آشپزخانه موکبهای لرستان در نجف روزانه 2 هزار پرس غذا طبخ میکند
بزرگنمایی:
مسئول آشپزخانه موکب لرستان در نجف اشرف گفت: آشپزخانه موکبهای لرستان در نجف روزانه ۸۰۰ تا ۲ هزار پرس غذا طبخ میکند.
فرهمند ظهر امروز یکشنبه در جمع خبرنگاران اظهار کرد: از روز یک شنبه هفته گذشته تا کنون با پخت سه وعده غذایی در حال خدمت رسانی به زائران هستیم؛ امسال نیز بر اساس برنامه ریزی قبلی و به جهت رفاه حال زائران وعده های صبحانه، ناهار و شام به صورت گرم پخت می شود.
وی افزود: صبحانه ها آش، عدس و خوراک لوبیا است و عموما غذای ظهر برنج و خورش طبخ می شود و شب ها غذای سبک تری داریم؛ کارکنان آشپزخانه با ورود زائرین عزیز تا پاسی از شب پخت غذا را انجام می دهند تا غذای زائرین محترمی که ورودی هستند تامین شود.
مسئول آشپزخانه موکب استان لرستان در شهر نجف اشرف اظهار داشت: میانگین پخت روزانه بین 800 تا 2000 پرس غذا است.
فرهمند گفت: امیدواریم که بتوانیم رضای خاطر خداوند متعال و تمام زائرین را داشته و همه ساله خدمت گزار خوبی باشیم.