایش نرخ تاکسی‌های اینترنتی باید به تصویب شورای شهر برسد

دستگیری ماموران قلابی در تهران

برنامه‌ریزی دستگاه‌ها برای اوقات‌ فراغت جوانان

شناسایی 82 بیمار جدید کرونایی در کشور/ 2 نفر فوت شدند

قیمت سکه و طلا 7 خرداد 1402/سکه به 30میلیون و 600 هزار تومان رسید

تذکر فرمانده نیروی زمینی ارتش به همسایگان شرقی

کوروش زارعی در تدارک یک نمایش میدانی بزرگ/ اجرا در حوزه دفاع مقدس

شرط «یک سال رهن بودن سند خودرو» حذف شد

بانک‌ها اشتیاق به مال‌سازی دارند نه اعطای وام مسکن

سازمان لیگ: سهمیه تماشاگران استقلال و پرسپولیس برابر است

استقلال دست‌بردار داوری نیست/کنایه به پرسپولیس و فشار به فدراسیون

هادی ساعی برترین تکواندوکار المپیک 2008 پکن شد

مهاجم 16 ساله پورتو: الگوی من مهدی طارمی است

هوای تهران آلوده شد/ افزایش شاخص ذرات معلق

درخواست حجت الاسلام قرائتی از رییس جمهور

مهلت ثبت‌نام هنرمندان در سامانه نهضت ملی مسکن تمدید شد

توصیه‌های وزارت حج و عمره عربستان خطاب به میهمانان خانه خدا

انهدام ده‌ها مخفیگاه داعش در 3 استان عراق

یک مرزبان ایرانی در درگیری امروز با طالبان به شهادت رسید

کشف 250 هزار دلار غیرقانونی از یک شرکت خصوصی در سعادت آباد

با دستیاری به نام تاکو؛ تیک تاک با هوش مصنوعی پاسخ جستجوی کاربران را می دهد

رئیسی در دیدار دبیرکل اوپک: اعضای اوپک با تقویت انسجام مانع اختلاف‌اندازی غربی‌ها شوند