معاون توسعه مدیریت ریاست جمهوری:
ایران جزو پنج کشور رشد یافته در زمینه اقتصاد دیجیتال است
علمی و دانشگاهی
بزرگنمایی:
تبسم مهر - تهران - ایرنا - معاون توسعه مدیریت و منابع معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری با بیان اینکه اکنون ۲۵ درصد اقتصاد در دنیا دیجیتال است،گفت:بر اساس آمار، ایران جزو پنج کشوری است که در این زمینه بیشترین رشد را دارد.
تبسم مهر - تهران - ایرنا - معاون توسعه مدیریت و منابع معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری با بیان اینکه اکنون 25 درصد اقتصاد در دنیا دیجیتال است،گفت:بر اساس آمار، ایران جزو پنج کشوری است که در این زمینه بیشترین رشد را دارد.
به گزارش خبرنگار ایرنا، علیرضا دلیری روز چهارشنبه در سیزدهمین کنفرانس ملی یاددهی و یادگیری الکترونیکی در دانشگاه خواجه نصیر الدین طوسی افزود: اقتصاد دیجیتال و پیشرفت فناوریهای مختلف به حدی در دنیا سرعت گرفته که اقتصاد سنتی در حال تبدیل شدن به اقتصاد مدرن است.
وی اظهار داشت: در گذشته شرکتهای بزرگ دنیا شرکت هایی همچون خودروسازان بودند اما اکنون شرکتهای فناوری اطلاعات و ارتباطات گوی سبقت را ربوده اند.
معاون توسعه مدیریت و منابع معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری تصریح کرد: سرعت رشد اقتصاد دیجیتال تا به آنجا است که در حال تبدیل شدن به اقتصاد پایه برای توسعه و پیشرفت کشورها شده است و مزیت بزرگ آن این است که مبنایش دانش و فناوری است.
دلیری ادامه داد: روزانه بیش از 1.5 تریلیون جستجو در جستجوگر گوگل انجام میشود و در هر ثانیه 2.5 میلیون پست الکترونیکی ارسال میشود و نشان میدهد که اغلب فعالیتهای روزانه مردم در بستر فناوری شکل گرفته است.
به گفته وی در کشور ما نیز با وجود 33 میلیون جوان بین سنین 20 تا 40 سال و 5 میلیون دانشجو نفوذ فناوری رشد داشته است و اکنون نفوذ استفاده از تلفن همراه و فناوریهای موبایلی ایران از برخی کشورهای بزرگ دنیا بیشتر است به گونه ای که به نسبت هر 100 نفر در ایران 129 خط تلفن وجود دارد و بیانگر افزایش بستر فعالیتهای دیجیتالی است.
معاون توسعه مدیریت و منابع معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری با بیان اینکه تجارت الکترونیکی، خدمات و آموزش عمومی و مدیریت دیتاها از بسترهای اصلی اقتصاد دیجیتال محسوب میشوند، افزود: از آنجا که بستر نیروی انسانی و فناوری اطلاعات در کشور ما قوی است امید میرود با برنامه ریزی دانشگاهها و حاکمیت، مسائل و مشکلات مردم در بستر اقتصاد دیجیتال حل شود و در این رابطه معاونت علمی ریاست جمهوری بر روی منابع خلاق در این زمینه تمرکز کرده است.
رئیس انجمن یادگیری الکترونیکی دانشگاه تهران نیز در این کنفرانس سخنان خود را بر محوریت یادگیری الکترونیکی و یادگیری به کمک فناوری ارائه کرد و گفت: این دو مقوله اگر درست فهم نشود و تصور درستی از یادگیری نداشته باشیم بسیاری از نتیجه گیریها دقیق نخواهد بود.
سید امید فاطمی تصریح کرد: انجمن یادگیری الکترونیکی دانشگاه تهران به منظور گسترش و ارتقای علمی در حوزه یادگیری الکترونیکی از 7 سال قبل فعالیت خود را آغاز کرده و موفق به برگزاری کنفرانس یاددهی و یادگیری الکترونیکی به صورت بین المللی از ابتدای فعالیت خود شده است.
وی با بیان اینکه این انجمن نقش سیاستگذار در این کنفرانس را دارد، اضافه کرد: پژوهش، ارتباطات بین المللی، ارزیابی موسسات یادگیری الکترونیکی، آموزش، کارگاه ها، گردهماییهای علمی، کمیته دانشجویی، ارتباط با صنعت، انتشارات، خبرنامه علمی، وب سایت انجمن و برنامه ریزی راهبردی از دیگر فعالیتهای انجمن است.
در این همایش دو روزه که هفتمین دوره بین المللی خود را تجربه میکند، نشستهای تخصصی با موضوع نقش یادگیری و محتوای الکترونیکی در علوم پزشکی و سلامت دیجیتال، نقش یادگیری و محتوای الکترونیکی در آموزش زبان، نقش یادگیری و محتوای الکترونیکی در تحول بنیادین آموزش و پرورش و نقش محتوای الکترونیکی در توسعه کسب و کار، کار آفرینی و مهارت افزایی برگزار میشود.
برگزاری کارگاه آموزشی با موضوع طراحی دوره برخط و برگزاری مجمع سالیانه یادگیری الکترونیکی از دیگر برنامههای این همایش دو روزه است.
علمی**1883**1440
انتهای پیام /*